Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Canim gecen hafta benim ortimdin. Bu hafta baska birileriyle ortisin. Ben cordelia ve kendinin en iyi hali ol ile ortagim. O yuzden seni bugunku menume etiketlemedim :KK15:

Afiyet olsun canim💕

Aynen korksunlar bizden

Bu sprey her renkte kumasa sıkılir mi? Nerden alicaz? Benim 2 tane uzuldugum ve giyemedigim giysi var sirf leke yuzunden ne yaptiysam cikmadi😓
Sir aspirins leke çıkarıcı yaz canım nete çıkar hemen büyük marketlerde bulabilirsin bir keresinde eşimin açık mavi tişörtüyke lacivert tişörtünü daha yeni almışken birlikte yıkamıştım ve açık mavi tişörtü yer yer koyu mavi olmuş çok kötü olmuştu bu leke çıkarıcıyı bolca lekeli yere sıkıp makineye deterjanı koyup yıkadım çıkardığımda lekeden eser yoktu ogün bugündür evden eksik etmem bunu inşallah sendede işe yarar canım 😘

Iyi geceler kızlar
Anca gelebildim, bugün camide iftar yemeği vardı, herkes biseyler yaptı, getirdi.

3 hurma
2 küçük kepçe kuru fasulye
2 kaşık mercimekli bulgur pilavı
2 çatal döner
1 küçük tavuk but
1 kasik havuç tarator
3 kaşık salata
Miktarlar o kadar azdı ki doymadım, hava soğuk, cami soğuk, yemekler de soğudu, lezzet alamadım.

1 lt su anca
2 kupa kahve
1 bardak çay
Eki Görüntüle 3039947
Camiden çıkınca kızıma gittik, torunlar biraz rahatsızlandı. Ordan a geç geldik.
O yüzden bu saate kaldım.
Zipzip- Zipzip-
Cordelia Cordelia
Afiyet olsun canım salatayı çok az yemişsin keşke onu bol yeseydin tok tutardı tavuktan ve dönerdende biraz daha fazla yiyebilirdin canım
Torununa geçmiş olsun önemli bir şeyi yoktur inşallah

Inşallah kaptanım 58 üstüne çıkmasam razıyım
Sen nasılsın maşallah bu hafta çok kilo verdin
Bende iyiyim canım bu hafta güzel kilo verdim çünkü bende ödem attım iki haftadır ödemleri atmaya uğraşıyordum bol bol su içip 30 dakika leslie yaptım yürüyüş yaptım şükür kurtuldum inşallah sende kurtulursun ödemlerinden canım ❤️

Sir aspirins leke çıkarıcı yaz canım nete çıkar hemen büyük marketlerde bulabilirsin bir keresinde eşimin açık mavi tişörtüyke lacivert tişörtünü daha yeni almışken birlikte yıkamıştım ve açık mavi tişörtü yer yer koyu mavi olmuş çok kötü olmuştu bu leke çıkarıcıyı bolca lekeli yere sıkıp makineye deterjanı koyup yıkadım çıkardığımda lekeden eser yoktu ogün bugündür evden eksik etmem bunu inşallah sendede işe yarar canım 😘
Benim de oğlumun lacivert ve kırmızı hırkası birlikte yıkadım doğal olarak renkli diye lacivert kırmızıya yer yer leke yaptı . Ürün hatası sayılıyor böyle olunca canim, ikisini de iade ettim ben .

Ooo maşallah, ben o kadarla yetinemezdim, ya hep ya hiç, bugün camide neler neler vardı, hiçbirini ağzıma sürmedim
Bende içim gidiyor ama yemezsem bir bakmışım gece daha fazlasını yiyorum . Ama bugün aldım hevesini yarın yemem daha:KK49:

Cordelia Cordelia gezegenfeza gezegenfeza 1600 de bebek arabasıyla çıktığım telde var Screenshot_20220403-043031_Mi Fit.jpg Cordelia Cordelia

Dün tiroid ilacıyla ilgili buraya yazdıktan sonra uyku tutmadı. En son kontrolümde nodüllerimin oluştuğunu da öğrendiğimden ciddiye almam gerektiğini düşündüm ve gece 12 gibi tek gözüm kapalı kalkıp birşeyler yedim. Spontane geliştiği için yine sağlıklı olamadı ama… şimdide ilacımı içtim, yarım saat bekleyip kahve yaptım. Eğer yarın güzel geçerse bundan sonra bu düzene göre hazırlayacağım kendimi😊

Ne iyi birşeymiş, bende bakacağım hemen

Afiyet olsun canım salatayı çok az yemişsin keşke onu bol yeseydin tok tutardı tavuktan ve dönerdende biraz daha fazla yiyebilirdin canım
Torununa geçmiş olsun önemli bir şeyi yoktur inşallah
Erkekler ve namaz kılan kadınlar daha gelmemişti, önce namaz kılıp sonra iftar ettiler, arkaya kalsın diye azar azar aldım.
Çok yemek arttı da salata kalmadı.
Cami soğuktu, kaloriferleri bikaç gün önceden açıp ısıtmamışlar, büyük sofra kurmaya, çikolata ikram etmeye yardım etti, muhtemelen üşüdüğünü anlamadı, ortanca baya koşturdu, camide iyiydi, eve gelince ateşi çıktı.
Inşallah hafif soğuk algınlığıdır. Küçüğün dişi çıkacak, onun sıkıntısı vardı.

Erkekler ve namaz kılan kadınlar daha gelmemişti, önce namaz kılıp sonra iftar ettiler, arkaya kalsın diye azar azar aldım.
Çok yemek arttı da salata kalmadı.
Cami soğuktu, kaloriferleri bikaç gün önceden açıp ısıtmamışlar, büyük sofra kurmaya, çikolata ikram etmeye yardım etti, muhtemelen üşüdüğünü anlamadı, ortanca baya koşturdu, camide iyiydi, eve gelince ateşi çıktı.
Inşallah hafif soğuk algınlığıdır. Küçüğün dişi çıkacak, onun sıkıntısı vardı.
Gecmis olsun cnm
Havalar soguk usutmustur buyuk ihtimal

Back
X