Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Yorgunluktan başka birsey yok aslinda ablacim
Tek gunde temizlemeye kalktim zorlandim
Planimda yarın temizlemek vardi hem burasi hem ev temizligi yordu
Teşekkür ediyorum Elhoşumm benimm :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

Iyi yapmissin ablacim her zaman sorabilirsin♥️♥️
Cuma günü için değerlendirme komisyonu kuralım canım. Muhasebe ve exel bilen arkadaşlarin gönüllülük esasına dayalı bir kurulumuz olsun. Ben menüleri takip ederim. İşin mutfağı gerçekten zor. Yükümüz paylaşılırsa yorgunluk azalır. Sayımız fazla bundan senin ve Cordelia Cordelia ' nın hiç yüksünmediginizin farkındayım Allah razı olsun ikinizden. Bir şey olduğunda size danışıriz.

Cuma günü için değerlendirme komisyonu kuralım canım. Muhasebe ve exel bilen arkadaşlarin gönüllülük esasına dayalı bir kurulumuz olsun. Ben menüleri takip ederim. İşin mutfağı gerçekten zor. Yükümüz paylaşılırsa yorgunluk azalır. Sayımız fazla bundan senin ve Cordelia Cordelia ' nın hiç yüksünmediginizin farkındayım Allah razı olsun ikinizden. Bir şey olduğunda size danışıriz.
Ciddi yorgunluk oluyor hem beden hem kafa yorgunluğu beraber oluyor,sağolsunlar ikiside çok destekler her zaman.

Gerçekten kaptanım enerjin motiven süperdi tam vazgeçtim derken kaç kere beni silkeledin çok mutluydum döner kaçamak değilmiş beslenme uzmanim dedi kaçamak hakkımı ne yapıcam diye düşünüyorum bir de çok mutluyum azar azar peynir ve yoğurt deniycez 🥳🥳
Her zaman tam destek kuzum. Birimiz olmasa digerimiz imdada yetişiyor. :KK60:
Canın en çok neyi istiyorsa onu kacamagina dahil et. Azar azar yoğurt peynir olayı da çok güzelmiş. Sevindim senin adına. :KK68:

Motivasyonumu kaybetmiş bulunmaktayim motive için burdayım valla melisa altan videolara bakarak gaza gelmem lazım spora odaklanmak istiyom sporla güzel verir kizlar😊 ben adım atıyom sadece ama adımla olmuyor ek spor lazım
Leslie serisiyle başlasana ben onunla başladım mesela,1 seri 15 dakika 2seri 30 dakika 3 seride 45 dakika oluyor.
Her seriyi 1 hafta yap ki vücut alışsın daha çabuk adapte olursun o zaman.

Al bir çay yada kahve kendine uzat ayaklarını dinlen biraz,annenler geldimi :KK200:
Cay ictim iyi geldi ablacim teşekkür ederim
4 gibi geldiler ondan cok fazla bakamiyorum buraya
Teldede candy cruss oynuyom acayip iyiyim bunda :21::21:
Kacinci bolumdesin abla bende oynuyorum arada🙈🙈
Teşekkür ederim ablacim
Asil yogunluk Cordelia Cordelia Da aslinda ona yardimci olabilsek cok guzel olur
Ben menuler yazildikca not alıyorum hergun o zorlamiyor beni 🥰🥰
Gec yazilan menulerden dolayi tablo olusturmam gecikiyor bazen

Teşekkür ederim ablacim
Asil yogunluk Cordelia Cordelia Da aslinda ona yardimci olabilsek cok guzel olur
Çay her derde devadır afiyetlerolsun.
Olsun sen işini hallet bizer buradayız zaten.

İlk oynadığım seride 1500 üzeriydi telefonu kasınca kocam sildi hepsini teli yoruyon diye.
Ş,mdi 1249 oynuyorum,sende oynuyordun demi iyi geliyor bana kafamı dağıtıyorum oynarken

Teşekkür ederim ablacim
Adımları not alırım ama diğer sporlar da işin içine girince yüzüme gözüme bulaştiririm .

Teşekkür ederim ablacim
701 . Bölüm:D

İlk oynadığım seride 1500 üzeriydi telefonu kasınca kocam sildi hepsini teli yoruyon diye.
Ş,mdi 1249 oynuyorum,sende oynuyordun demi iyi geliyor bana kafamı dağıtıyorum oynarken
Ben de telefonu yavaşlatıyor diye silmiştim. :oops:Bin küsurdeydim tam hatırlamıyorum.

Teşekkür ederim ablacim🥰🥰

4988. Bolumdeyimde 2 aydir cok oynamaya vaktim olmuyor
E postama kayitli oynuyorum silsemde yukleyince kaldigim bolumden devam ediyorum🥰🥰

Back
X