• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetir abla ben tatlı aramam hiç. Hamur işi de çok nadir yerim. Hiç olsa da yesem diye aklıma gelmez. Ekmek sadece kepekli yiyordum bu ara onu da bıraktım. Ama hassas noktam patates. Önce daha çok tüketirdim. Şimdi hafta da 1 veya en fazla 2 kez yiyorum. Aslında baktığım zaman çok da bişey yemiyorum ama yediğim az bişey bende inanılmaz artı yapıyor. Anlamıyorum bunu. Önceden diyet yaptığımda aşırı az yemiştim. Belki de vücut öyle istiyor.
Bebek olduğu için de öyle yapsam güçsüz düşerim diye yapamadım🤔
Ben dün fark ettim aslında sonrada aklımdan çıktı yazmak,mesaj sana değildi özür dilerim senden yanlışlık oldu aslında.
Patates nişastalı ya ondan belki,az yiyincede benimde dikkat,mi çekiyor hep az kilo veriyoruz hemen,yesek belli oranda belki daha çok kilo gidecek.

Yarın hastanede randevım var saat 10'da ona gideceğim sonrada dolaşırım biraz çarşıda haberiniz olsun sabah belki olmayabilirim.Fizik tedaviye gidecem sırtım için ağrıyor gene geçmedi hiç.
Tamam ablacim cok gecmis olsun😔

Ben dün fark ettim aslında sonrada aklımdan çıktı yazmak,mesaj sana değildi özür dilerim senden yanlışlık oldu aslında.
Patates nişastalı ya ondan belki,az yiyincede benimde dikkat,mi çekiyor hep az kilo veriyoruz hemen,yesek belli oranda belki daha çok kilo gidecek.
Yok abla ben o mesaja cevap olarak yazmadım. Öyle düşünme lütfen. Ki benim uyarılmak ve gerektiği zaman eleştirilmek hoşuma bile gider. Zira önemsemesen söylemezsin. Hoşuma gitti dün o mesaj benim.
Az önce yazdığım kafamı kurcalayan düşündüren bi konu. Üzülüyorum çünkü az yiyip de artı gelince veya çok az verince😕

Evet yoğurtlu olan günde 21 hurma yiyorsun,hurmayı akşamdan suya koy ki şekerini bıraksın,7 hurma 3 kalık filan yoğurtla karıştırıp günde 3 kere yiyorsun bunu 1 hafta normaldede tempus 3 gün yapmış daha önce.
Tamam abla bi deneyeyim inşallah bende. Dondurucuda hurma vardı bulursam bakayım.

Aaa nerde yaziyor🙈🙈

minerva1988 minerva1988 dogum gunun kutlu olsun nice mutlu senelere :KK68: :KK68: :KK68: :KK200: :KK200:
Kuzum instadan gördü sanirsam:)) çok teşekkür ederim , valla dün doğum gunumde okulda yatiliydim ahah çok güzel nöbetle geçti :)

Yok abla ben o mesaja cevap olarak yazmadım. Öyle düşünme lütfen. Ki benim uyarılmak ve gerektiği zaman eleştirilmek hoşuma bile gider. Zira önemsemesen söylemezsin. Hoşuma gitti dün o mesaj benim.
Az önce yazdığım kafamı kurcalayan düşündüren bi konu. Üzülüyorum çünkü az yiyip de artı gelince veya çok az verince😕
Birde d,kkat etmeden yazmışım sonr fark ettim onuda.
Bende öyle yanlış bişi yapaesam uyarın benide açığomdır bu konulara çünkü.
Belki hepimiz için öyle,az yiyeice gidecek kilolar derdindeyiz,yanlış yapıyoruz aslında,birazda bünyeylede alakalı bir durum bence.
Dengeyi kuramıyoruz belkide oda tetikliyor kiloyu.
Tamam abla bi deneyeyim inşallah bende. Dondurucuda hurma vardı bulursam bakayım.
Videoları var ekleyim buraya oradan daha net bakarsın yanlışbişide söylemeyim şimdi.

HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetir abla ben tatlı aramam hiç. Hamur işi de çok nadir yerim. Hiç olsa da yesem diye aklıma gelmez. Ekmek sadece kepekli yiyordum bu ara onu da bıraktım. Ama hassas noktam patates. Önce daha çok tüketirdim. Şimdi hafta da 1 veya en fazla 2 kez yiyorum. Aslında baktığım zaman çok da bişey yemiyorum ama yediğim az bişey bende inanılmaz artı yapıyor. Anlamıyorum bunu. Önceden diyet yaptığımda aşırı az yemiştim. Belki de vücut öyle istiyor.
Bebek olduğu için de öyle yapsam güçsüz düşerim diye yapamadım🤔
Vücudun kıtlığa mi giriyor ki canım ? Aşırı az yemek daha sıkıntı menulerine bakalım bakalim

minerva1988 minerva1988 doğum günün kutlu olsun ortişim,sağlıkla huzurla mutlulukla dolu nice yaşların olsun canım benim :KK200: :KK60: :KK60:
Ablacimm canımsın valla kilo kaybimda en büyük motive edici oldun :) çok teşekkür ederim . Seni yillardir taniyordum ilk kez iletişim kurduk çok mutluyum tanidigima

Ablacimm canımsın valla kilo kaybimda en büyük motive edici oldun :) çok teşekkür ederim . Seni yillardir taniyordum ilk kez iletişim kurduk çok mutluyum tanidigima
Faydam olduysa ne mutlu bana o zaman,rica edrim canım benim ne demek her zaman destekle yanındayım zaten.
Bende çok mutluyum inan seni tanıdığıma,bende seni hep görüyordum biliyordum :KK200: :KK200: :KK60: dışardan takp edip üye olan vardı hep seni takip ettim abla demişti çok mutlu olmuştum .

Tempus Tempus yoğurt ve hurma olan demi? Nasıl yapacaksın, kaç hurma yiyeceksin ? Yeni yoğurt mayalamışken bende yapsam 🤔
Sen emziriyor musun kuzum. Emzirenler yapabilir mi bilmiyorum🙄

21 tane yerim herhalde canım. Sabah yedim 1 kase yoğurtla. Üzerine tarçın gezintisi yaptım.🤭🤭🤭

Back
X