Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrikler yıldızcım gayet güzel vermişsin kilonu
Afiyet olsun canimÇarşamba menüm
Sabah10.00 1 tb ekmek 1 patatesli omlet 2 siyah zeytin 3 dilim hellim peyniri domates 1 çatal nutella
Ara 1 fincan form çayı
Akşam19.30 1 tabak bezelye 3 kaşık bulgur pilavı ayran
Su 2 lt
Dünki menüm
Sabah10.00 1 tb ekmek 1 üçgen peynir 2 yeşil zeytin 2 dilim sucuk 1 çatal reçel
Akşam19.30 2 lahmacun salata ayran
Su 1.5 lt
Zipzip- @ugurbocuuu @Kendinin en iyi hali ol
Günaydın canimGünaydın
Zorlama ablacim yuruyus yeterli olurAynen gerçi ben oruç tutmadığım için sıkıntı yok,adımlara devam ederim,sporu çok aksattım sırt ağrılarım yüzünden zorlamak istemyorum.
Guzel eksi tebrik ederim canim
Kayısı form çayından içsene pastelim bak çok işe yaradı bendeYaaaausta var wc’ye çıkamıyorum
Neyse sabah tartıldım onu atayım, sen attın mı tartını![]()
Aynen kuzum adım daha iyi geliyor bana sporuda çık seviyorumda zorlamak olmuyorAfiyet olsun canim
Günaydın canim
Zorlama ablacim yuruyus yeterli olur
Guzel eksi tebrik ederim canim![]()
GeliyoreeereBildirimlerinizi bekliyoruz bebişler.
ben bugün erken kalktım galiba. Sanki bana öğle oldu.![]()
![]()
![]()
@North River Kırmızı 79,35@sandriyon Kırmızı 65,70@gezegenfeza Kırmızı 71,00pastelfit
Mavi Kaptan 61,40@sara_28 Mavi 96,20gewezebidik
Mavi 67,85HLLAK
Mavi 66,30@dolunaydagel Mavi 81,60@Kinoalihatun Mavi 76,45@She-Raa Mavi 86,60@Nefesimmmsin Mavi 64,40@ugurbocuuu Yeşil Kaptan 55,70@Kendinin en iyi hali ol Yeşil 67,70@Chedarice Yeşil 82,95@Ytmz Yeşil 69,70@busra ytez Yeşil @HAYAT40INDABASLAR Yeşil 54,40@Tesnim1903 Yeşil hamiş 66,60
Tebrikler gayet güzel vermişsin kiloyuGunaydin kizlar,
gecen cuma 67.85
bugun 67.25
fark 600 gram
yuzde % 0.88
yine cok verememisim ama bence benim durumum icin fena degil. Yani az az istikrarli veriyorum, bu da birseydir. Bir de aksamlari islerom sebebiyle de genelde gec kapatiyorum, e hormonal dezavantajda var. hepsini ust uste koyunca cok da kotu vermemisim
Ben yine masterfite dahil olmak istiyorum.
Cordelia
Zipzip-
pastelfit
HLLAK
Gunaydin canim bence de eksin guzel tebrik ederimGunaydin kizlar,
gecen cuma 67.85
bugun 67.25
fark 600 gram
yuzde % 0.88
yine cok verememisim ama bence benim durumum icin fena degil. Yani az az istikrarli veriyorum, bu da birseydir. Bir de aksamlari islerom sebebiyle de genelde gec kapatiyorum, e hormonal dezavantajda var. hepsini ust uste koyunca cok da kotu vermemisim
Ben yine masterfite dahil olmak istiyorum.
Cordelia
Zipzip-
pastelfit
HLLAK
Canım, dün form çayımı içtim. Normalde bağırsaklarımın coşması lazım. Ama evde yabancı biri varken , stres altında olmuyoKayısı form çayından içsene pastelim bak çok işe yaradı bende
cok tesekkur ederimTebrikler gayet güzel vermişsin kiloyu
tesekkurler kaptanimGunaydin canim bence de eksin guzel tebrik ederim
Ekledim Masterfite![]()
Olsun ya öyle düşünme bence,benim içtiğim slim plustı liptonun,ilk başta etki etmesede sonrası iyi oluyorCanım, dün form çayımı içtim. Normalde bağırsaklarımın coşması lazım. Ama evde yabancı biri varken , stres altında olmuyo![]()
Rica ederimmcok tesekkur ederim
tesekkurler kaptanim
Ya insanlar hep 1 kilo, 1.5 kilo veriyorlar benim kilolarimda, ben genelde gram grma veriyorumo yuzden biraz icimi doktum, kendimi ikna ettim sizinle paylasarak duygularimi
![]()
Herkesin metabolizmasi farkli canim ama eksin gercekten güzelcok tesekkur ederim
tesekkurler kaptanim
Ya insanlar hep 1 kilo, 1.5 kilo veriyorlar benim kilolarimda, ben genelde gram grma veriyorumo yuzden biraz icimi doktum, kendimi ikna ettim sizinle paylasarak duygularimi
![]()
Çok samimi olduğum eski okulumda bir rehber öğretmenim var sıkıntılarınızı yakinen biliyorum tatlım. Okulun memuru gibi bütün yazışmalar onun üzerineydi. Sadece çocuklar olsa çok rahatım derdi. Veliler zaten ayrı bir dert ... Allah yardımcın olsun bitanem. Sabret ortaokullar da çok fena liseden farkı yok.yok hocam rehber öğretmen olunca işte tüm sorunlar beni buluyor. baya bunaldım lisede çalışmak çok yıpratıcı
tamamdır kaptanım o zaman masterfite devam. ilk defa ramazanda diyet yapacağım inşallah başarırım. normalde ramazanda hep kilo alan biriyim![]()
Eksin cok guzel tebrik ederim kaptanimWc yok, yakın zamanda da olmayacak gibi
Geçen Cuma 61,4
Bu Cuma 60,7
Fark -700 gr
Sizde şöyle oluyor mu, bişeyi kullanıyosun etki ediyor. Sonra etkilemiyo, sanki vücut onu tanıyo alışıyoOlsun ya öyle düşünme bence,benim içtiğim slim plustı liptonun,ilk başta etki etmesede sonrası iyi oluyor
Kızımda içmeye başladı ilk başta bişi olmadı dedi,şimdi iyi diyor.
60’a kadar Masterfite devam hayatım. Sonra keyfimize göre takılırızEksin cok guzel tebrik ederim kaptanim
Masterfite devam edecek misin![]()