Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Canim gecen hafta benim ortimdin. Bu hafta baska birileriyle ortisin. Ben cordelia ve kendinin en iyi hali ol ile ortagim. O yuzden seni bugunku menume etiketlemedim :KK15:

Afiyet olsun canim💕

Aynen korksunlar bizden

Bu sprey her renkte kumasa sıkılir mi? Nerden alicaz? Benim 2 tane uzuldugum ve giyemedigim giysi var sirf leke yuzunden ne yaptiysam cikmadi😓
Yaaaa :(
:KK61:
Ortilerim kim bi gidip bakim :(
Elveda ortim:KK43:

Eşim iftara şıra diye birşey almış kuru üzüm serbeti diyor. Acayipte tadı varmış yarim bardak zor ictim ammaa bagirsaklarimi calistirdi ne oldu bilmiyorum karnim gurul gurul 🤦🏻‍♀️ inşallah birşey yapmaz
üzüm şırası çok tatlı olur. sarı üzümden yapıyorlar. saf üzüm suyunu kaynatıyorlar.

02.04.2022 cumartesi

11.10

Yarım simit
Sahanda zeytinyağında yumurta
3 tane zeytin
3 chery domates
2 şekersiz çay
1 parça peynir
1 tatlı kaşığı tahin pekmez

19.00
3 kepçe mercimek çorbası
Ufak bir adet kıymalı karnıyarık ( kızartma yapmıyor bizimkiler babam kalp hastası diye )
1 yk yoğurt
Bol salata

19.45
Sade Türk kahvesi

Su:2 litre

Suyu da 2.5 a tamamlarım muhtemelen yatana kadar

gezegenfeza gezegenfeza North River North River sandriyon sandriyon
North River North River
Ve
yazarhanim35 yazarhanim35
Sevgili ortilerim? :110:

Eklentiler

• Screenshot_20220402_235255_com.huawei.health.webp
    Screenshot_20220402_235255_com.huawei.health.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 30
Fikrinize ihtiyacım var kızlar iki renk gömleğim var siyah beyaz yanında siyah kazağimla atmıştım rengi çıkmış ben şok😒yeni aldım birde yıkamadan giymim dedim beyazlarlada atılmaz diye düşünüyorum geçen markette mendil görmüştüm çamaşırlara aman napıcam renkleri karıştırmam hiç desim keşke alsaymışım diyorum şimdi nasıl geçecek bu beyaz yerlerindeki morcuklar😬😬
Benim bir sefer başıma geldi, aldığım tişörtü geri iade ettim, hiç itiraz etmeden aldılar.
Bence tek çaresi siyah kumaş boyası alıp boyamak

Iyi geceler kızlar
Anca gelebildim, bugün camide iftar yemeği vardı, herkes biseyler yaptı, getirdi.

3 hurma
2 küçük kepçe kuru fasulye
2 kaşık mercimekli bulgur pilavı
2 çatal döner
1 küçük tavuk but
1 kasik havuç tarator
3 kaşık salata
Miktarlar o kadar azdı ki doymadım, hava soğuk, cami soğuk, yemekler de soğudu, lezzet alamadım.

1 lt su anca
2 kupa kahve
1 bardak çay
Screenshot_20220403-004013_Pedometer.webp
Camiden çıkınca kızıma gittik, torunlar biraz rahatsızlandı. Ordan a geç geldik.
O yüzden bu saate kaldım.
Zipzip- Zipzip-
Cordelia Cordelia

sahuru erken yaptım. sıcak birşeyler içeyim biraz da midem hazmetsin yatarım. çok uykum var.
Ben hâlâ mesajları kontrol ediyorum.
6, 7 çeşit tatlı vardı, hiçbirini yemedim, eve geldim, komşum pasta yapıp getirmiş 🥴🥴
Pazar serbest öğünüm var, pazartesi tartısı yüzünden yapamıyorum 🤦‍♀️

Ben hâlâ mesajları kontrol ediyorum.
6, 7 çeşit tatlı vardı, hiçbirini yemedim, eve geldim, komşum pasta yapıp getirmiş 🥴🥴
Pazar serbest öğünüm var, pazartesi tartısı yüzünden yapamıyorum 🤦‍♀️
evet kaptan olunca öyle. yeme canım boşver. benim de haftasonu istediğim gibi olmadı. bugün de kete yedim. ama daha yok yemicem. öğünlerimi daha güzel ayarlayacağım.

Back
X