• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Sonunda fiziksel şiddete döndü ve ayrıldılar. Kıyas yapmak için anlatmadım kuzum, sende kıyas yapma. Benzer hayatlara maalesef çok denk geliyorum, neler hissettiğini anlayabiliyorum demek için anlattım. Zor, ama adil bir eşin varsa mutlaka üstesinden gelirsiniz. Herşeyden önce sen iyi ol 🥰
Üzüldüm yakının için Allah yardımcısı olsun. Yok kıyas yapmıyorum sadece merak ettim.

Benim eşimde çok şükür fiziksel şiddet yok çok karşı şiddetin her türlüsüne aslında çok iyi çok merhametli birisi yoksa çoktan boşanmıştım sadece ailesinin etkisinde çok fazla kalıyor aslında onlarda eşimin merhamet duygusunu çok güzel kullanıyorlar

Dün yine bakamadım buralara. Karın ağrım geçsin diye gündüz bir apranax içtim. Yıllardır apranax içmiyordum. O yüzden mi yoksa ilacın tarihi mi geçmişti anlamadım ama öldüm Resmen… Hala midem acıyor o derece…. Karnım midem mahvoldu acıdan kıvrandım resmen.😢

Bugünki Menümü paylaşayım.

Sabah:
-Sade filtre kahve

Öğle:
-Bezelye
-4 yk pilav

Ara:
-1 şekersiz kurabiye

Akşam:
-2 kase mercimek çorbası

Adım yok bugün de midem fenaydı evden çıkamadım bile.
Apranax mideye dokunur canım nane içseydin nane çayı mideye çok iyi geliyor

Üzüldüm yakının için Allah yardımcısı olsun. Yok kıyas yapmıyorum sadece merak ettim.

Benim eşimde çok şükür fiziksel şiddet yok çok karşı şiddetin her türlüsüne aslında çok iyi çok merhametli birisi yoksa çoktan boşanmıştım sadece ailesinin etkisinde çok fazla kalıyor aslında onlarda eşimin merhamet duygusunu çok güzel kullanıyorlar
Benim üst komşumun eşi tam olarak anlattığın gibi. Yıllarca çekti komşum, dışarıdan iyi görünen ama içten içe komşuma çektiren bir aileydi. Sonra kendi ailesi bir kazık attı adamın aklı başına geldi

Benim üst komşumun eşi tam olarak anlattığın gibi. Yıllarca çekti komşum, dışarıdan iyi görünen ama içten içe komşuma çektiren bir aileydi. Sonra kendi ailesi bir kazık attı adamın aklı başına geldi
Benimkide anlayacak bir gün ama inşallah o güne kadar benim sabrım tükenmez

Peki eşin tepki göstermezse tatlı tatlı sen mi konuşsan onlarla? Belki derdinden anlarlar. Hangi anne baba ister evladının evinde zaman zaman da olsa huzursuzluk olmasını. Yine bir arkadaşım😊 eşiyle aldığı her karara eşinin annesinin müdahil olmasına çok bozuluyordu. ‘Bizimle değil ama sanki beraber yaşıyoruz’ diyordu. Eşiyle konuşmaya çalışınca da ‘sanki kötü birşey söylüyor, ne olmuş fikrini beyan ediyorsa’ diyordu. Bir gün dayanamadı, aradı kayınvalidesini. Kadın nasılsınız diye sorunca ‘iyi değiliz anne’ diye girmiş konuya. ‘İyi niyetinden şüphem yok ama bırakta kendi kararlarımızı kendimiz verelim. Sanki seninle yiyip içiyor, seninle uyuyorum, o kadar hükmün var bizim evimizde’ gibi cümleler kurunca kadın ‘ben böyle tahmin etmemiştim, özür dilerim’ şeklinde konuşmuş. İki tarafta alttan alıp anlayışlı yaklaşınca 1 ay sonra bebek haberi almıştık 😊 bi ihtimal yani.

pastelfit pastelfit Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia
22 Mayıs Pazar
Sabah 9
Yumurtalı tava tostu, salata ve çay

Ara 13
Sütlü Türk kahvesi
3 ceviz

Akşam 18.30
Fırın levrek, salata, turp, köz biber
Sade soda

Su 2.5 litre
Adım 8701
BA27653E-272E-48F4-964A-391009BA7A42.webp

22 Mayıs pazar menüm

10.30 kahvaltı: Yarım biberli ekmek, 1 kk peynir, 5 çatal karışık kızartma, domates,salatalık

