- 31 Temmuz 2020
- 20.460
- 60.422
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydınlar harikasın tebrik ederim
Canım telefonumda sorun var, yazamıyorum kitleniyor. Kontrol edemedim o yüzden. Kilomuda yazayım şuraya, sonra telefonu temizleyim biraz.Günaydın canim afiyet olsun♥
Baska sayfaya yazmışsin alintiyi buraya tasidim canim![]()
Cuma 57
Pzt 56.1
Ödem etkisi geçti
Ama hala hedefimden çok uzağım. 25 Mayıs'ta 56.2ydim . Yediklerime genelde dikkat ediyorum , çok yavaş gidiyor
@CordeliaZipzip-
HanimKelesimiGetir @pastelfit
Guzel eksi tebrik ederim canimCanım telefonumda sorun var, yazamıyorum kitleniyor. Kontrol edemedim o yüzden. Kilomuda yazayım şuraya, sonra telefonu temizleyim biraz.
P.tesi kontrol tartısı 82.7, -500 gr.Bar_na
Kuzuuuuum
Dogum gunun icin erken degil miselamlar.
pazar sabah daha eksideydim...
ama dün akşam çok geç yemek yedim.. bide süprüz doğum günü yaptılar... pastayi yemicektim yedim..
-200 geldi... geç yemek yemenin bedeli..![]()
valla hep sürpriz yapıyolarDogum gunun icin erken degil mi![]()
Abart
Sabahın erkeninden başlıyor yürümeye
Selam kızlar, bol eksiler.. Hepinizi kucaklıyorum, öpüyorum![]()
Hoşgeldin nasılsın hatırlıyorum nickini canımKızlar merhaba hepinize bol eksili haftalar günler![]()
Teşekkür ederim hoşbuldum ben hatırlayamadım Nirvana tanıdık geldi ama nick yeni mi değiştirdinHoşgeldin nasılsın hatırlıyorum nickini canım
Selam canimSelam kızlar, bol eksiler.. Hepinizi kucaklıyorum, öpüyorum![]()
Merhaba canim hosgeldinKızlar merhaba hepinize bol eksili haftalar günler![]()
Olur tabi ki canimBen de yiyip içip ca..ış gibi şişmiş kiloları toplamışım bu gün start verdim 1 ay sonra kardeşimin düğünü var iyice toparlanmam lazım fakat burda çok aktif olamadığım için sitemler vardı burda yarışa değil ama ara ara sohbete gelirim kaptanım olu mu![]()
Zipzip-