- 20 Mart 2008
- 142.010
- 214.061
- 1.423
- 60
Yarın yaparım olmazsa,bu sitenin tarifleri cidden güzel oluyor.Abla herşey oradan alıp deniyom bencede dene:)
Uykuda bastırınca kalkamıyorsun demiYormam abla zaten İftardan sonra uykum geliyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın yaparım olmazsa,bu sitenin tarifleri cidden güzel oluyor.Abla herşey oradan alıp deniyom bencede dene:)
Uykuda bastırınca kalkamıyorsun demiYormam abla zaten İftardan sonra uykum geliyor![]()
Afiyet olsun Maviş kelebegimSelam dünkü menumu vereyim
Sahur, klasik
Tost yumurta salata çay krem peynir
İftar
1 kepce yayla çorbası
1 servis kasigi kofte patates
Avucici karniyarik
1 servis kaşığı manti
Ara
Turk kahvesi
Zipzip-
Cordelia
Wilma11
erenmothers
Eline sağlık Kaptanım8 -14 Nisan Menü Bildirimleri
MasterFit Yarışması 30. Hafta 08.04.2022 Cuma Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Persembe Kırmızı Takım @ugurbocuuu Kırmızı Kaptan 57,30@B O Z A Kırmızı 79,40erenmothers
Kırmızı 73,10@s i d e l y a Kırmızı 67,85@North River Kırmızı 77,05@gewezebidik Kırmızı 66,45@sara_28 Kırmızı 92,50@sandriyon Kırmızı 65,90@Beth18 Kırmızı 61,20@pastel34 Kırmızı 61,20@menekse_kokusu Kırmızı 58,00@fesang Kırmızı Sarı 58,30@gezegenfeza Kırmızı Sarı 71,70Mavi Takım Cordelia
Mavi Kaptan 63,35Wilma11
Mavi 70,30Amine Busra
Mavi 70,70She-Raa
Mavi 86,10@60kiloyum Mavi 84,40minerva1988
Mavi 59,60@Aomine Daiki Mavi 62,30@Kinoalihatun Mavi 76,15@DombiliKus Mavi 80,30@dolunaydagel Mavi 80,90@Nefesimmmsin Mavi 63,70@yildiz4kc Mavi Sarı 72,10@Suskunkardelen Mavi 56,45Yeşil Takım HanimKelesimiGetir
Yeşil Kaptan 56,00@Kendinin en iyi hali ol Yeşil 67,40@Chedarice Yeşil 81,50@Ytmz Yeşil 67,90@L u c i a Yeşil 83,9@iceteavecheesecakelutfen Yeşil 71,7
Aynen kitler , iyi yapmissinSağolasın orticim. Aslında ben sahursuz tututırum ama öyle olunca vücudum kendini kitledi bende yemeye başladım
Zaten zorlama canım ben kaç gündür tembellik yapıyordum da birazcık yürüyeyim diye motivasyon olsun diye söyledim 15000 bile çok.Sende dinlen yorma kendini ablacim bende en fazla 20.000 cikar bugun orucum daha zorlamam![]()
Bunun idaeli kaç adım,nettende baktım farklı rakamlar veriyorlar.Zaten zorlama canım ben kaç gündür tembellik yapıyordum da birazcık yürüyeyim diye motivasyon olsun diye söyledim 15000 bile çok.![]()
Afiyet olsun canimSelam dünkü menumu vereyim
Sahur, klasik
Tost yumurta salata çay krem peynir
İftar
1 kepce yayla çorbası
1 servis kasigi kofte patates
Avucici karniyarik
1 servis kaşığı manti
Ara
Turk kahvesi
Zipzip-
Cordelia
Wilma11
erenmothers
Sorma abla dun 9 da uykum geldi yattim ama uyuyamadimUykuda bastırınca kalkamıyorsun demi
Bu çeşmi nigar çorbasını yapan oldumu hanımlar tadı filan güzelmi acaba.
Iyi yaptin canim bende bu ara zorla yürüyordumZaten zorlama canım ben kaç gündür tembellik yapıyordum da birazcık yürüyeyim diye motivasyon olsun diye söyledim 15000 bile çok.![]()
Uykuya hasret kaldim. Gozlerim, burnumun yanlari mosmor olduSorma abla dun 9 da uykum geldi yattim ama uyuyamadim![]()
Uyuyamiyorum ki canimUykuya hasret kaldim. Gozlerim, burnumun yanlari mosmor oldubenim yerime de uyu kaptanım valla
![]()
Benimde en sinir oldugum şey yatmam gereken zamanda uyuyamamak. Ama telefon bakarsam uykum kaciyor onu biliyorumUyuyamiyorum ki canim
Gece 5 gibi sayfadan çıktım uyuduğumda saat 7 ye geliyordu
Ramazan uyku duzenimi cok bozdu
Erken bir saat olunca uykuda gelmez,oturduğun yerde uyuklamak daha keyifli yatağa geçince uyku kaçıyor.Sorma abla dun 9 da uykum geldi yattim ama uyuyamadim![]()
Bunu yemek yarışmalarında yapmışlardı deneyecem bunu,yarın yaparım herhalde az yaparım denemek için.Bende izledim şimdi merak ettim bende denicem abla![]()
Bende az yaparim eşim gelmiyor zaten yemeğe. Cocuklarda yer inşallahErken bir saat olunca uykuda gelmez,oturduğun yerde uyuklamak daha keyifli yatağa geçince uyku kaçıyor.
Bunu yemek yarışmalarında yapmışlardı deneyecem bunu,yarın yaparım herhalde az yaparım denemek için.
İlk defa olunca az yapmak lazım,umarım beğeniriz bunu,listeye yeni çorba tarifleride lazımBende az yaparim eşim gelmiyor zaten yemeğe. Cocuklarda yer inşallah![]()
Ben çorbanın her türlüsünü çok severim abla. Ama eşim de sadece mercimek çorbası sever. Diğer çorbaları zorla içiyormuş gibi geliyor . Bir keresinde düğün çorbası yapmıştım, kimse içmedi, ben hepsini bayıla bayıla içtimİlk defa olunca az yapmak lazım,umarım beğeniriz bunu,listeye yeni çorba tarifleride lazım![]()