14.30 Sade sütlü Türk kahvesi, 5 badem ,2 hurma

17.00 akşam yemeği: 1 tabak et yahni, 4 kaşık pilav, 1 sb ayran

19,00 çayla beraber 1 kömbe 🙈
içimde inanılmaz bir yeme isteği var. Ama şükür günü kapatabildim 🙏🏻

Su: 3 litre civarı

Zipzip- Zipzip- sara_28 sara_28

Dün yine bakamadım buralara. Karın ağrım geçsin diye gündüz bir apranax içtim. Yıllardır apranax içmiyordum. O yüzden mi yoksa ilacın tarihi mi geçmişti anlamadım ama öldüm Resmen… Hala midem acıyor o derece…. Karnım midem mahvoldu acıdan kıvrandım resmen.😢

Bugünki Menümü paylaşayım.

Sabah:
-Sade filtre kahve

Öğle:
-Bezelye
-4 yk pilav

Ara:
-1 şekersiz kurabiye

Akşam:
-2 kase mercimek çorbası

Adım yok bugün de midem fenaydı evden çıkamadım bile.
Geçmiş olsun canım, apranax güçlü bir ağrı kesici. Mide koruyucu içmek gerekiyor öncesinde

Hahaha evet en fit olacam
Biz kosu bandayken ağırlık yapan bi fit bayan vardi
Uzerinde 10kg agirlikla yatip kalkiyodu
Kizima bakip ben yatarsam bidaha kalkamam kadina bak maşallah diye gulustuk
Makarna yendi canim 👍🏻 teşekkür ederim
10 kg vay vay. Aslında düzenli ağırlık yapsak vücut alışır da 😄
Ben yan gelip yatmayı seviyorum, gerisine nooo 🤣
Ben yan gelip yattım, sonuç 45 dk tempolu yürüyüş oldu🙈
Eline sağlık kaptan 😍

Ahahahaha 😆 bi Rocky havası geliyo di mi her hareketi yaparım parçalarım bu salonu 20 kilo ağırlık mı o da ne :rapci: :KK73:burası çocuk parkı mı 😎
Tabi yaaa bir yürüyorum sanırsın koşuyorum öyle bir efor yani 😂
Ayağına sağlık canım 😍
Sabah
Peynirli omlet
Salatalık
domates
peynir
Çay

Öğlen
10 erik
2 kayısı

17:00
Aksam
Bir köfte,İki kanat,Et dilim
Ayran
Az salata
(Dışardaydım hepsi ızgara)

Zipzip- Zipzip- pastelfit pastelfit

Bugün dışardaydık iyi atlattım 🥳
Gayet güzel olmuş canım🥰
22 mayıs
Kahvaltı
1 yumurta
1dilim ekmek
1çk bal
1tk labne

Aralarda
Sade kahve
Soda
2 çilek
2 kare çikolata
4 çiğköfte

Akşam
2 yumurta

Spor: 20 dk zımba
8000 adım
Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia pastelfit pastelfit Eki Görüntüle 3070737
Afiyet olsun canım 😍
Bu sefer sadece adım değil, ayrıca spor yaparak gururla geldim 🤩 gün sonu veriyorum artık.

22 mayıs pazar menüler
Sabah 10.00
3-4 kaşık menemen, 2 kk peynir,
6 zeytin, domates salatalık yeşillik,
2 yk kadar kahvaltılık sos,
2 dilim tb ekmeği.

Akşam 16.45
1 porsiyon tavuk ızgara,
1 kase yoğurt.

Su:2 lt. Bugün hibiskus çayı da yaptım, içecek çok olunca su burda kaldı. Zipzip- Zipzip- pastelfit pastelfit @dolunaydagel

22 mayıs spor
Eki Görüntüle 3070745
Nabzımdan özür diliyorum ama kendimi zorlamayı seviyorum😊 ellerim titriyordu foto net çıkmamış.
Eki Görüntüle 3070747
Bu da adım.
Zumba 25 dk = 210 puan (ama hesaplanan kaloriye dikkat istiyorum😊)
Adım:9.010 Cordelia Cordelia
546 mııııı🤩👏👏👏
pastelfit pastelfit Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia
22 Mayıs Pazar
Sabah 9
Yumurtalı tava tostu, salata ve çay

Ara 13
Sütlü Türk kahvesi
3 ceviz

Akşam 18.30
Fırın levrek, salata, turp, köz biber
Sade soda