• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bende yemek yemeyim full abur cubur ama yanlizken aslinda bu annelerin kafa dinleme saatlerinde odullendirme adli kendini cezalandirmasi . Kendim icin ayirabildigim zaman cocuklar uyuduktan sonra kalan gec saatler . Hopp diye cikmadim 68den 79 a hazirandan bu yana dogru duzgun diyet yapamadim bir gun yap 3 gun ye . Korumayi ogrenmem gerek :KK43:

Supersin ortim

Afiyet olsun ama meyvelileri tercih etme canim bosa seker
Kendine hayır demeyi öğrenecegine inanıyorum. :rapci:buzdolabi çare değil ki... Onun yerine müzik dinle, kitap oku , film izle, hobilerine zaman ayır fırsat bulursan gez , uyu eppeğim. Sonu hüsran olan şeyleri yapmayalim. :KK5:

AFAD' in olurum yafrum:confused:
images.webp

:oops::oops:

😳Nisan geldi Ankara’nın bundan haberi yok😂ben 1500 adımdayım ama hiç yürümedim daha , çılgın sabah adımları.
8.900 adımdayım. Bugün 10 dk rahat rahat oturamadım. Güzellik merkezi randevum vardı, onunda önüne ardına iş sıkıştırmıştım. İptal etsem mi diye düşündüm, sonra yetişir herhalde diye gittim. ‘Sizi 10 dk bekleteceğiz’ dediler, Fazlada 10 dk ayıramayacağım için yeni randevu aldım çıktım. Yol boyu da boşa yaktığım benzine üzüldüm 😒

Bende yemek yemeyim full abur cubur ama yanlizken aslinda bu annelerin kafa dinleme saatlerinde odullendirme adli kendini cezalandirmasi . Kendim icin ayirabildigim zaman cocuklar uyuduktan sonra kalan gec saatler . Hopp diye cikmadim 68den 79 a hazirandan bu yana dogru duzgun diyet yapamadim bir gun yap 3 gun ye . Korumayi ogrenmem gerek :KK43:
Kuzum yemin ederim beni anlattın. Ben şöyle düşünerek aşmaya çalışıyorum bu durumu; dışarı çıkacağım zaman hiçbirşeyi üstüme, kendime yakıştıramıyorum. Günün sonunda eşofman altı ve tshirtle çıkıyorum. Bunun bende yarattığı kötü his, gece ‘kendime zaman ayırma’ adı altında yediğim onca abur cuburdan daha etkili oluyor. Bak geçen hafta simit de yedim, açma da yedim ama sabah. Akşam 7 den sonra birşey atmıyorum ağzıma. Bu olay inanılmaz etki ediyor kiloya. Sadece kilo da değil, sağlık açısından da olması gereken bu aslında. İlk etapta gece yemelerine abur cubur yerine sağlıklı şeyler koyabilirsin, salatalık gibi, bir parça peynir gibi. Ne istediğine iyice odaklan. Tamam cips, bisküvi, çikolata çok lezzetli ama fit ve sağlıklı bir vücut paha biçilemez 🥰

Coktaaan uyandım da giremedim bir türlü
Şimdi sevgili kaptanım, benim grup olarak serbest günüm yarın dı, pazartesi tartısı yüzünden bugüne çektim ki akşama kadar hem yediklerini yakıyım hemde yarını daha iyi geçiriyim.
Ama bir sorun oluştu, yediklerim hem midemi bulandırdı hemde beni hantallaştırdı .
Hiç yemesem daha iyiydi de nefis işte

Kuzum yemin ederim beni anlattın. Ben şöyle düşünerek aşmaya çalışıyorum bu durumu; dışarı çıkacağım zaman hiçbirşeyi üstüme, kendime yakıştıramıyorum. Günün sonunda eşofman altı ve tshirtle çıkıyorum. Bunun bende yarattığı kötü his, gece ‘kendime zaman ayırma’ adı altında yediğim onca abur cuburdan daha etkili oluyor. Bak geçen hafta simit de yedim, açma da yedim ama sabah. Akşam 7 den sonra birşey atmıyorum ağzıma. Bu olay inanılmaz etki ediyor kiloya. Sadece kilo da değil, sağlık açısından da olması gereken bu aslında. İlk etapta gece yemelerine abur cubur yerine sağlıklı şeyler koyabilirsin, salatalık gibi, bir parça peynir gibi. Ne istediğine iyice odaklan. Tamam cips, bisküvi, çikolata çok lezzetli ama fit ve sağlıklı bir vücut paha biçilemez 🥰
Aksam 7 den sonra yememek bana da çok iyi geliyor. Alıştim epey. Yakında kilo korumayi başaracağıma inanıyorum. 🥰

Back
X