- 20 Mart 2008
- 141.908
- 213.807
- 1.423
- 60
Bende içiyorum şimdi,afşyetler olsun,içinede limon sıkıyorum iyi oluyor.İki yeşil çay içildi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende içiyorum şimdi,afşyetler olsun,içinede limon sıkıyorum iyi oluyor.İki yeşil çay içildi
Bende deBende böyle görünüyor abla
Bende böyle görünüyor abla
Şimdi olsu sen sayfaya yazılan mesajı diyorsun,bendeki mesaj sayısını söylüyorsun zannettimde ondan.Aaa nasil acaba
Aaa evet senin mesaj sayinda fazla ablaŞimdi olsu sen sayfaya yazılan mesajı diyorsun,bendeki mesaj sayısını söylüyorsun zannettimde ondan.
Sayfaya yazılan mesaj sayısıymış bahsettiğiniz o doğru bir sayı şimdi.Bende de
Evet fazla bide 3 ay yoktum bir dönem,akşamları hafta sonuda olsam ikiye katlanır yoksa:))Aaa evet senin mesaj sayinda fazla abla![]()
Bunu konuşmuştuk bir ara abla hatirliyor musun ama daha yetişemedim sanaEvet fazla bide 3 ay yoktum bir dönem,akşamları hafta sonuda olsam ikiye katlanır yoksa:))
Bende kabak almaya çıktımBugün kabak detoksu var öğlen akşam yenilecek 2 gün devam edeyim buna sonra hafta sonu uçuyorum![]()
Geçmiş olsun canımGünaydın kızlar. Kusura bakmayın dün ne menü ne de adım paylaşamadım, şimdi yazacağım peş peşe. Midemi üşütmüşüm, sürekli bulantı hali var dün akşamdan bu yana. Ağzımın tadı yok, boğazım tahriş oldu. Şimdi lastikleri değiştirmeye gidiyorum öğle arasında. Döner dönmez yazacağım.
Evet hatırlıyorum sen yetişirsin bana benden daha çok buradasın ondan yaniBunu konuşmuştuk bir ara abla hatirliyor musun ama daha yetişemedim sana![]()
Kabak pişti bugün o var menüde.Bende kabak almaya çıktım
Burdayım da niyeyse cok ilerlemiyor 90 bine az kaldiEvet hatırlıyorum sen yetişirsin bana benden daha çok buradasın ondan yani
Kabak pişti bugün o var menüde.
Yaa süpersin kaptanimmmYaptıklarıyla değil yapmadıklarıyla kırar insan sevdiğini.
Ve söylediklerinden çok söylemedikleriyle.
Demiş birisi
Kırmızı takımın iradeli, ne yaptığının farkında olan minnoş şişkolari
Harika bir çarşamba ve perşembe bizi bekliyor. Özellikle akşam öğünlerini çok güzel planlamanizi istiyorum bugün sizden. Bulgur, pirinç, nohut, bakliyat, turşu, tuzlu gıdalardan uzak , çorba , salata , sebze, et( az miktarda) tercih etmeniz hepimizi mutlu eder. Su miktarını gün içinde artiralim. Gece suyu çok icmeyelim. WC ye kalkıp gece salgılanan yağlarimizi yakan yararlı hormonların etkisini azaltmayalim.
@North River
@sabahvesen
@sandriyon
Maviokur
gezegenfeza
@limonlutarcinlikek
@Suskunkardelen
@yildiz4kc
@menekse_kokusu
@s i d e l y a
@fesang
Temiz menü + egzersiz + su + inanç = Z A F E R
Hadi alalım şu kupayı![]()
Ne yapıyon yavrum, sana nasıl yetişirim, daha 1000 lerdeyimMaşallah abla dun cok guzel adim atmissin
15000 bence yeterli sana daha fazla zorlama kendini
Bugun erken atarim belki
Simdi 7250 adimdayim![]()
Şuanlik takipteyim canım doktora gitmekte istemiyorum bakalimGeçmiş olsun canımacil şifalar dilerim. Yorgun düştü bünyen en zayıf anda yakalıyor mikrop. İyi yapmışsın limon ıhlamur yumuşatır boğazını. Ama iltihap varsa antibiyotik alman gerekebilir. Bir hekime göstersen mi yine de...
![]()
Aleykum selamSelamün aleyküm.![]()
Sen sağlıklı ol bitanem önceliğin o olsun.Yaa süpersin kaptanimmm
Bugün dersi az diye hatırlıyorum. Erken gelebilir.
Bugun gec basladim ama her saat 2000 adim atmaya çalışıyorum cok yormuyorNe yapıyon yavrum, sana nasıl yetişirim, daha 1000 lerdeyim