• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

5 Haziran Pazar

Sabah 11.30

Bir tabak dolusu menemen🤩
Birkaç dilim sucuk
Bir dilim peynir
Salatalık
İnce bir dilim çok tahıllı ekmek
2 zeytin 4 kiraz

Akşam 15.30

Bir tabak içinde
2 kaşık kabak kavurması
1 kaşık baharatlı haşlanmış patates
1 kaşık menemen
3 mercimek köftesi
Marul ve salatalık

Su 2.5 litre

Zipzip- Zipzip- Bar_na Bar_na

Slm kızlar nasılsıniz bugün adım 5000 deyim 20 dk eliptik yaptım devam edeceğim inşallah kabağın yiyeceğim birazdan da evde sakın iş yapmalı bir gün gidiyor Ankara gündüz sıkıcı sıcak akşam toz duman yağmur zaten 🙄 Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia 60kiloyum 60kiloyum
Canım ben bugün kabak yemedim. Dışarıda idim. 3 kilo kabak aldim. Yarın devam☺️🥰

Slm kızlar nasılsıniz bugün adım 5000 deyim 20 dk eliptik yaptım devam edeceğim inşallah kabağın yiyeceğim birazdan da evde sakın iş yapmalı bir gün gidiyor Ankara gündüz sıkıcı sıcak akşam toz duman yağmur zaten 🙄 Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia 60kiloyum 60kiloyum
oyy neresindesiin ben bahçelii 😗

Evet evet gönüllü paralı kuzum :)
ben seninle fesang cığımı karıştırmışım canım ona dua ettim sabah :))
neyse okul dönemi bitiyor az daha dayan canım benim 😘
yazın planın var mı? ailenin yanına gitmek vs ❤️

Canım ben bugün kabak yemedim. Dışarıda idim. 3 kilo kabak aldim. Yarın devam☺️🥰
Bende 2 gündür kabak yiyorum yarın a ara veririm fasulye yerim 😄 Bugün de böyle julyen e üşendim 🤪 yanında salatam var oh mis yarım dilim ekmek ekledim ama duyan birası da yaptım inşallah eksi gelirim

Eklentiler

• 1654448799458840409635169928499.webp
    1654448799458840409635169928499.webp
    53,7 KB · Görüntüleme: 27
oyy neresindesiin ben bahçelii 😗

ben seninle fesang cığımı karıştırmışım canım ona dua ettim sabah :))
neyse okul dönemi bitiyor az daha dayan canım benim 😘
yazın planın var mı? ailenin yanına gitmek vs ❤️
Canım benim de iş yerim bahçelide

Back
X