Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Yuksek olmasından iyi çok fazla düşmüyorsa tabii benim de hep 8-4 9-5
Bir keresinde 11-6 ya çıkmış basım nasıl ağrıdı vücut alışık olmayınca.
Düşüktede küçük tansşyon yğkselrse kötü ozaman.
Benimde genelde hep senin dediğin seviyede oluyor,16 oldu bir kere kafam gitti 12 bile fazla geliyor bana.

Evet cnm ya, hafta sonu boluya küçük kızın yanına gittik, buralara bakmaya vakit olmadı, uyardığın için teşekkür ederim, biri beni dürtmeden menü yazamıyorum, bu yüzden diyetisyensiz de zayıflayamıyorum😀

Cumartesi sahurda biraz bazlama ve peynir yedim,
Akşam biraz çorba, 2 kabak çiçeği dolma, 1 lahana sarma, 1 biber dolma, yarım ev lahmacunu, ve ince dilim yaşgünü pastası.

Pazar sahurda 1 haş yum. Peynir 3-5 patates kızartması ekmek
Gün içinde regl oldum
Dolayısıyla atıştırmalarım oldu. Çocukların yemeklerinden 3 kaşık ondan gibi.
İftara mangal vardı 1 şiş 1 et yedim ve salata.

Sahurlar standart zaten peynir ekmek yumurta
Perşembe akşam iftarda somonlu salata yedim dışarda.
Cuma akşam 9 olmuştu ve hala orucımu bozamanıştım, gözüm döndü, eve gelirken yolda tavuk dürüm söyledim, evde de yemek yoktu. Günahlarım bunlardır
Afiyet olsun canim ♥️
Bir makineye yatırıyorlar seni 30 dk da 2 saat spor yapmış gibi kalori yakıyorsun
Guzel yöntemmis 🤭🤭

Afiyet olsun canim ♥️

Guzel yöntemmis 🤭🤭
Kesinlikle kaptanım bakalım meyvesini görebilecek miyiz
Ahhhh ahhh eski günlerim depreşti şimdi.
En zayıf kilom 45 idi.
Herkesin bir 40 lı anıları var ama çok eski 😂
Ne güzel makineymiş öyle
Evet inşallah memnun kalırım
Benim kızda G5 diye bişi yaptırıyor 4 seansı kalmış acıtıyor dedi ,masaj gibi bişeymiş oda.
Yağ kırdırma gibi bişey mi?

Kesinlikle kaptanım bakalım meyvesini görebilecek miyiz

Herkesin bir 40 lı anıları var ama çok eski 😂

Evet inşallah memnun kalırım

Yağ kırdırma gibi bişey mi?
Benimde 30 ve 40 olsun özlüyorum o kilosuz yıllarımı.
Masaj gibi bişrymiş acıyor dedi,selülütte azalmış epey,gerçi oradan çıkıyor başka spora gidiyor.

Bende de sürekli uyku modu var. Bel ağrısı kasık ağrısı vs de var.. dinlenmeye çalışıyorum
Midem eksiyor bir de😔 inşallah izun sürmez bu belirtiler de normal yaşama döneriz canim
Menü yazalım

Sahur
5 10 sarma bol su

Iftar
1 kase yoğurt çorba
1 porsiyon arap tava
1 lokma ekmek

Ara çay
1 porsiyon güllaç
Az bisey aycekirdegi

Zipzip- Zipzip-
Cordelia Cordelia

Canım benim de 5 ya da 6 mart son adetim
Şimdi oturup tam hesaplama yapacağım hala adet olmadım normalde 2 3 gün öne gelirdi yanı ramazanın 2 sine 3 üne olmalıydım olmadım hiç.duzensizligim olmaz şimdi böyle birşey olursa şoka gireceğim
Sabah sağlık ocağına gidip kan vereceğim öğleden sonra sonucum çıkar paylaşırım sizinle.

Bu arada adımlar Cordelia Cordelia
Canım hiç kan vermene gerek yoktu, idrardan da çıkardı bir şey olsaydı.Hakkinda hayırlısı olsun inşallah❤️
Bende hep uyumak istiyorum
Yoksa🙈🙈🙈
En küçük 17 aylık canım
Çocukların yaşından dolayı değil de ben artık çok yoruluyorum onlarla o yüzden kaygı yaptım yoksa büyüklerimin arası 2 buçuk yaş.
Allahım isteyenlere versin
Benim de küçüğüm 4 yaşında ama hamileliğim zor geçiyor.Bu süreci düşünmek bile yoruyor beni.Onun için Allah biliyor ya hiç istemiyordum.Simdi bile hala alisabilmis değilim😔😔

10 Nisan Pazar menüsü

Sahur
İki kepçe mercimek yemeği, 3 YK pekmezli ağız(hani doğum yapan ineğin ilk sütünden yapılan)

İftar
2 kepçe yeşil mercimek
3 parça etli ekmek,salata,1 bardak ev yapımı kayısı suyu

Çay ve yarım avuç soslu mısır(midemi eksitti yeemez olaydım)

1 lt su
Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia

Eklentiler

• Screenshot_2022-04-11-11-59-40-928_com.huawei.health.webp
    Screenshot_2022-04-11-11-59-40-928_com.huawei.health.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 28
Midem eksiyor bir de😔 inşallah izun sürmez bu belirtiler de normal yaşama döneriz canim

Canım hiç kan vermene gerek yoktu, idrardan da çıkardı bir şey olsaydı.Hakkinda hayırlısı olsun inşallah❤️

Yoksa🙈🙈🙈

Benim de küçüğüm 4 yaşında ama hamileliğim zor geçiyor.Bu süreci düşünmek bile yoruyor beni.Onun için Allah biliyor ya hiç istemiyordum.Simdi bile hala alisabilmis değilim😔😔
Gidemedim sabah o kadar halsizim ki sanırım eczaneden test alıp yapacağım

Back
X