Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Çarşamba menüm
Sabah10.00 1 tb ekmek 1 patatesli omlet 2 siyah zeytin 3 dilim hellim peyniri domates 1 çatal nutella
Ara 1 fincan form çayı
Akşam19.30 1 tabak bezelye 3 kaşık bulgur pilavı ayran
Su 2 lt
Dünki menüm
Sabah10.00 1 tb ekmek 1 üçgen peynir 2 yeşil zeytin 2 dilim sucuk 1 çatal reçel
Akşam19.30 2 lahmacun salata ayran
Su 1.5 lt
Zipzip- Zipzip- @ugurbocuuu @Kendinin en iyi hali ol
Afiyet olsun canim ♥️
Günaydın canim ♥️
Aynen gerçi ben oruç tutmadığım için sıkıntı yok,adımlara devam ederim,sporu çok aksattım sırt ağrılarım yüzünden zorlamak istemyorum.
Zorlama ablacim yuruyus yeterli olur 🥰
Guzel eksi tebrik ederim canim 😍

Gunaydin kizlar,

gecen cuma 67.85
bugun 67.25
fark 600 gram
yuzde % 0.88

yine cok verememisim ama bence benim durumum icin fena degil. Yani az az istikrarli veriyorum, bu da birseydir. Bir de aksamlari islerom sebebiyle de genelde gec kapatiyorum, e hormonal dezavantajda var. hepsini ust uste koyunca cok da kotu vermemisim 😅😅
Ben yine masterfite dahil olmak istiyorum.
Cordelia Cordelia Zipzip- Zipzip- pastelfit pastelfit HLLAK HLLAK

Screenshot_20220401-084414_Zepp Life.webp

Bildirimlerinizi bekliyoruz bebişler.

ben bugün erken kalktım galiba. Sanki bana öğle oldu. :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

@North RiverKırmızı
79,35​
@sandriyonKırmızı
65,70​
@gezegenfezaKırmızı
71,00​
pastelfit pastelfit Mavi Kaptan
61,40​
@sara_28Mavi
96,20​
gewezebidik gewezebidik Mavi
67,85​
HLLAK HLLAK Mavi
66,30​
@dolunaydagelMavi
81,60​
@KinoalihatunMavi
76,45​
@She-RaaMavi
86,60​
@NefesimmmsinMavi
64,40​
@ugurbocuuuYeşil Kaptan
55,70​
@Kendinin en iyi hali olYeşil
67,70​
@ChedariceYeşil
82,95​
@YtmzYeşil
69,70​
@busra ytezYeşil
@HAYAT40INDABASLARYeşil
54,40​
@Tesnim1903Yeşil hamiş
66,60​
Geliyoreeere😍

Gunaydin kizlar,

gecen cuma 67.85
bugun 67.25
fark 600 gram
yuzde % 0.88

yine cok verememisim ama bence benim durumum icin fena degil. Yani az az istikrarli veriyorum, bu da birseydir. Bir de aksamlari islerom sebebiyle de genelde gec kapatiyorum, e hormonal dezavantajda var. hepsini ust uste koyunca cok da kotu vermemisim 😅😅
Tebrikler gayet güzel vermişsin kiloyu

Gunaydin kizlar,

gecen cuma 67.85
bugun 67.25
fark 600 gram
yuzde % 0.88

Gunaydin canim bence de eksin guzel tebrik ederim😍😍😍
Ekledim Masterfite 🥰

Canım, dün form çayımı içtim. Normalde bağırsaklarımın coşması lazım. Ama evde yabancı biri varken , stres altında olmuyo 🙈
Olsun ya öyle düşünme bence,benim içtiğim slim plustı liptonun,ilk başta etki etmesede sonrası iyi oluyor
Kızımda içmeye başladı ilk başta bişi olmadı dedi,şimdi iyi diyor.

cok tesekkur ederim

tesekkurler kaptanim
Ya insanlar hep 1 kilo, 1.5 kilo veriyorlar benim kilolarimda, ben genelde gram grma veriyorum 😅😅 o yuzden biraz icimi doktum, kendimi ikna ettim sizinle paylasarak duygularimi 😅
Herkesin metabolizmasi farkli canim ama eksin gercekten güzel 🥰🥰

yok hocam rehber öğretmen olunca işte tüm sorunlar beni buluyor. baya bunaldım lisede çalışmak çok yıpratıcı :110:

tamamdır kaptanım o zaman masterfite devam. ilk defa ramazanda diyet yapacağım inşallah başarırım. normalde ramazanda hep kilo alan biriyim :dondurma:
Çok samimi olduğum eski okulumda bir rehber öğretmenim var sıkıntılarınızı yakinen biliyorum tatlım. Okulun memuru gibi bütün yazışmalar onun üzerineydi. Sadece çocuklar olsa çok rahatım derdi. Veliler zaten ayrı bir dert ... Allah yardımcın olsun bitanem. Sabret ortaokullar da çok fena liseden farkı yok.

Olsun ya öyle düşünme bence,benim içtiğim slim plustı liptonun,ilk başta etki etmesede sonrası iyi oluyor
Kızımda içmeye başladı ilk başta bişi olmadı dedi,şimdi iyi diyor.
Sizde şöyle oluyor mu, bişeyi kullanıyosun etki ediyor. Sonra etkilemiyo, sanki vücut onu tanıyo alışıyo🤦‍♀️

Back
X