Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

25 Mart Cuma
10.00 Mantarlı omlet( bir buçuk yumurta) , peynir, zeytin, maydanoz, salatalık, domates, bir minik muz, , beş badem , çay
12.00 Sade Türk kahvesi
16.00 Küçük boy bol sebzeli pizza , ayran
17.00 Dört tane çilek
19.00 Eşime evde adana şiş yapmıştım tadı nasıl oldu diye yarım şiş yedim.
Bitki çayları, bir litre detoks suyu, iki litre su
Zipzip- Zipzip- @pastel34
Abla tadini merak etmesen ne yiyecektin aksama iradene hayranim 🥰

Abla tadini merak etmesen ne yiyecektin aksama iradene hayranim 🥰
Canım pizza yemiştim yanına bol yeşillik ekleyince acikmamistim. İradeden çok yemek yediysem elim bir şeye kolay kolay gitmez. :rapci:
Peki sen nasıl kilo aldın diye soranlar oluyor. Yalnız başıma asla sağlıksız bir şey yemem. Hep ortamın kurbanı oluyorum. Ya eş ya arkadaş yakıyor beni :KK14:yemekten çok içecekler, meyveler ilgi noktam biraz da bunun etkisi var. Yemeksiz yasayabiliyorum Allah vergisi. Çok iradeli olduğum söylenemez. İştahım olsa belki ben de dayanamazdim bilmiyorum. Bak aklıma geldi bulgur pilavını çok severim işte onda üç dört kaşıkla yetinmem mümkün olmayabiliyor. :KK43: pişirmiyorum orada irademe sahibim derim. Piserse var ya canını okurum. :rolleyes::rolleyes:

Günaydın, dışardayım cnm, iğneli epilasyona geldim, sonra doktor diyetisyen falan. 12den önce bir şey yemeyeceğim bugün. En fazla ankarada yağan karı atabilirim resim olarak😂
Sen nerde yaşıyorsun? Yaz var mı oralarda, biz de kalmamış da
Kolay gelsin, atabilirsin tamam , 😂😂😂 İstanbul

Kesin Elhan Elhan ın işi, kar bombası attı heryere:sinirli:

Maşallah moral önemli 😄spor mutluluk veriyo bu bi gerçek:KK49:

Hayatım nasıl kendine bakıcaksın, iki küçük çocuk hep hastalık. Yine iyi idare ediyosun. Şu bahar geçse hastalıklar son bulur.
Acaba sen Elhan olmasa kimi şamar oğlanı yapacaksın :63:
Kelin merhemi olsa kara hasret kalmaz önce kendi mahallesini bombalar :cool:

Back
X