- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 38
Tamam sağol
iki kare bitter çikolata yiyorum canım kahvenin yanında

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam sağol
iki kare bitter çikolata yiyorum canım kahvenin yanında
Pazarda cok pahaliydi gecen haftaMarkete gittim geldim. Sebzelere baktım dünya pahasıbirkaç bir şey aldım ama yemeklik sebzeleri almadım. Yarın eşime diyeyim de pazara gitsin bari. Tek maaş olduk artık
![]()
Et güzel bir secenekBu aralar diyet yapıyorum diye evde neredeyse her gün sebze yemeği var. Eşim sıkılmış , et yemeği istiyor . Kemikli et haşlayacağım yarına
Ev taşıdık ettik nasıl beslendim vücut şaştı dünden beri iyiyim şükürler olsun ki bugün mesela daha hafif hissediyorumNeden, iyi geçmedi mi diğer günler?
Afiyet olsun ortimDünün diyeti
Sabah
1 yumurtadan omlet
Domates
1 kk peynir
2 etimek
Ara
Bir muz
Sütlü kahve
Akşam
5yk tavuk sote
2yk bulgur
1 bardak ayran
Su:2 lt spor : Eki Görüntüle 3036293 Eki Görüntüle 3036294
Telefondan 2456 adımı öğlen bebek arabasıyla
7424
= 9880 adım
@ElhanZipzip-
Cordelia
yazarhanim35
Sadece sebze değil herseyden orantili yemek önemli canim. Bakliyat ette yemelisinBu aralar diyet yapıyorum diye evde neredeyse her gün sebze yemeği var. Eşim sıkılmış , et yemeği istiyor . Kemikli et haşlayacağım yarına
Kolay gelsin canimArada gelip gidiyorum, temizliğe başladım aktif olamiyorumherkes iyidir inşallah.
Cam silmek iyi gelir mi insana ya![]()
Pastel fitin tuzu şu an hiiiç kuru deeel
EvetArada gelip gidiyorum, temizliğe başladım aktif olamiyorumherkes iyidir inşallah.
Cam silmek iyi gelir mi insana ya![]()
Nasıl oldu canım? Daha iyi inşallah?Çok teşekkür ederim. Allah razı olsun her birinizden![]()
Teşekkürler kaptanimKolay gelsin canim![]()
Sagolasin, valla bir ferahlik geldi. Tülümüde yikadim beyazladi sanki oda aydinlandi ahahahEvetkolay gelsin
İyi iyi şükürEv taşıdık ettik nasıl beslendim vücut şaştı dünden beri iyiyim şükürler olsun ki bugün mesela daha hafif hissediyorum
Canım çıkarmadı sabahtan beri elhamdülillah. Ama hiç hali yok yatıyor yemiyor içmiyor.Nasıl oldu canım? Daha iyi inşallah?
Gayet norma bunlar
Şimdi nasıl iyimiÇok teşekkür ederim. Allah razı olsun her birinizden![]()
Gecmis olsun ablacimSelamlar şimdi geldim röntgrn çekildi kas spazmı dedi dr,ilaç verdi sıcak uygulama yapmam lazımmış geçmezse 1 ay sonra gelin kuru iğne yaparız dedi.
Alıntıda sıkıntı oldu buradan yazayım .
Acıktım iç sesim karnını doyur dedi,dışardaki sesim hayıııırrrr yemem dedim yemedim vallla![]()
Güle güle kullan ablacimHava çok güzel burada güneşte var dışarlar epey kalabalıktı,kelndimede polarlı eşortman altı ve deri pantolan aldım epeydir almak istiyordum sonunda buldum .
Sağol kuzum teşekkürler.Gecmis olsun ablacim
Güle güle kullan ablacim![]()