• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Eveeet ben de hep tokken diyet yapmaya karar veririm, sigarayı yeni söndürmüşken sigarayı bırakayım artık derim🙈
Dersin tabi, geçen gün uzun süredir diyet yapan arkadaş, (işyerinden) 2 poğaça, 2 açmamı ne yemiş toplamda bir anda. Pişman oldum diyo. Tokken olursun tabi diye gülmüştük. Sonra ben her zamanki gibi sacmalayip, bekara karı boşamak kolay dedim, sonra uymadı falan:KK70::KK70::KK70::KK70:

Dersin tabi, geçen gün uzun süredir diyet yapan arkadaş, (işyerinden) 2 poğaça, 2 açmamı ne yemiş toplamda bir anda. Pişman oldum diyo. Tokken olursun tabi diye gülmüştük. Sonra ben her zamanki gibi sacmalayip, bekara karı boşamak kolay dedim, sonra uymadı falan:KK70::KK70::KK70::KK70:
Aaaa o arkadaşın da benden. Aynen iki poğaça iki açma alıp öyle giderdim okula.

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia @She-Raa aklıma ne geldi🙈biz eskiden takımımızda iki gün adım bir gün de zıp yarışı yapardık.Spora teşvik ediyordu.Mesela 10a kadar herkes adım ya da zıp sayısını özelden gönderiyordu.O kişi de sonrasında sonuçları açıklıyordu.Heyecanli oluyordu😂Biraz önce bin tane ziplarken aklıma geldi.500 zipalayacaktim aslında, hadi 750 olsun dedim sonra bı baktım 1030 olmuş.Simdi onu 10100e tamamlamak için ziplayacagim ki hızımı alamayıp 1250 falan olacak🤭ne dersiniz yapak mi🙈
Yapalım canım. Jumping Jack yarışması yapalim haftaya olur mu? Zipzip- Zipzip-

24 Mart menüm

Kahvaltı:9.30
1yumurta
Kk beyaz peynir
4 zeytin
1dilim ekmek

14.00
2yk patlıcan yemeği

17.00
4yk tavuk döner
Salata