- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah şifa versin canım, bölümün biri elendi.Ohhh ne iyi etmişsin canım güle güle otur evinde bende başlayacam bahar temizliğine
Yarım kalan kitap demişsin de bendede var bir kaç tane onları bitirmeden yenisine başlamak istemiyorum
Hemde nasıl nörolojiye gidecem artık dün fizik tedavi doktoruna gittim boyun fıtığı baş ağrısı yapmaz dedi
Sende Allaha emanet ol canimKızlar kusura bakmayın.ben yarışmadan çekiliyorum,daha doğrusu cuma günü bildirim yaparım. Ailesel sebeplerden yapamicam, çok gerginim.zor günler geçiriyorum. Haber vermeden de gitmek olmazdı. Lütfen ısrar etmeyin. Hepiniz Allah'a emanet olun![]()
İnşaallah teşekkür ederimSende Allaha emanet ol canim
Her zaman bekleriz insallah sorunların çözülür ❤❤
Aleykümselam cnm hayırlı RamazanlarCümleten Selamün Aleyküm Hayırlı Ramazanlar![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hoşçakal cnm uzun ara verme gelİnşaallah teşekkür ederim![]()
Rabbim yardımcın olsun canım inşallah hemen çözülür sıkıntın.Kızlar kusura bakmayın.ben yarışmadan çekiliyorum,daha doğrusu cuma günü bildirim yaparım. Ailesel sebeplerden yapamicam, çok gerginim.zor günler geçiriyorum. Haber vermeden de gitmek olmazdı. Lütfen ısrar etmeyin. Hepiniz Allah'a emanet olun![]()
Hoşçakal cnm uzun ara verme gelRabbim kolaylıklar versin
![]()
Amin sağolunRabbim yardımcın olsun canım inşallah hemen çözülür sıkıntın.
kendine iyi bak canımİnşaallah teşekkür ederim![]()
Sağolkendine iyi bak canım![]()
Gözümüz aydın.Canim kan verdim şükür negatif çıktı
10.000 adım oldu benm.Arkadaşıma geldim adımlar 1500 daha![]()
Kızlar kusura bakmayın.ben yarışmadan çekiliyorum,daha doğrusu cuma günü bildirim yaparım. Ailesel sebeplerden yapamicam, çok gerginim.zor günler geçiriyorum. Haber vermeden de gitmek olmazdı. Lütfen ısrar etmeyin. Hepiniz Allah'a emanet olun![]()
Aaaa ikizim noldu yahuKızlar kusura bakmayın.ben yarışmadan çekiliyorum,daha doğrusu cuma günü bildirim yaparım. Ailesel sebeplerden yapamicam, çok gerginim.zor günler geçiriyorum. Haber vermeden de gitmek olmazdı. Lütfen ısrar etmeyin. Hepiniz Allah'a emanet olun![]()
Teşekkür ederim ikizim. Moralsiz olarak enerji veremem ki, sizin de modunuz düşer. OndanAaaa ikizim noldu yahutamam yarışma ama bizi bırakma pek sevmiştik seni
Canımsın. Israr etmiyorum kendini ne zaman hazır hissedersen geri dön olur muTeşekkür ederim ikizim. Moralsiz olarak enerji veremem ki, sizin de modunuz düşer. Ondan![]()