Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin canım nasılsınSağol kuzum, iyiyim elhamdülillah.
Izmirin sıcağını yedim, ağrılar azaldı ❤
Tebrik ederim eksin çok iyi
Günaydınlar regl etkisi oda.Günaydın kızlar +300 üm
Dün regl oldum
Günaydınlargünaydın kızlar herkese mutlu haftalar
Hoşbuldum canım ❤Ay hoşgeldin vatanına![]()
Elhamdülillah iyiyim canım, ağrılar azalmıştı baya. Sebebini buldum, ben gezeceğim, evde durunca ayaklarım ağrıyorHelloooo canoooo. İyi diyelim.iyi olalım. Sen nasılsın canım.![]()
Cuma gecesi geldim canım, günler çok yoğun, şimdi ev halkı uyuyor da bakabildim ❤Aaa geldin mi Turkiyeye hosgeldin![]()
Hoşbuldum, bomba gibiyim.hoşgeldin canım nasılsın
Burayamı geldin arkadaşım hoş geldin,nerdesin şimdiCuma gecesi geldim canım, günler çok yoğun, şimdi ev halkı uyuyor da bakabildim ❤
Günaydınlar olsunHayırlı sabahlar kızlar![]()
Elhamdülillah iyiyim canım, ağrılar azalmıştı baya. Sebebini buldum, ben gezeceğim, evde durunca ayaklarım ağrıyor, hele çarşı, pazar olursa hiçbirşeyim kalmaz
![]()
Günaydın canim hosgeldinGünaydın kızlar.. Bu dkdan itibaren aranıza katılıyorum hem beslenme hem spor işine düzenli dönüyorum
Günaydın canim sabit olmanda guzelgünaydin :)
sabit:)
Günaydın canim sabit olmanda guzel
Cumaya eksiye dusersin canimEki Görüntüle 3086263okadar odem sokucu cay ictim o bu yine banamisin dememis reglime 2 3 gun var @Lavinia_98 cok uzgunum
![]()
Guzel eksi tebrik ederim canim
Gunaydin canim cumaya eksiye dusersinGünaydın kızlar +300 üm
Dün regl oldum
Günaydın canimgünaydın kızlar herkese mutlu haftalar
Hosgeldin keyfini cikar bol bol gezCuma gecesi geldim canım, günler çok yoğun, şimdi ev halkı uyuyor da bakabildim ❤
Hayirli sabahlar gezegenimHayırlı sabahlar kızlar![]()
Hoş buldumGünaydın canim hosgeldin
Cumaya eksiye dusersin canim![]()
13 bin yaptim dün. Aylık hedefim 300 binHani bi kalabalık vardır bilen bilmeyen meraktan aralarına katılır işte ben bilmeyenim.![]()
Eksin cok guzel tebrik ederim canim