Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Canım kaptanım dün baya bitti eşim kalanı yapıcak, kız kardeşim görümcem evi temizliycez yemek işi anneme bıraktım yarın işçilere bile ev yemeği Yapicak avantaj olur benim içinde dışarıdan ayran fln alınır ama kötü olan evde kendimize malzeme bile yok kahvalti yapıcam ben peynir fln bile yiyemiyorum 😂 bana şu detoks için malzeme alıp siseme koyucam ama kabızlık oldu stresten kaç tane form çayı neler yaptım tık yok yarın müshil denesem diyorum işçilere rezil olurum 😂
Annenin ellerine sağlık çok sevindim.
Canım süte karşı hassasiyetin yoksa onu iç. En küçük boy yakın bir marketten al.Light bisküvi galete tarzı bir şeyler atıştır. Üzüldüm kahvaltı yapamamana.Olmadi bir simit al napalim. Enerjisiz de o kadar işin hakkından gelemezsin. Antalya'da olsan ne yapar eder ulaşırdim sana :KK14:

20220326_100353.webp

@B O Z A neye sasirdin ki 🤣🤣
Haftaya başlasam ii olucak ramazanda pideler tatlılar anammm saymakla bitmeyen şeyler olucak
İşte dikkat etmek gerek
Neyseki ne diyeceksin söyle 🤔🤔
fesang fesang didem fitnesse başlamak istiyorum bunu daha önce denedim bi hafta yaptım çok etksini çok gördüm
Sabahlari aç karnına spor yapınca inanılmaz güç veriyor insana ben erken kalkıyorum da sporu neden üşendigimi bilmiyorum valla saldım iyice 😫

Bugün sürpriz bir şekilde yine bir araya gelmenin mutluluğunu, heyecanını yaşıyorum Kırmızı Takim' in güzide şişkocuklari :KK25::KK25:
Biz kimiz :confused:
@s i d e l y a ❤️
En güzel giysilerinden biri kendi vücudundur ona iyi bak :KK60:
North River North River ❤️
Engeller seni durduramaz.
İnsanlar seni durduramaz.
Problemler seni durduramaz.
Seni sadece sen durdurabilirsin. :KK60:benim için durdurmaktan vazgeçer misin :oops:
@sabahvesen ❤️
Egzersiz yap, sağlıklı beslen ve sabret. Hak ettiğin ödülü bedeninde göreceksin. :KK60:
Maviokur Maviokur ❤️
Tatlım masterfitte kacamaksiz bir gün geçirmek zor tabi. Zor olmalı. Kolay olsaydı herkes yapardı.. Sen özelsin ve bizimlesin. Harika bir haftaya birlikte imza atalım mı :KK60:
@sandriyon ❤️
Son şişmanlık neye yarar, her şeyin bedeli var, doymadı gitti yâr :KK75::KK75: bu bedeli niye biz ödeyelim çıtır çıtır gezmek varken :KK60: gereğinin yapılması .....:super:
@gezegenfeza ❤️
Biz öyle hatunlarız ki küllerimizden doğar , yıkıntıların üstünde kahvemizi içeriz. Şimdi cuma günü ne kadar kilo verdiğini hayal et. :KK60:
@limonlutarcinlikek ❤️
Kimse geçmişe gidip yeniden başlayamaz. Herkes bugün karar verip yeni bir son yazabilir. Tatlım kendine güven çalışmaya başla. :KK60:
@yildiz4kc ❤️
Kendine hak ettiğin hayatı vereceğine inancım sonsuz. :KK60:
@dolunaydagel ❤️
Savaşın ne kadar büyükse zaferin o kadar gösterişli olur. :KK60:
menekse_kokusu menekse_kokusu ❤️
Hiçbir masal kendini fit ve sağlıklı hissetmen kadar güzel değildir. :KK60:
@Suskunkardelen ❤️
Hedefine giden süreç yavaş işliyor olabilir fakat pes etmek bu süreci hızlandırmaz. Pes etmek yok :KK60:
fesang fesang ❤️
Diyet, kaybettiğimizde kazandığımız tek oyun. :rolleyes:bu haftaki etabı kazanmama yardım eder misin :KK60:
Sevgili masterfit sakinleri bizler işte buyuz. Bu hafta menulerimizle , sporumuzla ve içtiğimiz bol şifalı su ve caylarimizla yarışa hazırız. :KK73::KK73::KK73:
Herkese selamlar ve sevgiler. 💐
Kaptanimm❤❤❤

@B O Z A neye sasirdin ki 🤣🤣
Haftaya başlasam ii olucak ramazanda pideler tatlılar anammm saymakla bitmeyen şeyler olucak
İşte dikkat etmek gerek
Neyseki ne diyeceksin söyle 🤔🤔
fesang fesang didem fitnesse başlamak istiyorum bunu daha önce denedim bi hafta yaptım çok etksini çok gördüm
Sabahlari aç karnına spor yapınca inanılmaz güç veriyor insana ben erken kalkıyorum da sporu neden üşendigimi bilmiyorum valla saldım iyice 😫
Didem kim kız?

Back
X