- Emoji Skoru
- 40.940
- Puanlar
- 598
Aslında kalmadı saat 12 yıl gecince hala yuruduysen diğer güne ekliyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında kalmadı saat 12 yıl gecince hala yuruduysen diğer güne ekliyor
Valla dogruÇok takılma bunlara,en güzeli bir akıllı saat alıp kafandan yok yuvarlandım yok oturdum düşüncesini kafandan atmak olsun,yıpranırsın sonra.
Bu hafta az bişi yedim rakı içtim dün akşamda bebek görmeye gittik oradada yedim olacak o kadar dert etmem bunuda gider nasılsa ortim vakit var daha düğüne kadar.Ablacım sen dengeli bile kalsın çok çok iyi :) inşallah o 2 kilo da düğüne kadar gider
Gece 12 oldumu teldende sıfırlıyor demi adımları,saatlerde öyle çünkü.
Boza şöyle bişi var menülerinde, kalori şu bu önemli değil sağlıklı beslenmek istediğini kendine bedenine ruhuna anlat . Çikolatada aynı kalori mesela kola da ya da sağlıklı bir sürü şey de . Bedenine ihtiyacı olmayan şeyi almaman gerektiğini anlat. Kirli besleninxe ruhumuza da iyi gelmiyor . Pandemiden önce 2 yıl sıfır şeker yapmıştım , 2 yilda ruhuma çok iyi gelmiştiNasil olsa aksam yemicem diye yemistim dayanabiliyim diye
Aynen sal gitsin biraz,düşünme o kadar.Valla dogru![]()
Çok doğru söyledin,bende ekmeği kesince o duyguyu yaşadım şu 6 ayda.Boza şöyle bişi var menülerinde, kalori şu bu önemli değil sağlıklı beslenmek istediğini kendine bedenine ruhuna anlat . Çikolatada aynı kalori mesela kola da ya da sağlıklı bir sürü şey de . Bedenine ihtiyacı olmayan şeyi almaman gerektiğini anlat. Kirli besleninxe ruhumuza da iyi gelmiyor . Pandemiden önce 2 yıl sıfır şeker yapmıştım , 2 yilda ruhuma çok iyi gelmişti
Ohh yarasin ablacım benim de canım çekti şu anda .Bu hafta az bişi yedim rakı içtim dün akşamda bebek görmeye gittik oradada yedim olacak o kadar dert etmem bunuda gider nasılsa ortim vakit var daha düğüne kadar.
Dimi ablacim yukmus diyorsun ve ihtiyaç duymuyorsun artıkÇok doğru söyledin,bende ekmeği kesince o duyguyu yaşadım şu 6 ayda.
Arada çok canım çekerse 1 dilim filan yiyorum o kadar.
İyi geldi valla,balığı ağlatmayım dedim götürdüm 1 kadehi,tekirdağ rakısı içiyoruz bizde sodalı.Ohh yarasin ablacım benim de canım çekti şu anda .
İyi geldi valla,balığı ağlatmayım dedim götürdüm 1 kadehi,tekirdağ rakısı içiyoruz bizde sodalı.Ohh yarasin ablacım benim de canım çekti şu anda .
Gereksizmiş cdden,bir arada çavdarlı alıyordum hep onu almayıda bıraktım,wasa aldım şimdi 1 tane yiyorum ondan.Dimi ablacim yukmus diyorsun ve ihtiyaç duymuyorsun artık
Gereksizmiş cdden,bir arada çavdarlı alıyordum hep onu almayıda bıraktım,wasa aldım şimdi 1 tane yiyorum ondan.Dimi ablacim yukmus diyorsun ve ihtiyaç duymuyorsun artık
Hiç dikkat etmiyor umSelam canim
Dikkat etsen verirsin hemen![]()
Ay sen 52 kilo mu oldunGereksizmiş cdden,bir arada çavdarlı alıyordum hep onu almayıda bıraktım,wasa aldım şimdi 1 tane yiyorum ondan.
GünaydınlarHiç dikkat etmiyor umgünaydın
![]()
MuhteşemOldum valla 75 gramıda var yani![]()
![]()
Eski kilolarıma dönüyorum artık,kıskanılacak bişi yok ki,66 ile başladım bende burada.Muhteşemmassalahin var kıskanıyorum seni