- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.164
- 798
2,56 canımZipzip- benim yüzdem kaç canım? 58.6 - 57.1
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2,56 canımZipzip- benim yüzdem kaç canım? 58.6 - 57.1
Benimki biraz az saydi, bugün başka şekil saydırmaya çalışıyım
Kaptanımmm süpersin maşallah canımmm
Harikasın ya maşallah canım
Tebrikler kuzum
Günaydın tatlım aminnnn güzel kalplim benimGünaydın gençlerhayırlı cumalar.
Bugünün hürmetine rabbim dualarımızı kabul etsin günahlarımızı affetsin.rabbim gönlümüze göre versin inşallah![]()
%1.12 çok iyi canım ne yavaşıı![]()
Teşekkür ederim canım
uyutuyorlar hala, dun goz kapaklarink ve elini oynatmis uykuda, bu iyiye isaret dediler. Bugun solunum cihazindan cikartmeyi deneyecekler kendi basina nefes alabiliyor mu diye bakmak icin bakalim insallah alir. 10 gun daha boyle uyutacaklarmis.
Diyet yapmak isteğin varsa çıkma canım.Yapmaya çalışıyorumyeşile olmuyorsa komple çıkabilirim
İnsallah iyi haberler gelecek.uyutuyorlar hala, dun goz kapaklarink ve elini oynatmis uykuda, bu iyiye isaret dediler. Bugun solunum cihazindan cikartmeyi deneyecekler kendi basina nefes alabiliyor mu diye bakmak icin bakalim insallah alir. 10 gun daha boyle uyutacaklarmis.
prensesim sana kolaylik olsun direk adimdan say benim sporlari tum sporlarimin ekran goruntusu burda
Eki Görüntüle 3034081 Eki Görüntüle 3034082
Bu güzel günlerin ayların hürmetine rabbim inşallah tez zamanda şifa versinuyutuyorlar hala, dun goz kapaklarink ve elini oynatmis uykuda, bu iyiye isaret dediler. Bugun solunum cihazindan cikartmeyi deneyecekler kendi basina nefes alabiliyor mu diye bakmak icin bakalim insallah alir. 10 gun daha boyle uyutacaklarmis.
prensesim sana kolaylik olsun direk adimdan say benim sporlari tum sporlarimin ekran goruntusu burda
Eki Görüntüle 3034081 Eki Görüntüle 3034082
Tebrikler canım
Tebrikler canımKizlar selam,
bildirim yapayim gecikmeden
gecen hafta 68.20
bugun 67.85
fark -350 gram
bu hafta regl oldugum icin pztsi 69.00 dum, odem ancak bu kadar gitti, hala reglim bitmedi tam. Bence regl haftasi icin yine de kotu sonuc degil. Insallah haftaya cok daha guzel bir eksiyle gelicem :)
Zipzip-
Cordelia
She-Raa
Kinoalihatun
Eki Görüntüle 3034086
Canımsın afiyet şifa olsun bitanem
Geldim cnm kbakmayin ya@Ytmz @HanimKelesimiGetir @Guzguzelimgezegenfeza @Tesnim1903
sandriyon
Beth18 @Suskunkardelen
gewezebidik
Kilo bildirimlerini bekliyoruzZz.![]()
Merhaba canım. İşlerin ne durumda dönecek misin deydey?Yok kaptanım ben katılmayayım. 2 hafta pek müsaitlik durumum yok
Yanlis tarafından koymusum kağıdı
TeşekkürlerHoşgeldin canım, burası 3 ayda incecik olma garantili. Tabi sen kararlıysan
Hayırlı cumalar
Tebrik ederim canım
Afiyet olsun canım
Simit yiyerektebrik ederim canım
Ben de ordan geliyorum , çok belli oluyor mu
tebrik ederim canım
Tebrik ederim canım
Tebrik ederim canım
tebrik ederim canım
Yok yaaa, o sende sonuç veriyo
İnşallah canım gelirim
İyi uykular
Maşallah gayet gğzel brnce
Tabi kihaftata hepsi gidecek
Tebrik ederim canım
Tebrik ederim canım
Afiyet olsun canım
Yorgunluk stres
Hadi önce kendini rahat bırak, sonra hiçbirşey olmamış gibi bizimle devam et
Ben de yavaşım
Kaydettim canım teşekkür ederiz
Kolay gelsin canım
Eşim sabah kızdı , 4 günde 1 kilo mu verilir diye. Ben de ödem o dedim. Siz kadınların işi gücü ödem zaten dedi
Tebrik ederim canım
Üzülecek hiç birşey yok
Hayatım, sen bir aralık belirle orada kalmaya çalış. Mesela 56-57 veya 57-58 gibi. Çünkü bir yerden sonra olmuyor. Ben de inşallah böyle yapmak istiyorum
Geçmiş olsun canım
Harikasın aşkitom tebrik ederim![]()