• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

İste hep adım gibi olmuyo ya, durdugun yerde hareket ediyosun falan 😳
Bu kadar ayrıntıya takilirsak zor olur, herkesin amacı birlikte kilo vermek . Haksızlık adaletsizlik durum yok ki m ben bileklikle tüm gün takiliyorum, telefonla olana göre daha fazla adım gösteriyor normal bu da

Ortim harikasın tebrikler :KK200:
Ablacim tenise gitmeden önce içiyorum yağ yaksın diye, eskiden yapıyorsun unutmuşum sayende hatırladım teşekkür ederim 🥰
IMG_20220523_081148.webp

22 MAYİS PAZAR

Günaydin dun ki menumu bildiriyorum
Kahvalti ve ikinci ögünün fotosunu atiyorum. Kahvaltimdaki bazi zeytinleri ve ekmegin bir dilimini yiyemedim. Tek dilim kepekli ekmekle kahvaltim ve disarda ozellikle diyete uygun olsun diye yedigim mantarli tavugum. (Küçük ekmek yedim) aralarda kurabiye, 16 gram cikolata, bir kucuk ev pogacasi ve kola ama tamamen tesaduf, simdi uzun uzun aciklamayayim. Disarda olunca evde dengelemem zor oldu. İki ana ögunle dengeledim insaallah

Adımı tamamladigimda saat 00:00 ı gecnisti

6.943 yaziyor, onun uzerini tamamladim yatmadan

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia @Beklenen2 @iceteavecheesecakelutfen
Makarnaları da yedin mi ? Fazla karbonhidrat ve şeker tuketiyorsun. Biraz daha saglikliya yonelsen

Afiyetler olsun faydası oldu demi ortim :KK200: :KK200:
Ablacım 2020 de pandemi zamanı hazirandan eylüle kadar böyle yaparak 7 8 kilo vermiştim. O zamanlar aklıma geldi şimdide ise yaradığını hissediyorum. Çoğu spor hocası da öneriyor zaten ama spordan önce hareketten önce dediğin gibi , tok içip oturursan çok bı ise yaramıyor

Ablacım 2020 de pandemi zamanı hazirandan eylüle kadar böyle yaparak 7 8 kilo vermiştim. O zamanlar aklıma geldi şimdide ise yaradığını hissediyorum. Çoğu spor hocası da öneriyor zaten ama spordan önce hareketten önce dediğin gibi , tok içip oturursan çok bı ise yaramıyor
Önemli olan aç karnına içmek zaten ciddi faydasııı oluyor bunun.

Bu kadar ayrıntıya takilirsak zor olur, herkesin amacı birlikte kilo vermek . Haksızlık adaletsizlik durum yok ki m ben bileklikle tüm gün takiliyorum, telefonla olana göre daha fazla adım gösteriyor normal bu da
Dogru diyosun valla.

Back
X