- Emoji Skoru
- 124.524
- Puanlar
- 598
Hadi hayırlı olsun, bol bol yağlar yansın85.800 ile hurma detoksuma başladım kızlar.
Bakalım cuma sabahı ne görcem![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi hayırlı olsun, bol bol yağlar yansın85.800 ile hurma detoksuma başladım kızlar.
Bakalım cuma sabahı ne görcem![]()
Tatlı ve hamurişi benim zayıf noktam, yemek aramam, onları çok ararım, aslında nasıl avantajlısın. Belki vücut ödem tutuyordur, belki birşey kilo vermeni engelliyordur, hergün patates yemiyorsun deyil mi. Iyi takıp etmen lazım@HanimKelesimiGetir abla ben tatlı aramam hiç. Hamur işi de çok nadir yerim. Hiç olsa da yesem diye aklıma gelmez. Ekmek sadece kepekli yiyordum bu ara onu da bıraktım. Ama hassas noktam patates. Önce daha çok tüketirdim. Şimdi hafta da 1 veya en fazla 2 kez yiyorum. Aslında baktığım zaman çok da bişey yemiyorum ama yediğim az bişey bende inanılmaz artı yapıyor. Anlamıyorum bunu. Önceden diyet yaptığımda aşırı az yemiştim. Belki de vücut öyle istiyor.
Bebek olduğu için de öyle yapsam güçsüz düşerim diye yapamadım![]()
Geçer gider inşallahYarın hastanede randevım var saat 10'da ona gideceğim sonrada dolaşırım biraz çarşıda haberiniz olsun sabah belki olmayabilirim.Fizik tedaviye gidecem sırtım için ağrıyor gene geçmedi hiç.
Doğum günün kutlu olsun kuzum, nice mutlu, huzurlu yılların olsunDündü kuzumçok teşekkür ederim ben de seni seviyorum
![]()
Umarım güzel bir eksiyle gelirim

İyiyim cok sukurHosgeldin nasılsın canım benim![]()
Biraz hastaydım geçiyor iyiyim teşekkür ederim.İyiyim cok sukursen nasılsın
İnşallah kuzum.Umarım güzel bir eksiyle gelirim![]()
Amin canimAllah kimseyi başka bir insanlarla dalga geçecek kadar ozguvensiz yapmasın. Amin.![]()
Tebrik ederim mutluluklar dilerim.düğün Ağustos da ama 13 temmuza kadar kilo vermem gerekiyor son gelinlik provam var![]()
Merhaba canimMerhabalarrben kilolar firardan dım teee geçen eylül zamanında ozamanlarr bebe olur belki diye diyet yapmaya başlamıştım hergün 10bin adım atardım belki yumurtalarım hareketlenir diye deneme yapmıştım hiç spor etmedim hergün hep yürüyüş ettim sonra şok bi sonuca ulaştımki hamile olduğumu öğrendimm 3 sene içinde uğraşlar içinde olmazken kafamı bosalttığım bi zamandı olmasada artık tüp demiştim
5 kilo vermiştim 5 kilo ile hamileyken aldım sadece buayda suyun ağirlığı bebegin agırlı derken 5 kilo daha fazla oldum
![]()
Hedef60kgolmak bilir beni
bikaç kisi daha vardı nickleri bitürlü hatırlayamadımm herkese kolay gelsinn umarımm kolayca verebilirsinizz
![]()
Spor yapiyor musun canimdüğün Ağustos da ama 13 temmuza kadar kilo vermem gerekiyor son gelinlik provam var![]()
Inşaallahh amiinnMerhaba canim
Doguma az kalmis insallah saglikla kucagina alirsin![]()
Hosgeldin sağlıkla kucağına al canım.Merhabalarrben kilolar firardan dım teee geçen eylül zamanında ozamanlarr bebe olur belki diye diyet yapmaya başlamıştım hergün 10bin adım atardım belki yumurtalarım hareketlenir diye deneme yapmıştım hiç spor etmedim hergün hep yürüyüş ettim sonra şok bi sonuca ulaştımki hamile olduğumu öğrendimm 3 sene içinde uğraşlar içinde olmazken kafamı bosalttığım bi zamandı olmasada artık tüp demiştim
5 kilo vermiştim 5 kilo ile hamileyken aldım sadece buayda suyun ağirlığı bebegin agırlı derken 5 kilo daha fazla oldum
![]()
Hedef60kgolmak bilir beni
bikaç kisi daha vardı nickleri bitürlü hatırlayamadımm herkese kolay gelsinn umarımm kolayca verebilirsinizz
![]()