- 8 Eylül 2016
- 103.201
- 437.846
- 898
- 35
Dikkat etmedigin ve diyetten yeni ciktigin icin kilo aliyorsun fesangcimAma ben niye alıyorum![]()
Dikkat etmeye basla 57-60 arasi koruma diye düşün
Üzerine cikmamaya çalış
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dikkat etmedigin ve diyetten yeni ciktigin icin kilo aliyorsun fesangcimAma ben niye alıyorum![]()
Gecmis olsun adasim28.03.2022 pazartesi
8.45
Sade nescafe
13.00
2 dilim kepekli ekmek arasına krem peynir kurutulmuş domates ezmesi, roka
Haşlanmış yumurta
Şekersiz çay
14.20
Sade nescafe
16.15
1 adet yeşil elma
1 kutu ayran
( şu ara öğün namına bir şey kalmadı bende çıkartmaktan eve geldim ilaç alana kadr devam ettim)
Akşam
19.20
Bir kase tavuklu domatesli şehriye çorbası
Su:1.5 litre
Suyum az biliyorum ama bulantımdan içemedim
Hem üşütüp hem regl olmayı başardım nasıl yaptıysam
@Maviokur @masal_19 @Suskunkardelen @Elhan @North River @gezenfeza @yildiz4kc @sandriyon @limonlutarcinlikek
Şu birkaç gündür acıkmadığım halde yiyorum sırf yemiş olmak için. Çok saçmaladım derhal yarın sabah bırakıyorum bu işi.Dikkat etmedigin ve diyetten yeni ciktigin icin kilo aliyorsun fesangcim
Dikkat etmeye basla 57-60 arasi koruma diye düşün
Üzerine cikmamaya çalış
Bu dedigini bende yapiyorum cogu zaman acikmadan yiyorumŞu birkaç gündür acıkmadığım halde yiyorum sırf yemiş olmak için. Çok saçmaladım derhal yarın sabah bırakıyorum bu işi.
Tamam yarın yazayım. Geçen hafta çok aç kaldığım için abarttım belki deBu dedigini bende yapiyorum cogu zaman acikmadan yiyorum
Birden cok azaltiyorsun yediklerini
Menü yazmaya devam et ama gecen haftaki gibi aksam öğünunde sadece yulaf bar olmasin
Al canım kahvaltini guzel yapTamam yarın yazayım. Geçen hafta çok aç kaldığım için abarttım belki deçocuğu uyutunca çavdar ekmeği alayım fırından
Eveeet çorba sevmiyorum ama yumurta falan yerim artık. Sen ne yiyeceksin bakiim??Al canım kahvaltini guzel yap
Aksam da corba salata yapabilirsin gerci cok sevmiyorsun biliyorum ama![]()
Ben yarina kabakla birseyler yapacağım ama ne yapacağım bilmiyorumEveeet çorba sevmiyorum ama yumurta falan yerim artık. Sen ne yiyeceksin bakiim??
Öfffff mücver yap demek isterdim ama demiyorum tabi burası bir diyet grubuBen yarina kabakla birseyler yapacağım ama ne yapacağım bilmiyorum
Mutfak bana kaldi![]()
Mücver yemedim hicÖfffff mücver yap demek isterdim ama demiyorum tabi burası bir diyet grubu![]()
NeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyMücver yemedim hic
Icine yesil sogan koyuyorlar yesil sogan yiyemem![]()
Ama yeşil soğan pişiyor çiğ kalmıyor kiMücver yemedim hic
Icine yesil sogan koyuyorlar yesil sogan yiyemem![]()
Bir ara ablamla yapmaya calismistik kizarmadi birsey oldu sonrada denemedikNeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyy
Canımın içi 32 yıl sen gerçekten mücver yemedin mi
Afiyet olsun canim simdiden 1 tanede benim yerime yeCuma günü mücver yapmaya karar verdim tenkyu zıpzıpım![]()
Annem bol yağ ile kizart diyor. Açıkçası ben kendim de hiç denemedim artık olduğu kadarBir ara ablamla yapmaya calismistik kizarmadi birsey oldu sonrada denemedik![]()
Tamamdir hatta gruptaki herkes için birer tane yiyeceğimAfiyet olsun canim simdiden 1 tanede benim yerime ye![]()
Ilk defa mi yapacaksinAnnem bol yağ ile kizart diyor. Açıkçası ben kendim de hiç denemedim artık olduğu kadar![]()