- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de çok unuturum, afiyet olsunSahur
2 haşlanmış yumurta
6-7 tane kadar fındık ve badem
1-2 çatal haşlanmış tavuk
2 yk makarna salatası
1 parmak peynir
1 küçük salatalık
Unutmamak için yazdım ya hemen unutuyorum![]()
Ben 254su an 789 adim
Başım ağrır gibi oldu öğleye doğru ölü taklidi yaptım...bugün atamadım ama yarın tamamlarım adımımı ...keşke izne ayrilsaymişim.
Geçmiş olsun nasıl oldun?Başım ağrır gibi oldu öğleye doğru ölü taklidi yaptım...bugün atamadım ama yarın tamamlarım adımımı ...keşke izne ayrilsaymişim.
Ben geldim.Kimse yok mu ulen yine![]()
Bence biraz menuler bozuldu gibi tatlilar pideler gordum menulerdeRamazanda diyet menüleri güzelleşti. Gerçek diyet gibi oldu, farkında mısınız![]()
Bende geldimKimse yok mu ulen yine![]()
Merhaba canim
Valla hep konuşmak istiyorSelâm afiyet olsun
Allah kolaylık versin .Ben hep öyle zaten![]()
Yok yok, bence iyi cidden. İnşaallah yanılmam.hele ki bir üye, adını unuttum. İstesem bulurum da neyseBence biraz menuler bozuldu gibi tatlilar pideler gordum menulerde![]()
Allah bağışlasın kaç yaşında? Bilmiş bilmiş konuşuyordur.Valla hep konuşmak istiyor![]()
Kolay gelsinMerhabalar ,bugün hiç gelemedim . Temizlik yapıyorum, perdeleri yıkıyorum , alt üst temizlik . Adım sayım 5500 ü gördü. Bitene kadar 8000 olur herhalde . Sık gelemeyebilirim , akşama biter herhalde temizliğim de
5 yaşındaAllah bağışlasın kaç yaşında? Bilmiş bilmiş konuşuyordur.
bence karbo arttıRamazanda diyet menüleri güzelleşti. Gerçek diyet gibi oldu, farkında mısınız![]()