Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

💙💙28. ÇILGIN ÇEKİRGELER ETABI💙💙

Güneşli, mis gibi , tam diyetlik sporluk bir günden günaydın hanımlar 😍Güneş yoksa da varmış gibi hayal edin🥰
Enerjimiz yüksek çünkü baharı gördük, çıkın çıkın gezin anacım. Bu güzel havaların dezavantajı da var, atıştırma isteği uyandırabilir. Sakın midenizin beyninizi ele geçirmesine izin vermeyin. Sonuca odaklanın, pes etmeyin, acele de etmeyin. Çok klasik olacak ama bu kiloları bir haftada almadık, önemli olan emin adımlarla hep ileri gitmek.

Gelelim bana :KK59:önümde zorlu bir Pazartesi var:KK62: Kırmızı kaptan çeşitli aşk meşk oyunlarıyla aklımı karıştırmaya çalışıyor, ama ben bu numaralara kanmam.
Profilimde ne yazıyosa o:rapci:@Elhan dan önce 60 kilo olunacak:KK15:

sara_28 sara_28
erenmothers erenmothers
Hallederiz Hallederiz
gewezebidik gewezebidik
HLLAK HLLAK
dolunaydagel dolunaydagel
Kinoalihatun Kinoalihatun
She-Raa She-Raa
Nefesimmmsin Nefesimmmsin
Zipzip- Zipzip-

Anladim canim iyi eglenceler♥️♥️
Sagol canim
Guzel görünüyor cikolataliysa yerim zaten🤪🤪
Cok guzel tadi var yaaa mukemmel
Izgara salata yersin canim. Iyi gezmeler
Oyle yapmayi dusunuyorum canim sagol😊
Kırmızı kaptan detoks suyunu kaynatti. :KK76::KK76:
Şiskocuklarim bu güzel adı var kendi yok bahar sabahında neler planladı bi desin hele
Maviokur Maviokur ❤️
@Suskunkardelen ❤️
@North River ❤️
@sabahvesen ❤️
@gezegenfeza ❤️
@s i d e l y a ❤️
@masal_19 ❤️
@yildiz4kc ❤️
sandriyon sandriyon ❤️
fesang fesang ❤️
@limonlutarcinlikek ❤️

Mavişleri ve kendimizi yenmek için silahlanma zamanı. Zırh, kalkan her türlü mühimmat hazırlıkları yapılsın. :sampiyon::sampiyon:
İyi şeyler terleyenlere gelir. Hadi koca kıçlarimizi kaldıralım. Öğlen oldu hâlâ yatıyor musunuz:sopa::sopa::sopa:
Kaptan gune haziriz
Saga don ileri marş 😁

Günaydın hayatım, hasta hasta zorlama bence. Hafif yürüyüş falan yap🥰
Kaptanım dayanamadım bak ne yaptım😏
3168F8E0-F04E-4343-B6F5-68196E50D52F.webp

Hastalık hiç bana göre değil ya, kabul edemiyorum hasta olduğumu. Neyse, iyi terledim ilacın üstüne 😊 Cordelia Cordelia kaptanım akşam hatırlatacağım sana😘

:KK68::KK68::KK68:

Izgara salata yersin canim. Iyi gezmeler

Ekmek yerine etimek verdi zaten hergun orani farkli abla 3 etimek 1.5 dlm 2 etimek 1 dlm eppekn

Gel canim gel ayni hatalarla bende 80 oldum. Ama hicbirsey icin gec degil

Gecmis olsun . Takviyeleri ogle yemeginden sonra yada yatmadan once alirsan istah acmiyormus canim
ah ah 😔
73 ten asagi inmeye calisiyorduk seninle

25 Mart Cuma
10.00 Mantarlı omlet( bir buçuk yumurta) , peynir, zeytin, maydanoz, salatalık, domates, bir minik muz, , beş badem , çay
12.00 Sade Türk kahvesi
16.00 Küçük boy bol sebzeli pizza , ayran
17.00 Dört tane çilek
19.00 Eşime evde adana şiş yapmıştım tadı nasıl oldu diye yarım şiş yedim.
Bitki çayları, bir litre detoks suyu, iki litre su
Zipzip- Zipzip- pastelfit pastelfit

💙💙28. ÇILGIN ÇEKİRGELER ETABI💙💙

Güneşli, mis gibi , tam diyetlik sporluk bir günden günaydın hanımlar 😍Güneş yoksa da varmış gibi hayal edin🥰
Enerjimiz yüksek çünkü baharı gördük, çıkın çıkın gezin anacım. Bu güzel havaların dezavantajı da var, atıştırma isteği uyandırabilir. Sakın midenizin beyninizi ele geçirmesine izin vermeyin. Sonuca odaklanın, pes etmeyin, acele de etmeyin. Çok klasik olacak ama bu kiloları bir haftada almadık, önemli olan emin adımlarla hep ileri gitmek.

Gelelim bana :KK59:önümde zorlu bir Pazartesi var:KK62: Kırmızı kaptan çeşitli aşk meşk oyunlarıyla aklımı karıştırmaya çalışıyor, ama ben bu numaralara kanmam.
Profilimde ne yazıyosa o:rapci:@Elhan dan önce 60 kilo olunacak:KK15:

sara_28 sara_28
erenmothers erenmothers
Hallederiz Hallederiz
gewezebidik gewezebidik
HLLAK HLLAK
dolunaydagel dolunaydagel
Kinoalihatun Kinoalihatun
She-Raa She-Raa
Nefesimmmsin Nefesimmmsin
Zipzip- Zipzip-
Gunes yerine kar var burda ama enerjim yuksek🤩
5.500 adimdayim 🤩🤩🤩

Son düzenleme:
25 Mart Cuma
10.00 Mantarlı omlet( bir buçuk yumurta) , peynir, zeytin, maydanoz, salatalık, domates, bir minik muz, , beş badem , çay
12.00 Sade Türk kahvesi
16.00 Küçük boy bol sebzeli pizza , ayran
17.00 Dört tane çilek
19.00 Eşime evde adana şiş yapmıştım tadı nasıl oldu diye yarım şiş yedim.
Bitki çayları, bir litre detoks suyu, iki litre su
Zipzip- Zipzip- pastelfit pastelfit
Afiyet olsun kaptanim ♥️

Annenin ellerine sağlık çok sevindim.
Canım süte karşı hassasiyetin yoksa onu iç. En küçük boy yakın bir marketten al.Light bisküvi galete tarzı bir şeyler atıştır. Üzüldüm kahvaltı yapamamana.Olmadi bir simit al napalim. Enerjisiz de o kadar işin hakkından gelemezsin. Antalya'da olsan ne yapar eder ulaşırdim sana :KK14:
Sen çok tatlısın ama eşim dayanamadı kuzum merak etme market siparişi etti adam gibi kahvaltı yapalım çay demle dedi hasta olucan ramazan öncesi diye şimdi keyif yapicam kahvaltı hazirliycam 😍 ben süt ve ürünleri gluten yiyemiyorum hassasiyetim çıkti ha yerim ama sonrası bana eziyet sancilanma ağrı kabızlık hem de günlerce bu 2 gün atlatırsam kazasiz belasız sonrası güzel 😂

Back
X