- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 38
Pek gözükmüyor sun, yoğun musun genelde? Neler yapıyor sun.?Bu hafta regl haftam yine balon gibiyim
Olsaydım keşke ramazan ilk gününe biterdi ne güzel
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pek gözükmüyor sun, yoğun musun genelde? Neler yapıyor sun.?Bu hafta regl haftam yine balon gibiyim
Olsaydım keşke ramazan ilk gününe biterdi ne güzel
Pogacalqri yiyince mideme oturdu biraz o yuzden Akşam az yedim onuda yiyemiyorum vitamin niyetine yedimGecmis olsun canim
Aksami hafif gecirmissin zaten
Bence az yiyorsun biraz yediklerini artir 3 kofte çok az![]()
Bendensin sevmediğim birseyi asla yememTahmin ederim canım. Diyette keyif almadan yemek çok zor geliyor bana. Sevmediğim bir şeyi 5 kilo verdirecekse de yiyip içemem ben
Yok çalışamıyorum iş yerimiz kendimizin gidip geliyorum ama işler eşimde çocuklarıma kendim bakıyorum babaannemiz dedemiz akşam yemeğe geldiler o zaman yedirdi.Olsun ya büyümüş de olsa ne güzel bol süt demek ki maasallah. Benim hep azdı. Ramazanda öyle bitmeye yakın oluyordu ki. Sular kesilmeye yakın rengi değişir ya, tövbe yarabbim. Babaannesi mi bakıyor, çalışıyor musun?
Yok canimSalı Çarşamba adım var mı?
Nasıl oldun kuzum?Yok canimsali tamda hastalandigim gundu
Ama adimsayardan atim yinede
Çok sabırsızlanıyorum kahvaltı şeklinde sahur yaparım ben hep ağır şeyler yiyemem eşim ve çocuklar da öyleler akşama da ev halkına sorup çorba ana yemek ara sıcak salata soğuk salata 3 4 çeşit yapıyorum onlar belirliyorlar menüyüRamazan geliyor kızlar oruç tutacak olanlar nasıl planlıyor neler yapacaksınız
Valla çok zor hala daha ne yaptim ben diyorum eşim benim çok istiyordu 2 senedir başimin etini yiyordu eşime kandımÇok özel olmazsa 3.çocuğa karar vermek nasıl bir duygu zor değilmi .
O zaman biran önce basla ise yoksa benim gibi kucağına aliverirsin bebisiAllah bilir yine ama ben hiç istemiyorum. Zaten ikisinin yaş arasi azdı. Ben çalışmak istiyorum artik![]()
Amin canım inşallahAmin canım Allah razı olsun sende bir avazda sağlıkla evladını kucağına al inşallah![]()
Hamile olanaskrhpozitif ben 2. Bebekten sonra daha dogurmam
Cocuklar misafir havalar buz disari cikamamk
![]()
Yarın unutmazsqm inşallah amin❤Masterfit (Kilo +Adım Yarisi )(Menu yazmak zorunlu)
Kilo yarısi (menü yazmak zorunlu )
Adim yarisi (menu yazmak istege bagli )
Kizlar yarin bildirimlerinizi fotoğrafli ve nikli olarak en gec 13.00 e kadar bekliyoruz
Bildirimlerinizde hangi takima dahil olmak isterseniz belirtmeyi unutmayin.....
Not:kirmizi ve mavi renkler Kaptan secimleri sonrasında belli olacak...
Cordelia
@Elhan
@North River
askrhpozitif
@HanimKelesimiGetir
@aypare ackerman
@Kmsl Hnd
@eceboce
@busra ytez
@60kiloyum
@Kahve __Kokusu
@sara_28
@masal_19
@dolunaydagel
@fesang
@Bal0ncuk
@KarlarKralicesi
pastelfit
@Tutku44
@MaYa_MiLa
@DeryaOnDiet
ugurbocuuu
@oya17
@Zeynep_Nihal
@Emma3
@Aomine Daiki
gezegenfeza
@Nefesimmmsin
@DombiliKus
@limonlutarcinlikek
@Kinoalihatun
@Lavinia_98
L u c i a
@s i d e l y a
sandriyon
@AhSen_2504
She-Raa
@gewezebidik
@yildiz4kc
@Migim
Maviokur
Tesnim1903
@Chedarice
@erenmothers
@HAYAT40INDABASLAR
@HLLAK
Kendinin en iyi hali ol
@B O Z A
@Guzguzelim
@Suskunkardelen
@Ytmz
@sabahvesen
Biz eşimle iftar menüsü corba ve hafif şeyler yiyoruz hatta en çok kahvaltı gibi seviyoruz. Sadece iftara davetli olunca azıcık sıkıntı okadarÇok sabırsızlanıyorum kahvaltı şeklinde sahur yaparım ben hep ağır şeyler yiyemem eşim ve çocuklar da öyleler akşama da ev halkına sorup çorba ana yemek ara sıcak salata soğuk salata 3 4 çeşit yapıyorum onlar belirliyorlar menüyü
Klasik aslında iki çocuk biri okulda biri evde :) sonra evden çalışıyorm biraz ona zaman ayırıyorum öyle geçip gidiyor zaman. Senin nick tanıyamadım ama yenimi eskimiPek gözükmüyor sun, yoğun musun genelde? Neler yapıyor sun.?
Antik çağlara yolculuk yapmışız
Bazen ben de kahvaltı hazırlarim ama benimkiler oructan çıkınca yemek aranıyorlar az az yerler ama sıralı yemek ararlar. Ben ramazanda kiloyu hic dert etmem en kötü ihtimal basladigim kiloda bitiririm genelde 3 kilo vermiş çıkarım ramazandanBiz eşimle iftar menüsü corba ve hafif şeyler yiyoruz hatta en çok kahvaltı gibi seviyoruz. Sadece iftara davetli olunca azıcık sıkıntı okadarbakalım bu sene nasıl olacak meraklı bekliyorum.
Ben anca görüyorum.Antik çağlara yolculuk yapmışız![]()
Üzülme anacım, internetin yoktu yoğundun , kaynadı gitti. Şiporlarımı gör bari, pazartesi hariç C.tesi, Pazar,Salı,Çarşamba kampanyalı video yaptım , diğer şiporlarım aklımda değilBen anca görüyorum.![]()
Canım yok eğer kolilemek evi paketlemek sandalye in çık sayirlirsa yaptımÇarşamba spor yaptın mı?
Ben Kabak lifi almıştım, bir sefer kullandım, çok acıtıyor.Selam kızlar aranızda selülit için at kılı fırçası kullanan oldu mu hep görüyorum ama işe yarar bir şey mi acaba öyleyse alayım dedim