Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ohhh ne iyi etmişsin canım güle güle otur evinde bende başlayacam bahar temizliğine
Yarım kalan kitap demişsin de bendede var bir kaç tane onları bitirmeden yenisine başlamak istemiyorum

Hemde nasıl nörolojiye gidecem artık dün fizik tedavi doktoruna gittim boyun fıtığı baş ağrısı yapmaz dedi
Allah şifa versin canım, bölümün biri elendi.

Kızlar kusura bakmayın.ben yarışmadan çekiliyorum,daha doğrusu cuma günü bildirim yaparım. Ailesel sebeplerden yapamicam, çok gerginim.zor günler geçiriyorum. Haber vermeden de gitmek olmazdı. Lütfen ısrar etmeyin. Hepiniz Allah'a emanet olun 🤲
Sende Allaha emanet ol canim 🙏
Her zaman bekleriz insallah sorunların çözülür ❤❤

Kızlar kusura bakmayın.ben yarışmadan çekiliyorum,daha doğrusu cuma günü bildirim yaparım. Ailesel sebeplerden yapamicam, çok gerginim.zor günler geçiriyorum. Haber vermeden de gitmek olmazdı. Lütfen ısrar etmeyin. Hepiniz Allah'a emanet olun 🤲
Rabbim yardımcın olsun canım inşallah hemen çözülür sıkıntın.

Menü yazalım
Sahur 1 yumurta domates salatalık 1 çay kaşığı tereyağı ve bal 1 dilim ekmek

Iftar 1 kase çorba 3 kaşık pilav 3 kaşık tavuk sote 3 kaşık alinazik salata 2 dilim ekmek 3 hurma

Henüz iftar yapmadım ama herşeyi hazırladım yiyeceklerimi
Sonrasında da çayı demiyorum onu içeceğim

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia

Adımlar yatmadan önce gelecek

Aaaa ikizim noldu yahu☹️ tamam yarışma ama bizi bırakma pek sevmiştik seni

Back
X