• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ay ben bittim :ruh:çok yoruldum. Elim ikide bir bardaklara gidiyor. 3 çeşit içecek aldim 🤦🏻‍♀️ yemeklerim hazır çok şükür. Marullari bile yikadim suya koydum semizotlarini falan. İnşalah güzel olmuşlardir yemeklerde ☺️
İnşallah

Zipzip- Zipzip- oruç tutup çalışanlar iftardan önce mecbur anladım ama aklıma şu geldi. Oruç tutup evde olanlar daha erken tartilmis olacak ya, çalışanlar iftara yakın tartılacagi için , daha avantajlı oluyor. Çünkü daha çok aç kalmış oluyor. Ben dahil. 🤔🤔

Zipzip- Zipzip- oruç tutup çalışanlar iftardan önce mecbur anladım ama aklıma şu geldi. Oruç tutup evde olanlar daha erken tartilmis olacak ya, çalışanlar iftara yakın tartılacagi için , daha avantajlı oluyor. Çünkü daha çok aç kalmış oluyor. Ben dahil. 🤔🤔
Eee yapacak bisey yok canim o zaman herkes iftara yakin tartilsin

Gece peynir de yedim sanki yaa offf unutuyorummm,

Ve kabak tatlısı fazla yazmışım dün. 220 kalori fazla oldu 😳😳 nerden aklıma geldi, programa baktım, menümü bildirdim mi diye hatırlamak için

İşte aynen yapacak bir şey yok. Öylesine dedim, aklıma geldi 🤭 iftara yakın da olur düşündüm ama sen bilirsin, çünkü etiketlemek gerekecek.😇
Yaa en dogrusu boyle canim
Ramazan disindada calisanlar erken tartiliyor onlar icin dezavantaj oluyor
Cok ince düşünmemek lazim
Zipzip- Zipzip- zorla buldum mesajımı. Kaç kgydim diye. Kafam duruk 😑😑 sayfalarca atlayarak cumaya ulaştım. Bildirim yaparken söylemem lazım çünkü
Sorsaydın soylerdim 🤭🤭
Ilk sayfayi duzenlemedim bu hafta

Kaptanım Zipzip- Zipzip- ben tartıldım bugün bu yeter bana, taşımayayım yanımda işe tartı, zaten cumartesi sabah diyetisyende tartılıcam.

@cordel @B O Z A

Eklentiler

• IMG_20220406_190647.webp
    IMG_20220406_190647.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 39
Önceki günde benim minik sahura kalktı suratı da beş karış süt içerek eşlik etti

Ben cumartesiye davet ettim sen çok tehlikeli gune ayarlanmışsin
Yaa hic sorma cok spontan gelisti
Cumarteside ben davetliyim
İnşaAllah kacirmam

Zipzip- Zipzip- zorla buldum mesajımı. Kaç kgydim diye. Kafam duruk 😑😑 sayfalarca atlayarak cumaya ulaştım. Bildirim yaparken söylemem lazım çünkü
Her cumayı takvime not alirsan daha kolay olur.
Ben mesela eksildikçe cuma tartılarını not alıyorum, artı cumalar boş

Back
X