• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bende artıyım, üstelik bu hafta yürüyüş ekledim, abartı da yemiyorum. Su ve yeşil çay içiyorum.
Regl geliyorum diyor, suç onun hakim bey @Elhan , ben masumum.
Anladım, olsun sebebi var sonuçta

Issız adaya düşseniz yanınıza alacağınız 3 şey ne olur? Ama eş sevgili çocuk değil. Yemek için. Örneğin ben makarna domates konservesi ve fesang fesang i alırım. Onu yemeyeceğim merak etmeyin. Maksat canım sıkılmasın. 🤣🙃
Ay çok heyecanlandım, dur bi düşüneyim 🤣🤣

Issız adaya düşseniz yanınıza alacağınız 3 şey ne olur? Ama eş sevgili çocuk değil. Yemek için. Örneğin ben makarna domates konservesi ve fesang fesang i alırım. Onu yemeyeceğim merak etmeyin. Maksat canım sıkılmasın. 🤣🙃
Ben tost seviyorum ya sıcak sıcak, yağlı olmasına gerek yok.karışık favorim, kaşarlı da yiyorum onda da bir sorun yok. Bir de kebap ve mangal 🍖 🍗

Bende kedilerimi, konserve ve bol domates alırdım

Pazartesi 28 Mart

Filitre kahve
7.45
Kahvaltı h yumurta, 1 tk peynir, 1 çok tahıllı ekmek, tahin pekmez

12.45
3 YK kısır turşu

17.30 3 köfte,bir kase yoğurt,şalgam, 2 yk bulgur pilavısuyu bilmiyorum 😔@elhan@cordelia

Eklentiler

• Screenshot_2022-03-29-06-58-13-611_com.huawei.health.webp
    Screenshot_2022-03-29-06-58-13-611_com.huawei.health.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 32
Ne güzel şimdi bayaa yarışmacı var 😍 bildirime gerek yok.
Neden biliyor musun kaptanım?
Burda ne olursa olsun işler zamanında yapılıyor. Bahaneler yok. Grup sorumluluğu var, insanlar birbirine saygı duyuyor. Ve eğlenceli bir grup :KK52: ben buraya geldiğim için mutluyum, hatta çok geç kaldığımı düşünüyorum. Kasım ayında gelseydim şimdiye 70 li kiloları görmüştüm. Neyse zararın neresinden dönersek kardır diyip yola devam edelim :KK55:
Yarışmaci aranıyor deyince aklima geldi sadece🤭🤭
cok kalabaligiz maşallah 🧿🧿
Kalabalik olmakta cok önemli degil ama dediğin gibi saygi duyulmasi gercekten cok önemli 🤗🤗
Gec gelmedin ama iyi ki geldin seninle tanistik inşaallah uzun yillar birlikte burda devam ederiz 🥰
Teşekkür ederim kaptanım, menümde mercimek köftesi yoktu aslında ama eşimin arkadaşının eşi göndermiş . Yedim ben de :KK53:
Fark ettim ama neyseki aksam yemeginde kabak vardi 🤭🤭
Menüm

14: 30
Çökertme kebabı ( kerevizli, patates deyil)
Bikaç kaşık bulgur pilavı
2 avuç çekirdek

1,5 lt su
2 kupa kahve
1 kupa yeşil çay

Adımlarımı akşam yollarım, biraz daha artsın
Zipzip- Zipzip-
Cordelia Cordelia
@Elhan
@yildiz4kc
Afiyet olsun ablacim♥️
Evet hanım kardeşimiz doktora gitti Bugün