- Emoji Skoru
- 210.944
- Puanlar
- 798
Selam kuzum. Oluyor bazen. Gönüllerimiz bir.Selam kızlar, güzel bir gün olsun. Sabah girdim yazamadan çıktım. Bir bakayım dedim napıyorsunuz diye.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam kuzum. Oluyor bazen. Gönüllerimiz bir.Selam kızlar, güzel bir gün olsun. Sabah girdim yazamadan çıktım. Bir bakayım dedim napıyorsunuz diye.
Saglik olsun Allah isteyen herkese nasip etsin.Maalesef olmadı o canımm makat şeklinde benim bebe dönmeditotosunu şaplattığumm
Kolay gelsin, ev işi çok nankör. Hiç bitmiyor.Iyiyim canim temizlik yapiyorum
Simdi mola verdim sizlere bakayim dedim
Temizlik yapmak cok zormus
Yoruluyorum hemen molalarla ilerliyorum![]()
Amin canım çok teşekkür ederim, sen nasılsın?Ahh kuzum inşallah hemencik iyileşir.iyi sonuçlar çıkar inşallah
![]()
30 dk leslie yapıyorumSpor yapiyor musun canim
Boyunda fena degildi sanki ayda 4 kilo ve sıkılasma ile istedigin gelinligi giyebilirsin![]()
Amiinn inşaallahhhSaglik olsun Allah isteyen herkese nasip etsin.![]()
Sagol canim valla öyle bir is bir is çıkıyorKolay gelsin, ev işi çok nankör. Hiç bitmiyor.
CanımsınnSelam kuzum. Oluyor bazen. Gönüllerimiz bir.online görmek bile iyi oluyor.
![]()
Cok iyi masallah devam et canim karsiligini alacaksin eminim30 dk leslie yapıyorum
yediklerime de dikkat ediyorum 3lt ye yakın su içmeye çalışıyorum her gün değil ama arada yürüyüş yapıyorum 7.000 falan oluyor bunlara başlayali 2 hafta oldu 71 kilo ile başladım pes etmek yok dahada üstüne katmak lazım
Alisirsin zamanla canimteşekkür ederim akşama menü paylaşımi yaparım yeni yeni öğrenmeye çalışıyorum burayı![]()
elcinim hoşgeldinMaalesef olmadı o canımm makat şeklinde benim bebe dönmeditotosunu şaplattığumm
teşekkür ederim akşama menü paylaşımi yaparım yeni yeni öğrenmeye çalışıyorum burayı![]()
HoşgeldinizMerhaba,
Hoşbulduk![]()
Biraz sıkıntıları varmış odaklanamıyormuş, yaa o değil miydi. Dur bi bakayımNereye gitti![]()
En sondaki tarif bana göz kırpıyor sankiYulafseverler bakabilir![]()
Cennet hurmalı vardır o efsaneEn sondaki tarif bana göz kırpıyor sankiDeneyim bi ara
![]()
Maşallah canım organik tarim candır afiyet olsun şimdidenDomates de varsalatalık da başka saksıya ekeyim hele tarlaya bı sürü patates ektik biz
karpuz kavun biber fasulye nohut
![]()
İnşallah halledersin canım sıkı takiple faydalı oluyor grup bencedüğün Ağustos da ama 13 temmuza kadar kilo vermem gerekiyor son gelinlik provam var![]()
Çok sevindim sağlıkla kavus inşallah bende istiyordum nasip olmadı tüp düşünüyordum ondanda vazgeçtim tabi yas 38 oluyor benim artık keske kendiliğinden olsa isterdim yine de o ayrıMerhabalarrben kilolar firardan dım teee geçen eylül zamanında ozamanlarr bebe olur belki diye diyet yapmaya başlamıştım hergün 10bin adım atardım belki yumurtalarım hareketlenir diye deneme yapmıştım hiç spor etmedim hergün hep yürüyüş ettim sonra şok bi sonuca ulaştımki hamile olduğumu öğrendimm 3 sene içinde uğraşlar içinde olmazken kafamı bosalttığım bi zamandı olmasada artık tüp demiştim
5 kilo vermiştim 5 kilo ile hamileyken aldım sadece buayda suyun ağirlığı bebegin agırlı derken 5 kilo daha fazla oldum
@iceteavecheesecakelutfen bilirc beni
bikaç kisi daha vardı nickleri bitürlü hatırlayamadımm herkese kolay gelsinn umarımm kolayca verebilirsinizz
![]()
Nereye gitti![]()
Vay arkadaş nasıl karıştırmışımBiraz sıkıntıları varmış odaklanamıyormuş, yaa o değil miydi. Dur bi bakayım![]()
yaşlılık çok zor çooook