Hayırlı sabahlar bitanemGeçmiş bitti
Hayırlı sabahlar

Fezacim geçen gün sormayı unuttum. Torun/ lar var demiştin. 40' li yaşlarda maşallah torun sevgisini tatmişsin.

Biraz kendinden bahseder misin? Mahsuru yoksa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı sabahlar bitanemGeçmiş bitti
Hayırlı sabahlar
Bende gec fark ettim bugunBugün dersi az diye hatırlıyorum. Erken gelebilir.takip edeyim şu mesajları hiç aklıma gelmiyor.
![]()
Hayırlı sabahlar ablacimGeçmiş bitti
Hayırlı sabahlar
Aynen az kalmış arayı kapatırsın zaten.Burdayım da niyeyse cok ilerlemiyor 90 bine az kaldi![]()
Sen sağlıklı ol bitanem önceliğin o olsun.
Cuma sabahı mutlu uyanalim.
Çünkü biz en güzel fiziği hak ediyoruz![]()
Hayırlı sabahlar olsunGeçmiş bitti
Hayırlı sabahlar
Canım geçmiş olsun.Günaydın kızlar. Kusura bakmayın dün ne menü ne de adım paylaşamadım, şimdi yazacağım peş peşe. Midemi üşütmüşüm, sürekli bulantı hali var dün akşamdan bu yana. Ağzımın tadı yok, boğazım tahriş oldu. Şimdi lastikleri değiştirmeye gidiyorum öğle arasında. Döner dönmez yazacağım.
Kolay gelsin ablacimMarket beni bekler görüşürüz![]()
Sağol sana da afiyet olsunBende içiyorum şimdi,afşyetler olsun,içinede limon sıkıyorum iyi oluyor.
200.000 bende
Ne guzel yazmissin kaptanimYaptıklarıyla değil yapmadıklarıyla kırar insan sevdiğini.
Ve söylediklerinden çok söylemedikleriyle.
Demiş birisi
Kırmızı takımın iradeli, ne yaptığının farkında olan minnoş şişkolari
Harika bir çarşamba ve perşembe bizi bekliyor. Özellikle akşam öğünlerini çok güzel planlamanizi istiyorum bugün sizden. Bulgur, pirinç, nohut, bakliyat, turşu, tuzlu gıdalardan uzak , çorba , salata , sebze, et( az miktarda) tercih etmeniz hepimizi mutlu eder. Su miktarını gün içinde artiralim. Gece suyu çok icmeyelim. WC ye kalkıp gece salgılanan yağlarimizi yakan yararlı hormonların etkisini azaltmayalim.
@North River
@sabahvesen
@sandriyon
@Maviokur
@gezegenfeza
Beth18
@Suskunkardelen
@yildiz4kc
@menekse_kokusu
@s i d e l y a
@fesang
Temiz menü + egzersiz + su + inanç = Z A F E R
Hadi alalım şu kupayı![]()
Ben de 61.5i gordum cumaya artar diye korkuyorumYiyerek zayifliyorum 59.5 ciktim bugün![]()
63.6 ydin diye hatırlıyorum guzel kilo vermissin canimNe guzel yazmissin kaptanim
Ben de 61.5i gordum cumaya artar diye korkuyorum![]()
Afiyet olsun canimDöner porsiyon söyledim bu sefer. Bu hafta tavuk şiş yemicem![]()
He he ben hep öyleyim.Kızlar, devamii açıklama yapıyorum amageçmiş yapamadığım için üzgünüm. İş yerinde arada yazıyorum, onlar da balıklama oluyor.
Sağol canımGeçmiş olsun canım, nasıl becerdin![]()
Biz kullaniyoruz canım hiç bir şekilde kilo yapmıyor.cok güzel enerji veriyor.Kızlar bir şey soracağım supradyn gibi takviyeler kg yapar mı acaba kullanan var mı aranızda
Kolay gelsin canımMarket beni bekler görüşürüz![]()
Afiyet olsun canımDöner porsiyon söyledim bu sefer. Bu hafta tavuk şiş yemicem![]()