Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

İftar menüsü demi,benim bahsettiğim sabah ve diğerleriydi,oruç tutmayınca sabah yazacammı menüyü.
Ablacim herkes oruc tutmuyor
Mesela sen her sabah paylasiyorsun yazmaya devam edeceksin
Ramazanda genelde iftardan sonra yaziliyor menuler ama yine sabaha kalanlarda oluyor

Selam kızlar 🥰
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum😍
@sara_28 kaptan olmuşsun tebrik ederim çok güzel kilo vermiştin.
Elhan Elhan ablam ve kırmızı takım arkadaşlarım hepinizi ayrı ayrı tebrik ederim. Fazla katkı sağlayamasam da biz kazamışız🤭 Ama asıl önemli olan Masterfit olarak bu hafta harika kilolar verilmiş. @pastel34 ve mavi takımı ayrıca tebrik ederim😍
Çok şükür bereketli geçti :dua::dua:
Bu kadar pozitif hanımın bir arada oluşu harika bir enerji ortaya çıkardı sidoşum :KK9:

Noldu bidenem yorgunluktan mi başka bir şey mi var. :işsiz:sevginin duanın iyileştirici gücüne inanıyorum. :dua::KK68::KK60:ayrica uzak da olsa öpücüklerin. :KK15:
Allah gönlüne bedenine ferahlık versin. İyi hisset inşallah. :dua::KK200::dua:
Yorgunluktan başka birsey yok aslinda ablacim
Tek gunde temizlemeye kalktim zorlandim
Planimda yarın temizlemek vardi hem burasi hem ev temizligi yordu
Teşekkür ediyorum Elhoşumm benimm :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
Acemilik buda kuzum iyi oldu öğendiğim yanlış bişi yapmayım diye sordum :KK60:
Iyi yapmissin ablacim her zaman sorabilirsin♥️♥️

Hele ki bizim beraber olmamız büyük avantaj :süslü::süslü:çifter mutluluk. Her diyet grubunda olmalı bu nimetler :rolleyes::rolleyes:
Maşallah diyim :nazar::nazar:
Aynen hocam iyi denk geldik varya çok mennunum bundan,hem seni daha öncesinden tanıdığım için zaten biliyordum.
Hepimize maşallah olsun :KK60::KK74:

Çok şükür bereketli geçti :dua::dua:
Bu kadar pozitif hanımın bir arada oluşu harika bir enerji ortaya çıkardı sidoşum :KK9:
Gerçekten kaptanım enerjin motiven süperdi tam vazgeçtim derken kaç kere beni silkeledin çok mutluydum döner kaçamak değilmiş beslenme uzmanim dedi kaçamak hakkımı ne yapıcam diye düşünüyorum bir de çok mutluyum azar azar peynir ve yoğurt deniycez 🥳🥳

Yorgunluktan başka birsey yok aslinda ablacim
Tek gunde temizlemeye kalktim zorlandim
Planimda yarın temizlemek vardi hem burasi hem ev temizligi yordu
Teşekkür ediyorum Elhoşumm benimm :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

Iyi yapmissin ablacim her zaman sorabilirsin♥️♥️
Tamamdır takıldığım yer oldumu sorarım yine.:KK60:

Back
X