- 30 Ocak 2013
- 29.416
- 43.904
- 798
Saol adaşımKolay gelsin kaptanim
Günaydın canim gecmis olsun
Günaydın canim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saol adaşımKolay gelsin kaptanim
Günaydın canim gecmis olsun
Günaydın canim![]()
Hasta olunca hepimiz mizmizlasiyoruz . Çabuk toparlanman ümidiyle. İyi olmana sevindim.Şuan sakin allahtan. Doktor çok iyiydi ilgilendi iyi bir şekilde. Ay mızmız çocuklar gibi oldum![]()
Teşekkür ederim ablacımHasta olunca hepimiz mizmizlasiyoruz . Çabuk toparlanman ümidiyle. İyi olmana sevindim.![]()
Günaydın hocam sağolasınGünaydın bitanem![]()
Neyse sakin olsunda sende yorulmamış olursun.Şuan sakin allahtan. Doktor çok iyiydi ilgilendi iyi bir şekilde. Ay mızmız çocuklar gibi oldum![]()
Beynimi vermem gereken bir iş allahtan fiziksel değilGünaydın hocam sağolasın
Neyse sakin olsunda sende yorulmamış olursun.
Günaydın canimGünaydınlar herkese![]()
Gecmis olsun ablacimSağol canımcım zaten vardı ağrılarım ondan bu ara zorlamak istemiyorum .
İyiyimş o zaman bedenen iş durumunda daha yorgunluk tabi.Beynimi vermem gereken bir iş allahtan fiziksel değil![]()
Akşam yoğurtun içine acı pul biber nane kat ye yağ yakımı fazaymış kiloda gideristikrarlı şekilde yaptığım tek şey sabah yeşil çay içmek![]()
![]()
![]()
akşamları uyumadan önce soda yoğurt zencefile başlıacam![]()
Günaydın canimGüüüünnnnaaaayyyyddddııınnn![]()
Bence gayet iyi kilon canimTartıldım 58.9 çıktım. 4 günde nerdeyse iki kilo almışım![]()
Afiyet olsun ablacim
Sağol canısı .Günaydın canim
Gecmis olsun ablacim![]()
Az oldu ama yetti bana dünküler.Günaydın canim
Bence gayet iyi kilon canim
Ac bıraktin kendini gecen hafta
Afiyet olsun ablacim![]()
Günaydın canimGünaydın kızlar bulutlu bir İstanbul'dan merhabalar, sirkeli suyum ile güne basladim, işteyim kahvemi yaptım dün güzel dinlenmisim iş çok ama enerjim daha iyi
Bir daha böyle yapma. Kendini iyi hissetmiyorsan git. Dinlenmek uyumak toparlamana yardımcı olacak. Kalkma yerinden....Saol ablacım serum verdiler bulantım geçti de sersem gibiyimGeç yattım ya ay uykuya çok düşkünüm ben birde . Ama babam çok söyledi eve geldiğimde geç olmadan götüreyim gel hadi diye ben iyice kötü olunca zorla götürdü
Öyle ablacımİyiyimş o zaman bedenen iş durumunda daha yorgunluk tabi.
Akşam yoğurtun içine acı pul biber nane kat ye yağ yakımı fazaymış kiloda gider
Kolay gelsin ablacimSağol canısı .
11.30 rabdevum var oradanda çarşıya çıkacağım geç gelrim bugün .
Daha iyiym ablacım yatarsam daha çok salacağım kendmi yoksaBir daha böyle yapma. Kendini iyi hissetmiyorsan git. Dinlenmek uyumak toparlamana yardımcı olacak. Kalkma yerinden....![]()
İzin durumun olabilseydi keşke bugünÖyle ablacım
Sağol canısıKolay gelsin ablacim![]()
Sal biraz ...Daha iyiym ablacım yatarsam daha çok salacağım kendmi yoksa
Karbonhidrati her gün yavaş yavaş azalt tatlım. İstikrar birden kazanılmıyor alışkanlık zamanla oluşuyor.istikrarlı şekilde yaptığım tek şey sabah yeşil çay içmek![]()
![]()
![]()
akşamları uyumadan önce soda yoğurt zencefile başlıacam![]()
İnşaAllah bir an once gecer canimOlmadı canım. Hastanede iğne yaptılar Bulantı nın hafiflemesi için. Eve de yardımcı ilaçlar verdi. Virüs olduğu için kendiliğinden geçmesini bekleyeceğiz