Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol kuşumAfiyet olsun canım fonda çiçeklerle gerçekten çok güzel görünüyor
Ben de yapıcam şimdi kahvaltı yaptım kendime geldimÖdem çayımıda hazırladım nasıl ciciş olmuş değil mi nasıl içeyim ben bu güzelliği şimdi hiç kıyamıyorum![]()
Afiyet olsun canimÖdem çayımıda hazırladım nasıl ciciş olmuş değil mi nasıl içeyim ben bu güzelliği şimdi hiç kıyamıyorum![]()
Iyiyim canim sen nasilsinIyi öğleler canlar nasılsınız
Iyim ben de kaptanım hafif kahvaltımı yaptim yürüyüşe çıkacağım inşallahIyiyim canim sen nasilsin![]()
Afiyet olsun canımmmBen de yapıcam şimdi kahvaltı yaptım kendime geldim![]()
Sağol kuzumAfiyet olsun canim![]()
5 takım az mı ki?? Ay hiç bilmiyorum o dönemleriEn son amacini kaybetmisti canim
5 takim 20 yarismaci kalmisti
2018 basladigimda 9-10 takim vardi5 takım az mı ki?? Ay hiç bilmiyorum o dönemleri
Afiyet bal şeker olsunYemem mi işte sabah kahvaltim .
Eki Görüntüle 3034584
Önümde koca bir pazartesi olmasa seni kirmazdim ama kusuruma bakma bu hafta tatlım.
Detoks suyumu birazdan şerefine kaldıracağım![]()
Afiyet olsun canimBen de eve geldim öğrenciler getirmişler sagolsunlar onları yiyorum![]()
Hoşgeldin canım. Benim de çocuklar gelir yemek hazırlayayımBen de eve geldim öğrenciler getirmişler sagolsunlar onları yiyorum![]()
Kolay gelsin minnoşHoşgeldin canım. Benim de çocuklar gelir yemek hazırlayayım![]()
Kesin @Elhan ın işi, kar bombası attı heryere
Maşallah moral önemlispor mutluluk veriyo bu bi gerçek
Hayatım nasıl kendine bakıcaksın, iki küçük çocuk hep hastalık. Yine iyi idare ediyosun. Şu bahar geçse hastalıklar son bulur.
Hafta içi kuruluş osmani izleyemedim simdi izliyordum.Bu mesajlarla da çok pis gaza geldim ya.mavili hatunlar kaptanımız için neler yazılmış bakın.Elhan ve takımını yenmeliyiz.Elhanin profilinde ne yazıyor bir bak istersen![]()
Kolay gelsin kaptanimHoşgeldin canım. Benim de çocuklar gelir yemek hazırlayayım![]()
canim benim sen cocuklara ve eslere cok bakma, benim esim bana pehlivan diyordu diyete basladigimda (bu arada kendisi 188 boyunda 130 kiloluk bir insan ama pehlivan benim ahaha) onunla iddiaya girdik 1 temmuz a kadar 60 kilonun altina dusersem beni istedigim bir yere tatile goturecek bu yaz. Ilk basta yapabilecegime inanmiyordu ama suan Yunanistanda nerelere gidilir, gezilir onlari arastirmaya basladi ahahah :) Ben yunanistana gidelim dedim cunku :)iyi geceler kızlar
pek guzel haberle gelmedim malesef kızımda anne karnında bebek mi var dedi oyle deyince cok uzuldum
gecen cuma 82.5
bu cuma 83.8
Eki Görüntüle 3034523
cuma menusu
7.40 haslanmis yumurta 3 siyah zeytin ,2 dilim peynir ,
10.30 1 latte
13.30 5 yk yogurtlu corba , 4yk makarna
18.30 1 elma
1 lt su
13224 Adım
Zipzip-
@Cordelia
Eki Görüntüle 3034522
canim cok gecmsi olsun, 2 onerim var birtanesi evde varsa toz zencefil, karabiber ve bali karistir yanina ihlamur/ ada cayi gibi bir bitki cayiyla (caya katna ama) bu karisimi bogazinda beklete beklete yavas yavas yutmaya calis yaninda da bitki cayi ic canim. bunu gun icerisinde 3-4 defa tekrarlayabilirsin.Bademcigim şişmiş yutkunamiyorum. Ya sabir ya sabirbenim iyi olmam lazim, evi temizlemem, eve yetişmem lazim. Neden boyle oluyorum bu sene
Eşimde nöbetçi eczaneden takviye birşey almış inşallah iştah açmaz![]()
menuler iki kat olmaz simdi o son cumleye kadar her sey cok guzeldi ahahaha :) sen cok yasa e mi be guzel guldurdun beni, sayende haftasonum neselendi :)Aman Allahım iki takimda da görünüyorum
amacınız beni iki katı zayıflatmaksa ben varım
iki katı adım mi atmam gerekiyor
o zaman menüleri de iki katı yerim
![]()
Mümkün mertebe gelmeye çalışıyorum canım benimmerhabalar uzun zamandır yoksunuz![]()
![]()
. Yoklama yapıyorum. Herkes iyi mi?
@kackaloribu hastaydın nasıl oldun? @pokemonn1 sen ne yaptın?
Onur Üyeleri @Mefkurem Onur Üyesi askrhpozitif
Onur Üyesi @Bal0ncuk Onur Üyesi @asysss Onur Üyesi @Zeynep_Nihal Onur Üyesi @aypare ackerman Onur Üyesi @sulisim Onur Üyesi @kackaloribu Onur Üyesi @Emma3 Onur Üyesi @MaYa_MiLa Onur Üyesi @aytozuvegece Onur Üyesi @oya17 Onur Üyesi @pokemonn1 Onur Üyesi @mavilimYesilim Onur Üyesi