- 8 Eylül 2016
- 103.359
- 438.266
- 898
- 36
Yakisikli miPeki neden bu kadar korkunç bir sms gücü varasla çözemedim

Hic izlemedigim icin kim bilmiyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yakisikli miPeki neden bu kadar korkunç bir sms gücü varasla çözemedim
Dışarısı yoruyor canımBenim adım 5binde kaldı. Arkadaşıma gittim geldim halsiz hissediyorum bugün havadan galiba
Ben de bugün o kadar çok yedim ki.. pişmanımBu hafta deli gibi tatlı yiyesim var![]()
Bence değil ama zevk meselesi tabi. Eli yüzü düzgün çirkin diyememYakisikli mi
Hic izlemedigim icin kim bilmiyorum![]()
Ben de hiç izlemem . İzleyenlerin de neden izlediklerine anlam veremedim hala. Dizi izlerim, onu da yaz mevsimi gelince bırakırımYakisikli mi
Bana göre değil.Yakisikli mi
Ne bilem vakit geçiyo işteBen de hiç izlemem . İzleyenlerin de neden izlediklerine anlam veremedim hala. Dizi izlerim, onu da yaz mevsimi gelince bırakırım
Ben de hiç izlemem . İzleyenlerin de neden izlediklerine anlam veremedim hala. Dizi izlerim, onu da yaz mevsimi gelince bırakırım
Şu ara ben öyleyim. Arkada ses olsun ben telefona bakayımSadece pazar gunleri yargıyı izliyorum
Eskiden surekli tv acik olsun ben telefonda takilayim modundaydim![]()
Gercekten soguk bugun ya biz acmadik ama açabiliriz deKombiyi açtık yahu bu ne soğuk
Muzik dinleyip yürüyorum evde sanirim ondan cok tv bakasim gelmiyorŞu ara ben öyleyim. Arkada ses olsun ben telefona bakayım
Eşim de izliyor , Yekta ya kızıyor hepSadece pazar gunleri yargıyı izliyorum
Eskiden surekli tv acik olsun ben telefonda takilayim modundaydim![]()
Biz de kapatmıştık ama şu an içim titredi artık açtımGercekten soguk bugun ya biz acmadik ama açabiliriz de
2 haftadir kapaliydi
Onu tekken seviyorum da evde birileri varken ne mümkünMuzik dinleyip yürüyorum evde sanirim ondan cok tv bakasim gelmiyor
Burası da soğuk ama kombi açacak kadar değilBiz de kapatmıştık ama şu an içim titredi artık açtım
Urfa soğuk mu hala ayolBurası da soğuk ama kombi açacak kadar değil
Bize göre soğuk canımUrfa soğuk mu hala ayol