Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Tahmin ederim canım. Diyette keyif almadan yemek çok zor geliyor bana. Sevmediğim bir şeyi 5 kilo verdirecekse de yiyip içemem ben
Bendensin sevmediğim birseyi asla yemem
Kilo verdikten sonra da Kilo aldırıci birsey önüme gelince bunu yiyip kilo almaya değermi diye düşünüp ona göre yiyorum 😅😅

Olsun ya büyümüş de olsa ne güzel bol süt demek ki maasallah. Benim hep azdı. Ramazanda öyle bitmeye yakın oluyordu ki. Sular kesilmeye yakın rengi değişir ya, tövbe yarabbim. Babaannesi mi bakıyor, çalışıyor musun?
Yok çalışamıyorum iş yerimiz kendimizin gidip geliyorum ama işler eşimde çocuklarıma kendim bakıyorum babaannemiz dedemiz akşam yemeğe geldiler o zaman yedirdi.
Sütüm yersem iyi oluyor. Çok zamanlar doğru düzgün yemiyor süte güveniyor. Ramazanda benim de ezana yakın biterdi bir gün yer bir gün tutardım küçüktü çünkü

Eklentiler

• Screenshot_20220324_195505_com.huawei.health.webp
    Screenshot_20220324_195505_com.huawei.health.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 26
  • Screenshot_20220324_195500_com.huawei.health.webp
    Screenshot_20220324_195500_com.huawei.health.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 24
Ramazan geliyor kızlar oruç tutacak olanlar nasıl planlıyor neler yapacaksınız
Çok sabırsızlanıyorum kahvaltı şeklinde sahur yaparım ben hep ağır şeyler yiyemem eşim ve çocuklar da öyleler akşama da ev halkına sorup çorba ana yemek ara sıcak salata soğuk salata 3 4 çeşit yapıyorum onlar belirliyorlar menüyü

Çok özel olmazsa 3.çocuğa karar vermek nasıl bir duygu zor değilmi .
Valla çok zor hala daha ne yaptim ben diyorum eşim benim çok istiyordu 2 senedir başimin etini yiyordu eşime kandım 😅
Allah bilir yine ama ben hiç istemiyorum. Zaten ikisinin yaş arasi azdı. Ben çalışmak istiyorum artik 😔
O zaman biran önce basla ise yoksa benim gibi kucağına aliverirsin bebisi😬
Amin canım Allah razı olsun sende bir avazda sağlıkla evladını kucağına al inşallah 🙏
Amin canım inşallah
Hamile olan askrhpozitif askrhpozitif ben 2. Bebekten sonra daha dogurmam :KK70: Cocuklar misafir havalar buz disari cikamamk
😭😭😭😭
🤣 Dilek 3le di bende 3 leyecegim inşallah sende gelirsin arkamizdan
💙Masterfit (Kilo +Adım Yarisi )(Menu yazmak zorunlu)
💚Kilo yarısi (menü yazmak zorunlu )
💛Adim yarisi (menu yazmak istege bagli )

Kizlar yarin bildirimlerinizi fotoğrafli ve nikli olarak en gec 13.00 e kadar bekliyoruz
Bildirimlerinizde hangi takima dahil olmak isterseniz belirtmeyi unutmayin.....
Not:kirmizi ve mavi renkler Kaptan secimleri sonrasında belli olacak...

Cordelia Cordelia
@Elhan
@North River
askrhpozitif askrhpozitif
@HanimKelesimiGetir
@aypare ackerman
@Kmsl Hnd
@eceboce
@busra ytez
@60kiloyum
@Kahve __Kokusu
@sara_28
@masal_19
@dolunaydagel
@fesang
@Bal0ncuk
@KarlarKralicesi
pastelfit pastelfit
@Tutku44
@MaYa_MiLa
@DeryaOnDiet
ugurbocuuu ugurbocuuu
@oya17
@Zeynep_Nihal
@Emma3
@Aomine Daiki
gezegenfeza gezegenfeza
@Nefesimmmsin
@DombiliKus
@limonlutarcinlikek
@Kinoalihatun
@Lavinia_98
L u c i a L u c i a
@s i d e l y a
sandriyon sandriyon
@AhSen_2504
She-Raa She-Raa
@gewezebidik
@yildiz4kc
@Migim
Maviokur Maviokur
Tesnim1903 Tesnim1903
@Chedarice
@erenmothers
@HAYAT40INDABASLAR
@HLLAK
Kendinin en iyi hali ol Kendinin en iyi hali ol
@B O Z A
@Guzguzelim
@Suskunkardelen
@Ytmz
@sabahvesen
Yarın unutmazsqm inşallah amin 😅

Çok sabırsızlanıyorum kahvaltı şeklinde sahur yaparım ben hep ağır şeyler yiyemem eşim ve çocuklar da öyleler akşama da ev halkına sorup çorba ana yemek ara sıcak salata soğuk salata 3 4 çeşit yapıyorum onlar belirliyorlar menüyü
Biz eşimle iftar menüsü corba ve hafif şeyler yiyoruz hatta en çok kahvaltı gibi seviyoruz. Sadece iftara davetli olunca azıcık sıkıntı okadar 🙈 bakalım bu sene nasıl olacak meraklı bekliyorum.

Biz eşimle iftar menüsü corba ve hafif şeyler yiyoruz hatta en çok kahvaltı gibi seviyoruz. Sadece iftara davetli olunca azıcık sıkıntı okadar 🙈 bakalım bu sene nasıl olacak meraklı bekliyorum.
Bazen ben de kahvaltı hazırlarim ama benimkiler oructan çıkınca yemek aranıyorlar az az yerler ama sıralı yemek ararlar. Ben ramazanda kiloyu hic dert etmem en kötü ihtimal basladigim kiloda bitiririm genelde 3 kilo vermiş çıkarım ramazandan

Çarşamba spor yaptın mı?
Canım yok eğer kolilemek evi paketlemek sandalye in çık sayirlirsa yaptım 😰☺️ duştan sonra hiç halim bile yoktu bugün 90 squat programda ki gibi karın bölgesi hareketleri 25 yarım mekik, 20 tüm bacak, 30 sn plank, 20 dağ tırmanışı, olarak yaptım yazicaktim haber vermiş oluyum She-Raa She-Raa ☺️ ikinize de

Selam kızlar aranızda selülit için at kılı fırçası kullanan oldu mu hep görüyorum ama işe yarar bir şey mi acaba öyleyse alayım dedim
Ben Kabak lifi almıştım, bir sefer kullandım, çok acıtıyor.
7 ay apa beslenmesi yaptigimda selülitim nerdeyse tamamen gitmişti

Back
X