Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Çarpıntım oluyor neden bilmiyorum aksine bir ara çok iyiydim akşam yatağa geçtim uyuyayım hastayım diye bir çarpıntı titreme derken bayılacağım sandım.üniversite hastanesine gittim korona testi yaptırın öyle bakalım diyorlar 🤦🏼‍♀️ Yeni geçirdim daha 1.5 ay oldu reglim başladı ondan böyleyim diyorum anlamadılar. Araştırma hastanesine gittim 3 -4 saat sıra bekledim 🤦🏼‍♀️Doktor çok iyi ilgilendi allahtan da beklediğime değdi

Çarpıntım oluyor neden bilmiyorum aksine bir ara çok iyiydim akşam yatağa geçtim uyuyayım hastayım diye bir çarpıntı titreme derken bayılacağım sandım.üniversite hastanesine gittim korona testi yaptırın öyle bakalım diyorlar 🤦🏼‍♀️ Yeni geçirdim daha 1.5 ay oldu reglim başladı ondan böyleyim diyorum anlamadılar. Araştırma hastanesine gittim 3 -4 saat sıra bekledim 🤦🏼‍♀️Doktor çok iyi ilgilendi allahtan da beklediğime değdi
geçmiş olsun cnm

Evet ablacım takımda değilim bu hafta

Sabah ölçtüm düzene girmiş de bugün biter mi acaba diyorum 4 ü geçiyordu uyuduğumda
Gün biterde izin alma durmun varsa eve git dnlenirsin en azından.
ayyy franboğazlı yaş pasta olsada yesek :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

abooo :KK70: yaptırım yokmu :KK70:
Yok herhalde sağlam yiyor affetmiyor hiç
Tansiyon dengesidir bence yüksek çıkmış düşük olan.

Kizlar selam,
ikogunin menusunu yazayim. Bu aralar yine cok yogun, ya galiba ben hep yogunum 🙈

27 mart pazar
11.30 1 yumurtadan kabakli omlet (veya yumurtali kabak) 2 dilim peynir 2 ceviz ici, 2 kuru kayisi yesillik sekersiz cay

15.30 1 kahve 2 ceviz ici

17.00 1 elma 1 kase yogurt

19.30 1 parca izgara et(biftek) 1 kase yagsiz tuzsuz salata 1 lokma ekmek 2 yk humus
si 2.5 lt
adim 7428
arada bitki cayi da var

28 mart pzts
12.30 1 omlet, 2 dilim peynir 2 ceviz 2 kayisi 1 kase yagsiz tuzsuz salata

14.30 1 kahve 2 ceviz ici

17.00 1 kase yogurt icinde 1 porsiyon yaban mersini var

20.00 5-6 yk izmir kofte (firinda)
1 yk pilav
1 kase yagsiz tuzsuz salata
spor 5059 adim (bugun 8 bon yapamadim kusira bakmayin 😔

pastelfit pastelfit Cordelia Cordelia Zipzip- Zipzip- @HLLAK
Eki Görüntüle 3036073
Afiyet olsun canim ♥️
Günaydın kızlar💕
Günaydın canim 💙
b0253.gif

Günaydın kızlar. :KK68::KK68::KK68:
Günaydın kaptanim ♥️
Günaydın canim 💜
Günaydın kızlar:KK24::KK24::KK24: çok iyi bir gün olsun 🤲🤲🤲
Günaydın canim 💚
Günaydın kaptanim 💙

Gün biterde izin alma durmun varsa eve git dnlenirsin en azından.

Yok herhalde sağlam yiyor affetmiyor hiç

Tansiyon dengesidir bence yüksek çıkmış düşük olan.
Düştü allahtan tansiyonum ama her ihtimale karşı EKG çektiler akşam. Arkadaşlar yoğun ablacım yerime bakacak kimse yok maalesef

Düştü allahtan tansiyonum ama her ihtimale karşı EKG çektiler akşam. Arkadaşlar yoğun ablacım yerime bakacak kimse yok maalesef
Her durumu değerlendirmişler en azından ekg çekşlmeside iyi olmuş,kalp ritminede bakılmış.
Erken çıkma durumun olursa o bile yeterli,yormamaya çalışkendini bugün.

Her durumu değerlendirmişler en azından ekg çekşlmeside iyi olmuş,kalp ritminede bakılmış.
Erken çıkma durumun olursa o bile yeterli,yormamaya çalışkendini bugün.
Şuan sakin allahtan. Doktor çok iyiydi ilgilendi iyi bir şekilde. Ay mızmız çocuklar gibi oldum 🤦🏼‍♀️

Günaydın kızlar bulutlu bir İstanbul'dan merhabalar, sirkeli suyum ile güne basladim, işteyim kahvemi yaptım dün güzel dinlenmisim iş çok ama enerjim daha iyi
Günaydınlar sirkeyi bende denedimde içemedim kokusu hoş gelmşyor bana,aslında içmek lazım da olmadı bende.

Ah yavrum çok üzüldüm. 🥺 Serum verdiler mi bulantın ağrın geçti mi ?
Acil şifalar dilerim. :dua:umarim çabuk iyileşirsin.
Saol ablacım serum verdiler bulantım geçti de sersem gibiyim 🤦🏼‍♀️ Geç yattım ya ay uykuya çok düşkünüm ben birde . Ama babam çok söyledi eve geldiğimde geç olmadan götüreyim gel hadi diye ben iyice kötü olunca zorla götürdü

Back
X