• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Dün dışarıdayken havadan mı nedir rahatsızlandım, eve geldim gözlerimi açamaz oldum. Bi ara kalktım gözlerim karardı olduğum yere çöktüm kaldım. Havanın basıklığı mı bu hale getirdi bilmiyorum. Gece boyu da midem bulandı kalkıp tuzlu krater yedimm bastırsın diye. Ruhum da midem de çok tuhaf🙄🙄🙄
Geçmiş olsun canım

Ah canım seni o kadar iyi anlıyorum ki… çok yakınım benzer bir hayat yaşadı. Her gören ‘ne kadar şanslısın, kayınvaliden her işine koşuyor’ falan diyordu. Halbuki eşi iki aileyi birbirinden asla ayıramamıştı, kıza haber bile vermeden planlar yapıyor, emrivakiye zorluyorlardı. Düşünülenin aksine, ellerini birşeye sürmedikleri gibi ellerindekini de alıyorlardı… Kocası asla dengeyi kuramadı ve maalesef diyalog kurulabilecek bir insan değildi. Azıcık yorum yapacak olsa iyilie kötü niyetle yaklaşılıyor muamelesi yapıyordu… Tedbir almak lazım, enine boyuna konuşmak lazım. Tabiki anneler babalar başımızın üzerine ama ev ev üstüne olmuyor. Herkesin nerede durması gerektiğini bilmesi gerekiyor, bilmiyorlarsa anlatmak gerekiyor.
Sonunda ne oldu

Bu sefer sadece adım değil, ayrıca spor yaparak gururla geldim 🤩 gün sonu veriyorum artık.

22 mayıs pazar menüler
Sabah 10.00
3-4 kaşık menemen, 2 kk peynir,
6 zeytin, domates salatalık yeşillik,
2 yk kadar kahvaltılık sos,
2 dilim tb ekmeği.

Akşam 16.45
1 porsiyon tavuk ızgara,
1 kase yoğurt.

Su:2 lt. Bugün hibiskus çayı da yaptım, içecek çok olunca su burda kaldı. Zipzip- Zipzip- pastelfit pastelfit dolunaydagel dolunaydagel

22 mayıs spor
E3ADD4DE-D4A1-4BC7-A111-D376A5DED26B.jpeg
Nabzımdan özür diliyorum ama kendimi zorlamayı seviyorum😊 ellerim titriyordu foto net çıkmamış.
image.jpg
Bu da adım.
Zumba 25 dk = 210 puan (ama hesaplanan kaloriye dikkat istiyorum😊)
Adım:9.010 Cordelia Cordelia

İnşallah canım ama çok fenalar dışardan bakan bunlar ne kadar iyi der ama içi beni yakıyor dışı milleti derler ya o cinstenler ama bunu bir eşim farkedemiyor nedense
Farkeder birgün inşallah, o zaman da bıraktığı tahribat insanın içinden çıkmıyor

Sonunda fiziksel şiddete döndü ve ayrıldılar. Kıyas yapmak için anlatmadım kuzum, sende kıyas yapma. Benzer hayatlara maalesef çok denk geliyorum, neler hissettiğini anlayabiliyorum demek için anlattım. Zor, ama adil bir eşin varsa mutlaka üstesinden gelirsiniz. Herşeyden önce sen iyi ol 🥰

22.05.2022 menüm
Sabah
Haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
Zeytin
Wasa
Domates ve salatalık
Şekersiz çay

Ara
Tarçınlı Türk kahvesi
Bir kare çikolata

Öğle
Bir tabak kıymalı kabak yemeği

Akşam
İki tabak etli kabak yemeği
Bir dilim ekmek

Su 2 litre spor 30 dakika leslie ve 9334 adım

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia

IMG_20220522_224442.webp

Afiyet olsun canım

Leslie candır fulyam
Çözülür çözülürde gereksiz tatsızlık

Okudum ama kitapmı beni okudu benmi kitabı anlamadım
Telefonun bozulmasıyla senin ne ilgin car elektronik eşya bozulur

Ayaklarına sağlık canım

Afiyet olsun canım bugün toparlarsın

Maşallah canım ayaklarına sağlık

Ayaklarına sağlık canım

Afiyet olsun canım ayaklarına sağlık

Afiyet olsun canım ayaklarına sağlık
Pek afiyet olmadı kuzum
Yarından itibaren düzelecek söz

Dün yine bakamadım buralara. Karın ağrım geçsin diye gündüz bir apranax içtim. Yıllardır apranax içmiyordum. O yüzden mi yoksa ilacın tarihi mi geçmişti anlamadım ama öldüm Resmen… Hala midem acıyor o derece…. Karnım midem mahvoldu acıdan kıvrandım resmen.😢

Bugünki Menümü paylaşayım.

Sabah:
-Sade filtre kahve

Öğle:
-Bezelye
-4 yk pilav

Ara:
-1 şekersiz kurabiye

Akşam:
-2 kase mercimek çorbası

Adım yok bugün de midem fenaydı evden çıkamadım bile.

Back
X