- 20 Mart 2008
- 142.013
- 214.069
- 1.423
- 60
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Havalarda ısındı artik ucuzlasada herkes rahat rahat alip yeseSöve söve geldim marketten patlıcan hala 25 lira salkım cherry domates 30 filandı herhalde.
Evet insallahCumaya gider canım çok fazla değil![]()
Afiyet olsun canimEvet insallah
SagolZipzip- cim insallah
11 nisan pazartesi
Sahur
Biraz cocuklardan krep kalmisti 3 dilim
Biraz peynir
4 zeytin
Iftar
Yarim kase tavuk suyuna corba
4 yk etli yemek
2 yk pilav
Yarim kase yogurt
pastelfit
ugurbocuuu
Zipzip-
Cordelia
Heyyyyy maşalllahhhhhh
Bayram sonrası ancak düşer birazcık .Havalarda ısındı artik ucuzlasada herkes rahat rahat alip yese![]()
Afiyet olsun, güzel menüDünün menüsü
Sabah
5_6 patates kızartması
1 dilim peynir
1 minik ev poğaçasi
Yeşillik
Ara
Sütlü kahve
Akşam
4 kofte
Salata
1 kase Domates çorbası
Su:2 lt adim : Eki Görüntüle 3046190ugurbocuuu
Zipzip- @B O Z A
Cordelia
Ben onun icin çözüm buldum patik giyiyorum ablaCumartesi pazar evde yürümekten çorabımın aldı delindi sjksjksjksjk hatıra saklayım diyommm çorap bile isyanlarda artık![]()
Insallah ablacimBayram sonrası ancak düşer birazcık
İyi fikir varya,evde patik yok olsa bende giyerdim iyiolurduBen onun icin çözüm buldum patik giyiyorum abla![]()
Cinnet geçirmemek mümkündeğil yani.Insallah ablacim![]()
Yakin olsaydin keske abla patik verirdimİyi fikir varya,evde patik yok olsa bende giyerdim iyiolurdu![]()
Keşke kuzum hatırası yeter bana sağol almış kadar oldum,evde vardı önceden giyilmiyor diye hep verdim.Yakin olsaydin keske abla patik verirdim![]()
Bende iki kıştır giyiyorum ablaKeşke kuzum hatırası yeter bana sağol almış kadar oldum,evde vardı önceden giyilmiyor diye hep verdim.![]()
Normalse çok patik giyemem aslında çorap daha rahat geliyor bana,birde evlerimiz sıcak bizim onunda etksii var tabi.Bende iki kıştır giyiyorum abla
Coraplar 1 günde deliniyor
Hemde sicak tutuyorlar
Nasilbolsun kaptanim, cuma gunu aradim konustuk. Hayat cok anlamsiz geliyor, burada bi gorevimiz var gelip geciyoruz. Gerisi yalan geliyor artik dedi. Ama masallah cok metanetli, kendini birakmiyor. Bu hafta ise basladi, belki gu delik gailelerle biraz oyalar acisini unutur
Afiyet olsun canim10 Nisan menüm
Sahur:
1yumurta
1fırın patates
4yk menemen
1dilim ekmek
İftar:
1kepçe tarhana çorbası
4yk makarna
Yoğurt
Su:2 litre
Zipzip-
Cordelia
gewezebidik
Önemli b,şey değildir umarım.Nasilbolsun kaptanim, cuma gunu aradim konustuk. Hayat cok anlamsiz geliyor, burada bi gorevimiz var gelip geciyoruz. Gerisi yalan geliyor artik dedi. Ama masallah cok metanetli, kendini birakmiyor. Bu hafta ise basladi, belki gu delik gailelerle biraz oyalar acisini unutur![]()