Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Aslında vaktinde kurmak lazım 😍
2 senelik sirkelerim var, çeşit çeşit, içen yok
Ben hiç sirke kurmadım. Anası olması lazım değil mi?
70 e yakın, evli 4 çocuklu kızını kaybetti, ondan sonra böyle saçmalamaya başladı, lafı ağzına tıkayamıyorum
Yaşlılık işte, biz de o yaşı görecekmiyiz, neler saçmalıycaz bakalım🙈

Sağ ol bitanem 😍 daha iyiyim. Ağır aksak gidiyor. Enerji kıtlığı var birazcık . :oops:
Sen nasılsın canım :KK60:
Cok sukur iyiyim abla
İnşaAllah bir an once toparlanırsin
05 Nisan Menü

Sahur
1 Yumurta
1kk peynir
Avuç içi kadar pide
Yeşillik

İftar
1 kepçe mercimek çorbası
1/4 kıymalı pide
Salata

Su:2 lt adım Eki Görüntüle 3041838

sandriyon sandriyon gezegenfeza gezegenfeza yazarhanim35 yazarhanim35 Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia
Afiyet olsun canim
dans eden böcekmi :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: ayakkabı o kız :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Biliyorum canım daha oncede söylemiştin ama ben onu dans eden bocek olarak goruyorum:KK70:

5 nisan menum

Sahur
1 haslanmis yumurta
Peynir
5 zeytin
Domates, salatalik
1 dilim tb ekmeği
4 kaşık yoğurt icine 3 kayisi

Iftar
1 hurma
1 kepce kremali mantar corbasi
1 tane firinda pismis but
Salata
Ayran

Su 2l

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia gezegenfeza gezegenfeza North River North River

Eklentiler

• Screenshot_20220406_110229_com.huawei.health.webp
    Screenshot_20220406_110229_com.huawei.health.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 23
Hayırlı geceler canım arkadaşlarım. Bu hafta hastalık, okul yoğunluğu , Ramazan hepsi üst üste geldi. Ben bayağı hazırlıksızmışım. Bocaladim iyice. İlaçlarımi alıyorum bir de aşı olacağım bahar alerjisi için ondan sonra iyice toparlarim. Önümüzdeki hafta bir hafta tatil de var. Her şey yoluna girecek inşallah. Güzel dilekleriniz için çok teşekkür eder hepinizi ayrı ayrı öperim. Yukarıya alintilamadigim bir mesajınız varsa çok özür dilerim bu kadarını toparlayabildim. Ancak yakın geçmişe bakabildim. Hakkınızı helal edin nolur. Hepsini telafi edeceğim. :dua::KK200::dua:
Pastelfitim de mi hasta 🥺
Dikkat et kendine ablacım tekrardan geçmiş olsun

Kesinlikle ondan canim😂

Afiyet olsun canim
Bayılıyorum su dans eden böceğe:KK53:

Afiyet olsun tatlım
Ben seni etiketlemeyi hep unutuyorum yaa :KK67:

Afiyet olsun canim
Yapacak bise yok bende iftarda ufaktan kaçırıyorum
Ama sahur iyi oluyo dengelemeye calis
Ben bu ramazanda kilo veremesemde koruyayim diyorum
Ramazan sonrasi spor salonuna gidicem
Saol canım🥰

Yarın sabaha şimdiden Günaydın alintilamisim kalmış :KK70:

Yayla çorbasıı canim

Afiyet olsun ortim

2 yemek kaşığı çikolata mı o :dondurma:

Dolaba patatesi koy kalın dilim 4 e böl ve başına bağla sessiz karanlıkta yat. Ben hamilelikte ilac alamadığımda cok ise yarıyor. İlaca karşıyım demişsin ama ilerlerse mide bulantısı yapacak kusunca biraz rahatlayacaksin saçlarını yukarı çekerek masaj yap koparır gibi değilde hafif hafif tutam tutam yukarı çekme hareketi geçmiş olsun.

Böyle şaşkınlıklari bende çok yaparım:KK70:

İnşallah dinleyebilirsin abla . Baya yormuşsun kendini hastalıkla pik yapmış iyice :KK43: Gözlerimiz arıyor sürekli seni cee de böyle

Canim esin alarmını duymuyor mu . Şimdi ramazan zaten yeyip yatoyor niye bide 6 da onu bekliyorsun . Ha ben beklemiyorum ama uyuyamıyorum o ayrı tamda senin gibiyim aslında:KK70:

:eek:

Ne yedin ne yedin:KK70:

Paylaştım canim dur bak yeniden etiketleyim
Sana da afiyet olsun ortim🥰

Zipzip- Zipzip-
kaptanim ananem vefat etti az önce haber aldık
köyde yasiyolar biraz sonra cenaze için yola çıkacağız 2 haftalik izin istiyorum senden
Allah rahmet eylesin Allah sabırlar versin canım
Hayırlı yolculuklar
Kızlar geldim geri gidiyorum.gecmis olsun dilekleri için teşekkür ederim 😘 ben hala aynıyım dikkat edin kendinize hepinizi öpüyorum 💋♥️
İyi ol gel kuzum öpüyorum çok 😍😘😘

gewezebidik gewezebidik neyin var canim mesajlara toplu cevap yazdım yazmayi unuttum 🙈
ya benim sanirim bu diyet surecinde kilo kaybiyla hormonlarim sasirdi. Ben de polikostik over sendromu var (pkos) pztsi doktora gittim degerlerime baktirmak icin ama pztsi islem yapamadik, haftaya yeniden randevu aldim hem ultrason hem kan testi falan yapilacak bakalim. Pkos un yan etkileri cok fazla suan onlardan muzdaribim. Boyle modum ufacik bir seyden cok cabuk etkileniyor. Kucuk bir sey hungur hungur aglamama sebep oluyor. Mart ayinin basind ayasamistim bunu, simdi yine ayni sekilde oldum. Aslinda tarih olarak bakarsak tam yumurtlama donemimde oluyor. Cok enteresan bak yazarken fark ettim bunu da. Ozetle boyle bi gun cok kotu oldugumda yeniden toparlayip kendime gelmem birkac gunu buluyor. Pazartesi cok kotuydum. Cok sukur bugun daha iyiyim. Tesekkurler kaptanim sordugun icin :)

Back
X