Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Abla tadini merak etmesen ne yiyecektin aksama iradene hayranim25 Mart Cuma
10.00 Mantarlı omlet( bir buçuk yumurta) , peynir, zeytin, maydanoz, salatalık, domates, bir minik muz, , beş badem , çay
12.00 Sade Türk kahvesi
16.00 Küçük boy bol sebzeli pizza , ayran
17.00 Dört tane çilek
19.00 Eşime evde adana şiş yapmıştım tadı nasıl oldu diye yarım şiş yedim.
Bitki çayları, bir litre detoks suyu, iki litre su
Zipzip- @pastel34
Henuz 1500 ders vs yaptik camasir katlanacak bugun aksama kalacak sankiAdımlar ne durumda?
Hayirlisi son şismanlik neye yarar. Her kilonun bedeli var . Buraya kadar hadi bakalim yeniden kalkalim ayaga .ah ah
73 ten asagi inmeye calisiyorduk seninle
9672Adımlar ne durumda?
Bsptubbrftdufdd
Nerde gezdin dedimNe dedin acaba![]()
Acaba ne getirdilerBen de eve geldim öğrenciler getirmişler sagolsunlar onları yiyorum![]()
Acilmadi bende
Gunaydin canimMerhaba gunaydin kizlar
Telimi servise verdik
1000 tl bayildik baska bir ucret cikarsa onu da isteyeceklermis
Telim gelirse uygulamadan girerim daha aktif olurum simdi baska telden giriyorum
Canım pizza yemiştim yanına bol yeşillik ekleyince acikmamistim. İradeden çok yemek yediysem elim bir şeye kolay kolay gitmez.Abla tadini merak etmesen ne yiyecektin aksama iradene hayranim![]()
Ama kadın doğru söylüyor
Instagramdan aldım canım Instagram da aç dersen açılır belki bilmiyorum kiAcilmadi bende![]()
Kolay gelsin, atabilirsin tamam ,Günaydın, dışardayım cnm, iğneli epilasyona geldim, sonra doktor diyetisyen falan. 12den önce bir şey yemeyeceğim bugün. En fazla ankarada yağan karı atabilirim resim olarak
Sen nerde yaşıyorsun? Yaz var mı oralarda, biz de kalmamış da
Acaba sen Elhan olmasa kimi şamar oğlanı yapacaksınKesinElhan ın işi, kar bombası attı heryere
Maşallah moral önemlispor mutluluk veriyo bu bi gerçek
Hayatım nasıl kendine bakıcaksın, iki küçük çocuk hep hastalık. Yine iyi idare ediyosun. Şu bahar geçse hastalıklar son bulur.