- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.164
- 798
Hayırlı cumalar canım.Hadi ben kaçar sahaya çıktım çalışıyim, tartım ile 1 doğru yazarım hayırlı cumalar cümleten gardaslarımmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı cumalar canım.Hadi ben kaçar sahaya çıktım çalışıyim, tartım ile 1 doğru yazarım hayırlı cumalar cümleten gardaslarımmm
Secerler canim merak etmeEkle canim mecbur sonunda secmeselerde birine kalacagimdun 80 di ptesiye inerim insallah
Vki 21 e gelmis daha ne olsunÖyle bir siniftayim ki internet gidip geliyor. Geçmişe daha sonra devam edeyim bildirimleri bile açamıyorum. Ben dün sabah 56.8dim aslında. Sabah wcye de çıktım ama 300 gram artı oldu tartıda neden bilemedim. Neyse üzülecek bir şey yok dimi![]()
Tebrikler canım
Benımde yuksek cıkmıs sız duzeltebıldınız mı degerlerıbende de başlangıç çıktı. tahlil yaptır canım. HBA1C değerim normalin üstünde çıktı. haftaya kontrole gideceğim.
Teşekkürler canımTamam canim ekledim
Eksin cok guzel tebrik ederim canim
Tamam canim ekledim![]()
Geçmiş olsun canım,anemi bile solunum sıkıntısı yapabilir.Ama kalple ilgi bir durumda olabilir.İhmal etme,önce kardiyologa git,duruma göre hematolojiye de bi gidebilirsin.Kızlar çok alakasız bir şey soracağım bugün doktora gittim zor nefes alıyorum diye ( sigara alkol yada evde evcil hayvanım yok )
Solunum testini yapamadım ve çok düşük çıktı doktor ilaç yazdı ama kalbede görünmemi söyledi daha önceden böyle bir tecrübeniz olduysa yada bilginiz varsa benimle paylaşır mısınızçok endişe ettim
Bu haftaki yeme planinin ne oldu canim mor takimda olacaktinizBen adım da atarim hava durumu iyi olursa inşallah menü de veririm kaptanım ama artık kilo verebilir miyim bilmiyorum yine masterfit te olayım en azından nötr eleman olurum yeşil ve sarıda olursam bozarım
@fesang ne yaptın sen
Tamam canim
Ben iptalResim hala yuklenemedi
Cuma:77.30
Guncel :79.35
+2.05
Zipzip-
She-Raa (direk kufur edebilirsin )
Hallederiz (bir kufurde senden alayim ortim)
Cordelia Eki Görüntüle 3033988
Günaydın canımGüüüünnnnaaaayyyyddddııınnn hayırlı cumalar![]()
Hepinize geçmiş olsun.Selam
KaptanimZipzip- ben masterfite gireyim dedim dün ama dün akşamdan sonra çocuklar rahatsizlandi. Bende bütün gece uyumadim, sitmalandim durdum
bu hafta da girmeyecegim adimlari tamamlayamayinca da üzülüyorum
Günaydın hayırlı sabahlar cumalar dilerim canımGünaydınlar
Hayırlı cumalar
Bugün güzel eksilerimiz olur inşallah![]()
Gözün aydın olur inşallah canımGünaydın kaptanım inşallah, öğlene 58 lere indirdiğim haberini verirm inşallahen sevmediğim yer bu 59 kıramıyorum burayı hep oluyor
![]()
Gecmis olsun canimSelam
KaptanimZipzip- ben masterfite gireyim dedim dün ama dün akşamdan sonra çocuklar rahatsizlandi. Bende bütün gece uyumadim, sitmalandim durdum
bu hafta da girmeyecegim adimlari tamamlayamayinca da üzülüyorum
Canım menü tarihimi klasik olarak yine yanlış yazmışım 24 Mart olacaktıHosgeldin tekrardan aramiza ben elif 32 yasindayim yaklasik 4 yildir takımlardayim
İnşallah hedefine birlikte ulasiriz
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun ablacim![]()
Olsun ablaicm yaa tarihe cok dikkat etmiyorm bendeCanım menü tarihimi klasik olarak yine yanlış yazmışım 24 Mart olacaktı![]()