- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın sabaha şimdiden Günaydın alintilamisim kalmışMerciiiii.
@fesang ben de basen var diyor. O zaman ben de basenin kralı var.
Günaydın
Günaydın canım.
Günaydın .
Günaydın şira
Canımsın.
Günaydın eppekim.![]()
Yayla çorbasıı canimAfiyet olsun canim
Afiyet olsun canim ne corbasi ictin
Gecen yil bende cok zorlanmıştim
Ancak 9gun tutabildim
Şimdi emzirmeyi 2ye indirdim daha rahatim sukur
Sagol kaptanim
Afiyet olsun ortim5.04.2022 salı
8.30
Sade nescafe
09.45
2 dilim kepek ekmek arasına krem peynir kuru domates ezmesi
Haşlanmış yumurta
Pin marka şekersiz limonlu soğuk çay
13.30
Bir kağıt kase nohutlu tavuk suyu çorbası
3 sıkım çiğ köfte
Haydari
17.30
250 ml kefir
19.20
1 tane ufak kuru patlıcan dolması kıymalı
2 tane ufak kuru biber dolması kıymalı
1 yk yoğurt
Su: 2 litre
gezegenfeza
North River
sandriyon
2 yemek kaşığı çikolata mı o
Dolaba patatesi koy kalın dilim 4 e böl ve başına bağla sessiz karanlıkta yat. Ben hamilelikte ilac alamadığımda cok ise yarıyor. İlaca karşıyım demişsin ama ilerlerse mide bulantısı yapacak kusunca biraz rahatlayacaksin saçlarını yukarı çekerek masaj yap koparır gibi değilde hafif hafif tutam tutam yukarı çekme hareketi geçmiş olsun.Kuzum artık ondan şüpheleniyorum. Geçmiyor, ne yaptıysam geçmedi. Boyun fıtığım için nörolojiye görünecektim zaten ilerleme var çünkü, erkene alacağım doktora görünme işini. Bu illetten senelerdir çeken bir arkadaşımla görüştüm biraz önce, başımı sıkıca bağlayıp full karanlıkta yatacağım şimdi.
Böyle şaşkınlıklari bende çok yaparımAh ben kendi kendime ne salaklik ettim. Bugun normalde kuzenimi cagircaktim dünden tatli corba yaptim birde buzluktan birseyler cikardim. O da rahatsizim gelmeyeyim dedi. Sonra gorumcemi aradim bugun olmaz yarin gelelim dedi tamam dedim. Ee baktim her yer yemek doldu annemleri cagirdim. Ee yarinda kvler gorumcemle gelecek yine yemek yapip hazirlik yapacagimniye boyle ard arda yaptim ramazan bende akil birakmadi
İnşallah dinleyebilirsin abla . Baya yormuşsun kendini hastalıkla pik yapmış iyiceHayırlı geceler canım arkadaşlarım. Bu hafta hastalık, okul yoğunluğu , Ramazan hepsi üst üste geldi. Ben bayağı hazırlıksızmışım. Bocaladim iyice. İlaçlarımi alıyorum bir de aşı olacağım bahar alerjisi için ondan sonra iyice toparlarim. Önümüzdeki hafta bir hafta tatil de var. Her şey yoluna girecek inşallah. Güzel dilekleriniz için çok teşekkür eder hepinizi ayrı ayrı öperim. Yukarıya alintilamadigim bir mesajınız varsa çok özür dilerim bu kadarını toparlayabildim. Ancak yakın geçmişe bakabildim. Hakkınızı helal edin nolur. Hepsini telafi edeceğim.
Pastelfitim de mi hasta![]()
Canim esin alarmını duymuyor mu . Şimdi ramazan zaten yeyip yatoyor niye bide 6 da onu bekliyorsun . Ha ben beklemiyorum ama uyuyamıyorum o ayrı tamda senin gibiyim aslındaCocuklar cok gec yatıyor. Ben 4 olmadan kalkiyorum sonra da 6ya kadar eşimin gitmesini bekliyorum, uyuyunca alarmı duyamam diye.. bu sefer yine ya çocuklar uyaniyor ya da ben hemen uyuyamiyorum 7 -7.30 oluyor tekrar uyumamramazan geldiginden beri kafam hiç yerinde değil herşeyi karistirmaya başladım
Bu akşam çok fazla yedim
5 nisan menüsü
Sahur
2 dilim ekmekle tost , haşlama yumurta
Domates salatalık
Çay, 1 er kaşık labne kaymak çikolata
İftar
1 tabak ezogelin çorbası
1 tabakta patates tavuk karışık (firinda)
1 tabak pilav
1 bardak fanta
Salat, semizotu yogurtlusu,kereviz
Ara turk kahvesi 1 dilim tatli
Bugun cok fenaydim elim hep birseylere gitti. Cok yoruldugum icin mi oldu bilmiyorum. Akşamda patladim....
