Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Günaydın kızlar. Kusura bakmayın dün ne menü ne de adım paylaşamadım, şimdi yazacağım peş peşe. Midemi üşütmüşüm, sürekli bulantı hali var dün akşamdan bu yana. Ağzımın tadı yok, boğazım tahriş oldu. Şimdi lastikleri değiştirmeye gidiyorum öğle arasında. Döner dönmez yazacağım.
Geçmiş olsun canım

Yaptıklarıyla değil yapmadıklarıyla kırar insan sevdiğini.
Ve söylediklerinden çok söylemedikleriyle.

Demiş birisi :KK9::KK9:
Kırmızı takımın iradeli, ne yaptığının farkında olan minnoş şişkolari :KK36::KK36:
Harika bir çarşamba ve perşembe bizi bekliyor. Özellikle akşam öğünlerini çok güzel planlamanizi istiyorum bugün sizden. Bulgur, pirinç, nohut, bakliyat, turşu, tuzlu gıdalardan uzak , çorba , salata , sebze, et( az miktarda) tercih etmeniz hepimizi mutlu eder. Su miktarını gün içinde artiralim. Gece suyu çok icmeyelim. WC ye kalkıp gece salgılanan yağlarimizi yakan yararlı hormonların etkisini azaltmayalim.
@North River
@sabahvesen
@sandriyon
Maviokur Maviokur
gezegenfeza gezegenfeza
@limonlutarcinlikek
@Suskunkardelen
@yildiz4kc
@menekse_kokusu
@s i d e l y a
@fesang
Temiz menü + egzersiz + su + inanç = Z A F E R
:sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon:
Hadi alalım şu kupayı :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Yaa süpersin kaptanimmm

Geçmiş olsun canım ❤️ acil şifalar dilerim. Yorgun düştü bünyen en zayıf anda yakalıyor mikrop. İyi yapmışsın limon ıhlamur yumuşatır boğazını. Ama iltihap varsa antibiyotik alman gerekebilir. Bir hekime göstersen mi yine de...:KK51:
Şuanlik takipteyim canım doktora gitmekte istemiyorum bakalim

Back
X