Kayınbiraderim de tam tersi her akşam kendi yapar yemeği. İnsan biraz kardeşine çekerBizimkiler aynı kafadaymış canım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kayınbiraderim de tam tersi her akşam kendi yapar yemeği. İnsan biraz kardeşine çekerBizimkiler aynı kafadaymış canım![]()
Yaa... Çocukluğumun en keyifli aktivitesi. O zamanlar buğuseptil deniyordu. Tamam canım, onu da yapacağım.Bizboğazda kapalı durumda kaynar suyun içine vicks koayarız küçük leğene başımız öne gelecek şekilde durup çarşafla kapatırız iyice çekeriz içimize öyle dururuz 10 15 dk sonra sıcağa yakın suyla duş alırız boğazımız açılır bu durumda
Alintidaki mesajda vicksi viski diye okudumYaa... Çocukluğumun en keyifli aktivitesi. O zamanlar buğuseptil deniyordu. Tamam canım, onu da yapacağım.![]()
Şanslı eltim var diyosunKayınbiraderim de tam tersi her akşam kendi yapar yemeği. İnsan biraz kardeşine çeker![]()
Bugün bende okudum. Eczaneden aldığım fıs fıs gargarayı kullanıyordum ama sirke de deniyim.Ben boğaz ağrıdığında birde sirkeli suyla gargara yaparım çok iyi geliyor mide kalkıyor ama çok faydası oluyor tavsiye ederim
Vallahi şanslı. Eltim de hamur açar hep, evleri masterchef stüdyosu gibi oluyorŞanslı eltim var diyosunne güzel valla aferin adama takdir ettim
![]()
Aha, takımlar oluşmuş. Geldim kaptanım. Günahlarımla sevaplarımla kabul et beni
Vayyy tam senlikmiş canım ev bence sen akşam yemeği yapma habersiz gitsende onlarda yemek boldurVallahi şanslı. Eltim de hamur açar hep, evleri masterchef stüdyosu gibi oluyor![]()
İkisi de ayrı şehirlerde şu an canım, normalde çok yakın oturuyoruz. Eltim benim yemek yapmayı hiç sevmediğimi biliyor bazen eşimi onlar davet ediyorlar yemeğe gel bizde ye abi diyolarVayyy tam senlikmiş canım ev bence sen akşam yemeği yapma habersiz gitsende onlarda yemek boldur![]()
İzmirliyim canım :) kardeşim Ankara da benimde :)Sen benim memleketlimsin İzmirlisin değil mibende izmirliyim ama bir Sevda uğruna geldim ankaralara
![]()
Ben çok severim :)Hiç su böreği açmadım ya bana çok garip geliyor o börek sevemedim
Ah bu İzmirliler şu Ankara’ya bi gelirler mutlakaİzmirliyim canım :) kardeşim Ankara da benimde :)
İyi gezmeler canım.Benn kaçtım kızlar süsleneyim şu kilo vermiş halimle bi giyineyim dışarılara atayım kendimigörüşürüz şeker kızlar
![]()
Ah bu İzmirliler şu Ankara’ya bi gelirler mutlakaHemşom gel seni bi öpeyim
![]()
Seni direk kirmiziya aliyorlar her hafta farkindayim
Bu sene isinmadi nerdeyseAy ısınsın soğuk havayı hiç sevmiyorum2 kere geldim Ankara’ya ikisinde de çok güzeldi hava kış olmasına rağmen
Çok teşekkür ederiz bal kız