Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

1 Nisan Menüsü
11.00 Allah ne verdiyse kahvaltısı
12.30 HCY' li Türk kahvesi
17.00 Yeşil elma
18.30 Bir hamburger köfte ev usulü ( geçen Adana şisten arta kalan kıymayı köfte yapıp buzluğa atmıştım ) yeşillik , bir dilim çavdarli ekmek , eşimin kola bardağından iki yudum
Hepsi bu...artık yeşil çay , su , normal çayla devam ederim.
Şimdilik iki litre su
@zipzip 💚 @mechulyeşilkaptan 💚💋💚
Meçhulkaptan 😂😂

1 Nisan Menüsü
17.00 Yeşil elma
18.30 Bir hamburger köfte ev usulü ( geçen Adana şisten arta kalan kıymayı köfte yapıp buzluğa atmıştım ) yeşillik , bir dilim çavdarli ekmek , eşimin kola bardağından iki yudum
Şimdilik iki litre su
Afiyet olsun 😍😍

Menü
Sabah
2 dlm tam buğday
1 kk peynir
1tk kaymak
1tk bal

Akşam
1 kase tavuk çorbası
2 tane yer fıstıklı
1 tane tuzlu Çubuk kurabiye
Salata

Su:1lt detox şimdilik spor: Eki Görüntüle 3039295 Eki Görüntüle 3039296 8000 adim
Afiyet olsun canim ♥️
1 Nisan Menüsü
17.00 Yeşil elma
Şimdilik iki litre su
Afiyet olsun Elhoşumm 💚💚

Abla neden Yeşil oldun :KK200:
Ramazanda harap ederim kendimi....yarışa dayanamıyorum canım çabuk gaza gelirim. Rölantiye aldım kendimi. Zaten pastelfite de yetişemedim. Zaferi o göğüsledi. Ben artık minnak minnak yaza kadar inerim aşağıya. Zaten istediğim kıyafetleri giyebiliyorum derdim oydu ...o da oldu....Kilo alırsam bayramdan sonra devam ederim takımlarda...bulurum kendime bir şişko rakip :KK70:

Ramazanda harap ederim kendimi....yarışa dayanamıyorum canım çabuk gaza gelirim. Rölantiye aldım kendimi. Zaten pastelfite de yetişemedim. Zaferi o göğüsledi. Ben artık minnak minnak yaza kadar inerim aşağıya. Zaten istediğim kıyafetleri giyebiliyorum derdim oydu ...o da oldu....Kilo alırsam bayramdan sonra devam ederim takımlarda...bulurum kendime bir şişko rakip :KK70:
Abla beni secersin artik, aramizda 10 kg fark olmuş 🤭

Back
X