• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ben eksik bildirimlerimi yapayım ama eşim yolda, dünün adımları onun telefonunda. Müsait zamanda yollasın da eklerim.
12 haziran pazar
Sabah 10.00
2 yumurta biraz peynir omlet,
1 dilim ekmek,
Bolca domates, salatalık,yeşil biber,
5 tane zeytin.

Öğlen 14.00
2 hurma, yarım avuç çiğ badem

Akşam 18.00
5 köfte, salata,
1 dilim ekmek.

Saat 20.30 gibi 1 kase yoğurt.
Su:2 lt

13 haziran p.tesi
Sabah 10.00
1 tost

Öğlen 13.00
2 bardak 2si bir arada kahve

Akşam 17.30
1 tabak etli nohut yemeği,
4 yk bulgur pilavı,
1 kase yoğurt.

Su:2lt Monica_ Monica_ Zipzip- Zipzip-
Canim afiyet olsun iki gunun de menusu guzel 😊

Ya ben sabah tartılmıştım ama günün yogunluğundan unuttum sanırım. Kızın kreşi tatildi işe geldi bnmle onunla uğraşmaktan teli alamadım elime. Sabah 79.7 gibi bir şey çıktım sanırım.
Boğazımdan ötürü bugün 1 damla su içemedim. Su içmeyince istediğin kadar yeme boş. Yarın dr a gideceğim umarım kalıcı 1 çözüm bulubur artık 1 aydır. İltihaplı boğazla gezi yorum. Ve de canım hiçbir iş yapmak istemiyor. İşten geliyorum, yatıyorum, kalkıp çocuga 1 makarna haşlıyorum, geri yatıyorum. Ev darmaduman ama parmağımı kımıdatasım yok. Ruhum çekilmiş gibi.
Burayı da günlük gibi kullandım kusura bakmayın alt tarafı 79.7 diyip gidecektim🤣
Yaa mesajina güldüm ama cok gecmis olsun canim
Hafta sonu diyetisyen gorusmen nasil gecti 🤗🤗

Screenshot_20220613-221506_Zepp Life.webp
13.06.2022

Sabah sade kahve

Kahvalti 1 yumurta
1 dilim ekmek
Zeytin peynir

Son ogunum 6 kasik bulgur pilavi
1 tane kucuk lavasta bol acili yesillikli cig kofte saat 2de kapattim bugun gunu

2 litre su

2 soda

Kizlarr spor ne yapıyorsunuz....pilates yapacağım yanıma kanki arıyorum...çok üşeniyorum yapmaya
Canım öneri olarak Nike uygulaması çok güzel evde çalismak için , günü gününe program takip edebilirsin. Bir de Çetin cetintas yoga

Back
X