• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kızlar yarın sabah öğretmen bize geliyor kahveye, bende kahve yanına kurabiye yaptım. Şimdi kurabiyenin tadına bakmadan riske atmak istemiyorum. 1 tanecik kurabiye yesem bunun günahısı nedir🤭 tamam bi ısırık ta olabilir 🙄😬

Kızlar yarın sabah öğretmen bize geliyor kahveye, bende kahve yanına kurabiye yaptım. Şimdi kurabiyenin tadına bakmadan riske atmak istemiyorum. 1 tanecik kurabiye yesem bunun günahısı nedir🤭 tamam bi ısırık ta olabilir 🙄😬
Bana da bir kurabiye verirsen yiyebilirsin 🤪🤪

Afiyet olsun canim ara öğün olarak sayariz menunu bilmiyorum ama
Olmadi 200 zipzip isteriz🤭🤭

Bana da bir kurabiye verirsen yiyebilirsin 🤪🤪

Afiyet olsun canim ara öğün olarak sayariz menunu bilmiyorum ama
Olmadi 200 zipzip isteriz🤭🤭
Bugün gün boyu temizlik yaptım spor yapmayı düşünmüyordum, neyse 1 ısırık alır 500 zıp yaparım anlaştık mı?🤣

Kurabiyeden bir şey olmaz guzel bir kahveyle 1_2 tane yiyebilirsin. Tabi diğer öğünler güzeldir düşünüyorum. 🤗🥰

günahısı 😂
neliiiii 😋

Back
X