Zipzip-
Cordelia @sara_28
Ne yedin ne yedinİyi geceler bebişler. Sahura kalkmayacağım yedim bir şeyler.![]()
Paylaştım canim dur bak yeniden etiketleyimWilma11
sandriyon
@Maviokur
Kızlar menü ve adım unutmayın
North River
Dünde menü paylaşmamışsın, iyimisin canım
Günaydınlar
Menü 4 nisan
Sahur
1 Yumurta
1 kk peynir
2 dlm tam buğday
Domates salatalık
İftar
1 kepçe çorba
5yk mantar sote
2yk pilav
Salata
Ara
1 kurabiye
Yesilcayla
Su:2 lt adım Eki Görüntüle 3041140Cordelia
Zipzip-
gezegenfeza
yazarhanim35
sandriyon
Benim inanılmaz ağrılarımı dindirdi ya herkese tavsiye ediyorumİyi geceler canım
Evet yaşıtızMuhteşem bişey o zaman. Aslında kınam vardı taşınırken yok oldu
çarşıya gidince aktardan alayım. Kaydettim, ilk fırsatta deniyeceğim. Teşekkür ederim
![]()
Kaçırdım heralde tatlım, benim hatam o zaman, kusura bakmaCanım paylaştım ama ben , saat 24 u geçince diye yazıyorum
Ben kaçırdım heralde canımYarın sabaha şimdiden Günaydın alintilamisim kalmış
Yayla çorbasıı canim
Afiyet olsun ortim
2 yemek kaşığı çikolata mı o
Dolaba patatesi koy kalın dilim 4 e böl ve başına bağla sessiz karanlıkta yat. Ben hamilelikte ilac alamadığımda cok ise yarıyor. İlaca karşıyım demişsin ama ilerlerse mide bulantısı yapacak kusunca biraz rahatlayacaksin saçlarını yukarı çekerek masaj yap koparır gibi değilde hafif hafif tutam tutam yukarı çekme hareketi geçmiş olsun.
Böyle şaşkınlıklari bende çok yaparım
İnşallah dinleyebilirsin abla . Baya yormuşsun kendini hastalıkla pik yapmış iyiceGözlerimiz arıyor sürekli seni cee de böyle
Canim esin alarmını duymuyor mu . Şimdi ramazan zaten yeyip yatoyor niye bide 6 da onu bekliyorsun . Ha ben beklemiyorum ama uyuyamıyorum o ayrı tamda senin gibiyim aslında
Ne yedin ne yedin
Paylaştım canim dur bak yeniden etiketleyim
İkinci cpcuk için tereddütte kaldım üzerimde baskı var sankiDün uyudum mesela biraz ama bugun degil uyumak oturmaya uzanmaya vakit bulamadım. Yarında böyle olcak muhtemelen. İçten içe anneme kiziyorum o oruç tutmuyor ama hiç yardimcida olayim demiyor. Sonra kendime kiziyorum sana yardim etmek zorunda degil, 2. Cocugu yaparken dusunseydin diyorum![]()
Migi misafirler varken esin yokmuydu ? Esin istemediğini defalarca soylemedi mi yaparsan eğer bir taraf istemiyorsa her sorunda hatta her hastalığında böle sen istedin diyecek. Baskı vs bahane kimse kimsenin yatak odasına karışamaz. Biz bilmiyor muyuz yapmayı deyip geçebilirsin ne baskısı Allah aşkına . Kendin çok istiyorsan eşini ikna etmeye bak benceİkinci cpcuk için tereddütte kaldım üzerimde baskı var sankidün misafirler yap bi tane doğur
Düşünmüyom diyip geçtim
Herkes yap yap
Valla birden SANANE Diyesim geliyor diyemiyom insanlara ya bakmasi gereken benim büyütmesi gereken benim diyorum ama baskı üstümde kaldı![]()
Gezegenin iç hesaplaşmasıAslında defterim yanimda olmayınca ekran alıntısı yapıyordum, nasıl atladım acaba![]()
Bizim bir teyze vardı ( hâlâ var)İkinci cpcuk için tereddütte kaldım üzerimde baskı var sankidün misafirler yap bi tane doğur
Düşünmüyom diyip geçtim
Herkes yap yap
Valla birden SANANE Diyesim geliyor diyemiyom insanlara ya bakmasi gereken benim büyütmesi gereken benim diyorum ama baskı üstümde kaldı![]()
Oğlum gececi, 1 saate isten gelecek, o gelene kadar uyuyamam ki.Gezegenin iç hesaplaşmasıgidip 1 saat yatıyim inşallah. Haydi kaptanisko sende uyu
Eşine aferin, bizimki hiç beceremez.Bugün sahuru eşim hazirladi![]()
sonrasinda uyuyamiyom saat 6:30 ve işe gidicem
Bu aralar regl çok yakın
Sinirli agresif oluyom yasonra anlıyom olacagimi
Dahs geçen gün geldiler defalarca dedim düşünmüyom diye anlamiyorlarMigi misafirler varken esin yokmuydu ? Esin istemediğini defalarca soylemedi mi yaparsan eğer bir taraf istemiyorsa her sorunda hatta her hastalığında böle sen istedin diyecek. Baskı vs bahane kimse kimsenin yatak odasına karışamaz. Biz bilmiyor muyuz yapmayı deyip geçebilirsin ne baskısı Allah aşkına . Kendin çok istiyorsan eşini ikna etmeye bak bence
Bak bana aynen diyo“ kızın için yap bi tane“!?? Bu lafa sinir oluyom neden yapayım ya ?Bizim bir teyze vardı ( hâlâ var)
Nerde görse 1 çocuk daha yap der, bense benden büyüklerle bu konuları konuşmayı sevmiyorum.
En sonunda bağlıyım artık olmaz kusura bakma istesemde yapamam deyince beni bıraktı, şimdi kızım için diyor bir tane daha yapsın.
Ben anlayamıyorum bu insanlar neden herşeye burnunu sokar?