- 3 Haziran 2015
- 36.933
- 119.041
- 598
- 35
Mor olabilirYaa tabi elif bunuda gozden kacirdi bugun
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Ellerine saglik kaptanım
Yesil takimda kilo vermek istemeyenler icin baska bir renk belirleyebiliriz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mor olabilirYaa tabi elif bunuda gozden kacirdi bugun
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Ellerine saglik kaptanım
Yesil takimda kilo vermek istemeyenler icin baska bir renk belirleyebiliriz![]()
Sarı???
Gecmis olsun kaptanimOğlumun işyeri biraz uzak, giderken araba çok kaymış, herkes Allah a emanet olsun, yoksa bize göre ne var, yağsın, mikroplar kırılsın
Geçmiş olsun canımBen kaçtım kızlar başım çok şiddetli ağrıyor biraz dinleneyim
Bu arada kırmızılı kızlarım menülerinizde benide etiketleyin![]()
Oy profil yazını sevsinlerBu hafta içi adim hizina vericem inşallah![]()
Tamam hemen not alıyorumEvet canım 18 civarında galiba
Amin kuzum
Sağol canımGecmis olsun kaptanim![]()
Afiyet olsun kaptanimMenümü de yazıyım
Bu hafta çok saçmaladım biliyorum, inşallah 2. Seviyede tekrar toparlamaya niyet ediyorum
Öğlen
12: 00
2 kurabiye
15: 00
Yarım künefe
15: 30
Nohutlu, mantarlı, dönerli gratin
1,5 lt su
2 kupa kahve
Yarım lt yeşil çay
Zipzip-
Hosgeldin canim
Afiyet olsun canım01.nisan cuma
8.30 filtre kahve
11.30 sade soda
12.30 fotoda var döner menü ek bolca salata alındı
13.15 form cayi
15.00 americano
16.15 portakal
19.00 fotoda var ek olarak bugün ki kaçamagim diyebiliriz biraz daha pilav ve yoğurt aldım cokkkk özlemişim çünkü
2 litre su bitti daha da içerim
adımlarımı 12 olmadan atarım dışarıya cikicaz adım sayım artar çünkü sahura kadar bişey yemem
Cordelia
gezegenfeza
Zipzip-
![]()
Ellerine saglik kaptanim29. Hafta hayırlı olsun. herkese Hayırlı Ramazanlar.![]()
![]()
hata varsa lütfen bildirin.
Zipzip- kaptanım
MasterFit Yarışması 29. Hafta Kırmızı Takım @sara_28 Kırmızı Kaptan @fesang Kırmızı @She-Raa Kırmızı @Kinoalihatun Kırmızı @busra ytez Kırmızı @DombiliKus Kırmızı @gewezebidik Kırmızı @ugurbocuuu Kırmızı Cordelia
Kırmızı @s i d e l y a Kırmızı @Beth18 limonlutarcinlikek Kırmızı @Suskunkardelen Kırmızı Sarı Mavi Takım gezegenfeza
Mavi Kaptan pastelfit
Mavi North River
Mavi erenmothers
Mavi 60kiloyum
Mavi Wilma11
Mavi dolunaydagel
Mavi sandriyon
Mavi menekse_kokusu
Mavi Maviokur
Mavi yazarhanim35
Mavi _ASTRAL_
Mavi Sarı Yeşil Takım Elhan
Yeşil Kaptan @HanimKelesimiGetir Yeşil @B O Z A Yeşil @Kendinin en iyi hali ol Yeşil @Chedarice Yeşil @Ytmz Yeşil @HAYAT40INDABASLAR Yeşil @Tesnim1903 Yeşil hamiş @L u c i a Yeşil @Nefesimmmsin Yeşil
Kaptanım
Sinavlarinda basarilar adasimİyi akşamlar kızlar yarın ben pek gelemeyebilirim açık öğretim sınavlarım var hafta sonu :) bol koşturmacalı bir gün olacak . Oruç tutacaklar şimdiden Allah kabul etsin. Dayanma gücü nasip etsin
Afiyet olsun adasim01.04.2022 cuma
8.30
Sade nescafe
10.20
2 dilim kepek ekmek arasına krem peynir domates kurusu ezmesi
Şekersiz çay
13.00
Sade nescafe
14.00
Hamburger ayran
15.30
Sade soda
19.15
2 yk bulgur pilavı
1 haşlanmış but
Yarım kase susuz cacık
Su:2 litre
Cuma kaçamağı olarak hamburgeri yedim ama o kadr rahatsız etti ki midemi alışmışım az yemeye. Birde lezzetli değildi bayat ekmek kullanmışlar dağılmasın diye kızartmışlar resmenhayal kırıklığına uğradım o kadar canımın istemesine yiyip de.
gezegenfeza
Kolay gelsin canim sinavlardaBen de iki gün sabahları sınavdayım Allah kolaylık versin canımcım