Evet işte ne kadar işe yarıyor görmek lazımÖylemi, birde kullanıcı yorumları olsada okusak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet işte ne kadar işe yarıyor görmek lazımÖylemi, birde kullanıcı yorumları olsada okusak
cnm yulaf lapası gibi tatlı ve doyurucu bişeyler yesen?İşte ben sahur yapamıyorum çok midemi bulandırıyor. Ne sıkıntılı bir tipim yaa![]()
Ben hâlâ gülüyorum, ya hadi aramışsın, hasta olduğumu öğrendin, aaa seni mı aradım deme, özledim aradım de. Öyle de doğrucu davutYa istemeden de olsa güldüm![]()
Canım şöyle ki az ya da çok yiyip yattığımda kalktigim zaman mide bulantısı oluyor. Sadece çay içsem onda sıkıntı yasamam büyük ihtimallecnm yulaf lapası gibi tatlı ve doyurucu bişeyler yesen?
Ahmet Taha'm 1 yaşında![]()
iyi geceler canim, evet burasi gaz konusunda birebir :)İyi geceler herkese, beni baya gaza getirdiniz.![]()
saol canim benim, Allah kimseye boyle bir aci yasatmasin.Ay çok üzüldüm başınız sağolsunAllah rahmet eylesin cnm
benimde artik yatmam lazimYarın okulum var ben artık yatmalıyım![]()
İyi geceler bıdıkımbenimde artik yatmam lazim
hadi hepinizi iyi geceler 2022 nin fit hatunlari
Benim pozitif olduğum zaman o kadar çoktu ki, neyseki daha kimseyi duymadım, hepimizde atlattık.Bizde maske kalkti abla
Bitek hastane ortaminda takilmali
Valla butun ülkece bagisiklik geliştirdik
Korona degilde suan ortada cok pis agir bi grip var
Gecenlerde ben oldum 1 hafta yatak yorgan
Antibiyotik kullandim
Dusun artık, bizim buralarda antibiyotik kullanimini biliyosun
Burada sizin orayı takip ediyo zaten her konuda
Intagram da erkan topuzuzun storysindehangi site bu?
ya da yoğurt olabilir sen dene bişilerCanım şöyle ki az ya da çok yiyip yattığımda kalktigim zaman mide bulantısı oluyor. Sadece çay içsem onda sıkıntı yasamam büyük ihtimalle
Hayırlı yaşları olsun canımAhmet Taha'm 1 yaşında![]()
hayırlı geceler cnmHayırlı geceler kızlar